Звезда на Унгария за мача: От дете не ми е случвало подобно нещо

Ако няма мач – ще се класираме, ако има мач – пак, заяви Собослай
13 ное 2023 16:27, Красимир Ангелов
14
Звезда на Унгария за мача: От дете не ми е случвало подобно нещо
Снимка: БГНЕС

Звездата на унгарския национален отбор Доминик Собослай коментира казуса с провеждането на европейската квалификация между България и Унгария.

Халфът на Ливърпул заяви, че от дете не му е случвало да попада в такава ситуация, в която три дни преди предстоящ мач да не се знае къде и дали въобще ще се проведе срещата.

Още по темата
"Може би последно ми се случи в първенството до 12 години, когато не знаех в неделя дали ще имаме мач в четвъртък. Но няма смисъл да се притеснявам какво се случва в България или защо ситуацията се получи така, ние се концентрираме само върху собственото си представяне. Ще се подготвим по същия начин, както за предишните ни мачове, и ще стигнем до Европейското първенство", каза Собослай в миксзоната след победата на Ливърпул с 3:0 над Брентфорд във Висшата английска лига вчера, цитиран от sportal.hu.

Собослай е изцяло концентриран върху лагера с националния отбор на Унгария и двата мача с България и Черна гора и все още не мисли за дербито на клубния си отбор Ливърпул срещу шампиона Манчестър Сити след паузата за европейските квалификации.

"Остават още два мача на националния отбор с България и Черна гора и това е по-важно от всичко друго. На нас, играчите, ни е забранено да се занимаваме с въпроса дали ще има мач срещу България. Вярвам, че никой от моите съотборници не мисли много за това. Ние сме настроени да играем два тежки мача, в които трябва да вземем шест точки. Не се занимаваме с окончателното решение за мача срещу България. Едно е сигурно - ако няма мач, ще се класираме за Европейското първенство, а ако играем срещата, пак ще се класираме. В четвъртък вечер трябва да сме сигурен участник на Европейското първенство, нищо друго няма значение", каза още Собослай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Радослав преди 5 месеца
До 3 и 13: тези пък и те: дърт комунист изповядващ най светлите комунистически традиции: клептоманство и шуробаджанащина и алкохолизъм е начело на БФС от както бившият дърт комунист умря от цироза, но видите ли демокрацията била виновна. Абе таранко, Перукан е роден по време, възпитан и с манталитет на комунист! С дърти комунисти демокрация градим и ето резултата!
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
България безкрайна корупция, роби на сащ, вътрешно феодален строй. БФС феодална собственост на перуката. Футболистите дръвичета в постоянен алкохолно-наркотичен транс и с трансгендер пирсинги и татуировки
10
0
 
3
 
! Отговори
Кафявчо преди 5 месеца
Моята емоция е в двете 00 .... :D
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Футбол и чалга, това е държавата дами и господа! Един такъв от фенбазата на Пако Рабани и подобни уби Ферарио Спасов!
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Напълно си заслужихте презрението на хората...другари българи :)))....Няма ли някой да каже българи-юнаци бе :)))))
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Оставка !!!
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Вижте унгарците- високи и стройни.Вижте нашите- дребни и криви мургавелковци.Просто футбола не е за нашите ширини и нрави.Избиваме го тук на простотия, не на джентълменство.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
БФС показа с професионализъм на 12 годишни.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Дори в заглавието има грешки. Страхотни журналисти..
3
3
 
14
 
! Отговори
до фен преди 5 месеца
По скоро гербера Перукан, друсания Лечо и останалата пасмина мръсни ***, намърдали се на върха на пирамидата в демократична България. Иначе българският футбол е марка: четвърти в света, Стоичков, Балъков, Гунди, два полуфинала финала за КЕШ, безброи четвърт и осмина финали, отстраняване на действащи еврошампиони. Неща, все постигнати да не казвам кога, *** ще скочат иния измикяри, модерните либерюги.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Каквато държавата такова и всичко останало.
1
1
 
30
 
! Отговори
Фен преди 5 месеца
Такава емоция може да ти създаде единствено българския футбол. Трагедия, сатира, комедия, простотии и какво ли не - има от всичко.