Сърбия е първият финалист на ATP Cup

Новак Джокович надделя над Даниил Медведев
11 яну 2020 17:00, Петя Славова
11

Сърбия е първият финалист на ATP Cup. Това стана след като Новак Джокович надделя над Даниил Медведев в един от най-драматичните мачове досега, с което класира страната си напред.

Световният №2 надделя над руснака с 6-1, 5-7, 6-4 след близо три часа игра, предаде Bulgaria ON AIR.

Другият финалист ще се реши след двубоите между Испания и Австралия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
GG преди 4 години
Къде е Гришо? Нали некви фурори правеше ?! Или пак победа за година или година за победа ?!
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой може ли да ми обясни утре какво става на този турнир, защото Джокович играе с Надал в 11 часа, а след това по програма в 12. 30 го дават Джокович да играе на двойки?
8
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво. Истински мъже с дух.А не като Григор и смешниците му.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Испания се класира на финала ...утре от 11 часа Джокович- Надал!Класиката е налице!
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джокови е на 32 години, Медведев на 23 години...Джокович на 26- 27 години когато беше в разцвета на силите си, нямаше да му даде и сет.Поклон пред Светата Троица...макар и пенсионери, пак показват на младежите, че класата е вечна!Новак, Роджър, Рафа!
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 4 Аз все си мисля, че мач Джошуа- Пулев няма да има никога, защото нашият разбра как бият световните шампиони. Един път се престраши с Кличко, един път нацапа гащите от страх от Джошуа..и втори път ще го направи. Пулев знае, че Джошуа е толкова надъхан от факта, че онова мексиканско кюфте го унижи пред цял свят и знае, че ще си го изкара на всеки по зловещ начин за да затвърди това че в първия мач с кюфтето беше чиста случайност, каквато беше нокаута на Рахман над великия Ленъкс Люис.
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много сме далеч от истината, братя!Пулев, Гришо....само балони! Идват истинските шампиони Кличко и Джокович и разбираме колко са жалки нашите!
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за всички времена....тоест, ако Джокович тоя мач срещу Медведев го играеше само за себе си, а не за Сърбия...нямаше да легне на корта от кеф.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това лягане на пода след края на мача на Джоко ми напомни за Юсейн Болт, когато се състезаваше на 4 x 100 метра за Ямайка на Олимпийски и на Световни първенства.Последните години когато Новак триумфираше срещу Надал и Федерер на турнири от ГШ, той просто се усмихваше след края на финалния мач, но нелягаше на корта. Болт в последното си олимпийско състезание, направи световен рекорд като даде максимума от себе си с наклонено тяло на финалната права- за да има Ямайка най-доброто постиж. за всички
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добра заявка даде с тоя мач Новак за АО като форма за защита на титлата си.