Бербатов отрече, че ще става шеф в ЦСКА

Можех да бъда полезен като ръководител на футбола, посочи той
10 май 2024 16:03, Красимир Ангелов
6
Бербатов отрече, че ще става шеф в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

"Това са спекулации, които аз разбрах, докато бях в чужбина, но няма нищо вярно", заяви рекордьорът по голова с националния отбор Димитър Бербатов по повод информациите, че ще заеме ръководен пост в ЦСКА.

Неуспелият кандидат за президент на БФС посочи, че не вижда да се правят крачки за намаляване броя на чужденците в първенството.

"Виждам, че не се правят крачки за намаляване броя на чужденците в първенството и в нашия футбол, което в същото време ще доведе и ще продължи да довежда до това, че нашите родни футболисти няма да получават нужната подкрепа. Но се надявам това да се промени".

"Аз можех да бъда полезен като ръководител на футбола. В момента няма какво да говорим, аз съм се борил за моите идеи, тъй като виждам, че някои от тях не се осъществяват, няма за какво да се говори", добави той и отрече да има нещо вярно в информациите, че може да оглави ръководен пост в ЦСКА след смяната на собствеността в клуба.

Бербатов бе запитан и за очакванията си за предстоящото Европейско първенство в Германия между 14 юни и 14 юли. „Имам очаквания да гледам добър футбол, да гледам футбол, който аз съм играл. Разбира се, това невинаги се случва, защото футболът на моменти е скучен, тактически, не искаш да загубиш, става по-скучно за зрителя, тъй като резултатът е важен. Но се надявам да има изненади, да има отбори, които са непоставени, да изненадат фаворитите и да се опитат да направят нещо голямо“, посочи още Бербатов, който откри в ПГЕЕ „Константин Фотинов“ в Бургас фотоизложбата „По моя начин“.

Снимките са запечатали паметни моменти от неговия житейски път и богатата му кариера на професионален футболист.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Димитър БербатовЦСКА
Още от Спорт
Парадоксът "Белингам": Дортмунд печели повече, ако загуби финала
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
5
 
! Отговори
Георги преди 1 седмица
Тоя наглец бил РЪКОВОДИТЕЛ бах ти и нахалника елементарен
3
3
 
8
 
! Отговори
Хм... преди 1 седмица
Спомням си как го молеха и на колене му падаха да го накарат да дойде в Националния отбор, да да води и да им вдъжва кураж на младите футболисти. Тоя отказа, предпочете да търка с дуу**** пейките на чужди отбори, но не и да играе за България. Сега шефче му се искало да бъде. И ПАК на пейка да седи. А най-добре в меко кресло.
2
2
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Бербатов безспорно беше добър футболист,но ръководител е съвсем различна дейност.Може би трябва да започне на по-ниско ниво и след това да се пробва като шеф.
1
6
 
4
 
! Отговори
Бидон с деменция преди 1 седмица
Както винаги аз ще съм на пейката, това е моят начин, заяви Бербатов