Гришо забил Шерцингер още преди да скъса с Маша

Тенисистът свалил певицата още през лятото
23 ное 2015 19:34, Красимир Ангелов
103
Гришо забил Шерцингер още преди да скъса с Маша
Снимка: Reuters

Григор Димитров отново се превърна в звезда за жълтите издания, след като изданието "Перес Хилтън" твърди, че българският Казанова е свалил поп певицата Никол Шерцингер още докато е излизал с Мария Шарапова.

Още по темата
За връзката между хасковлията и 37-годишната красавица написа "Сън" миналата седмица, а сега "Перес Хилтън" допълни, че двамата имат отношения още от юли. Именно в края на този месец се разбра за раздора в отношенията между Гришо и Маша.

"Двамата са много силно привлечени един от друг. Те обаче внимаваха много да не бъдат заснети заедно, защото не желаят напрежението връзката им да стане обществено достояние", пише изданието.

За Шерцингер това със сигурност е един шанс за ново начало след дългите години връзка с нейния бивш приятел Люис Хамилтън. Тя се раздели окончателно с трикратния шампион от Формула 1 преди 9 месеца.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
mestq go v momenta za dri6o
35
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не говорим, че Григорчо май толкова е пльокал и Машата -може да я е ***, но за сериозна работа едва ли става въпрос.Машата просто си беше намерила някой да се показва по снимките за да си поддържа имиджа.
34
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 47, 48 и 49:Братята Уилиамс не приличат нито на жени, нито на мъже -те са живи мутанти натъпкани със стероиди и какво ли още не,може би най-точното описание е мутанти-травестити.Да не говорим, че чернокожите имат голямо количество на потни жлези ис извинение вонят здраво когато са изпотени.
33
5
 
7
 
! Отговори
- преди 8 години
48, остави ти това надарено, защото само Серенката може да каже докъде й е дошло, ако изобщо го е усетила. По-притеснителното и изключително очевадно, смятам за всеки нормално мислещ логично човек, е това, че този е спал с жена, която зверски прилича на черен мъж. Извинявайте, ама аз познавам бели, хубави български мъже, които не биха я пипнали тази! Това, за мен означава, че Гришката спокойно може да спи с мъж. Без проблем.
32
1
 
5
 
! Отговори
до 48 преди 8 години
Няма смисъл да ти обяснявам повече, пичага, ако човек не схваща нещо за 10 минути, няма да го схване и за 10 часа. Успех в живота :) И все така да ги разбираш нещата, с желязна логика. И все така виждай и давай тежест на онова, което единствено ти е възможно да видиш. Лека вечер! Оставям споровете на вас :)
31
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази връзка няма никакво бъдеще, а що се отнася до супержените, които бил свалил -нашето момче наистина е надарено щом е пльокало брата Уилиамс.
30
1
 
3
 
! Отговори
- преди 8 години
44В) Роналдо-45Успокой се.
29
0
 
6
 
! Отговори
- преди 8 години
Много внимателно искам да обмислят, хората, които могат да мислят естествено, да обмислят и да видят КОИ са жените на големите Шамиони! Аман от аматьори, които живеят с илюзиите, че като изч?кат 10 звезди и те са станали звезда!
28
3
 
9
 
! Отговори
- преди 8 години
Нещо лошо ли написах, че ме изтрихте? Нека опитам по друг начин. Този, който е спал с чернокожа, рускиня и с ***, спал ли е някога с българка или не е спал, защото всичко това ми бие на чисто български мъжки комплекс да се доказваш при по-големи звезди от теб, просто защото ти си угаснал и знаеш, че никога няма да изгрееш на небосклона звезден? Е, да, ама ако Дришката е с обикновено момиче, кой ще го забележи, а? НИКОЙ! Н-И-К-О-Й! Платена к?рва! Мъжка! Срам и позор!
27
6
 
6
 
! Отговори
до 37 преди 8 години
Пич, ако не можеш да различиш 25 годишна от 35 годишна съжалявам за теб. Жив и здрав!
26
3
 
3
 
! Отговори
до 29 преди 8 години
Ами точно ти си бавния реотан - колко пъти написах, че всеки вижда онова, което може. Какви успехи искаш да четеш, човекът си е в топ 30, бие едни, пада от други. Явно бие доста, за да е в топ 30. Достатъчно много. Победите му явно са достатъчни да е най-успелият ни мъж в тениса за всички времена. Тук *** и бавни реотани не разбират това и ахкат по забежки със Серина... Ами всеки вижда толкова, колкото може и никой не му е виновен.
25
2
 
3
 
! Отговори
- преди 8 години
Има ли някъде някъде качено порно с този и онова джиголо, което хваща от време на време ракета, че да скрие истинската си професия? Каква е цената да го наема за 20 мин. Повече едва ли ще издържи с мен.
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 28 А от къде разбираш че една жена е на 25 а не на 30 или 35 примерно? или ги питаш за ЕГН-то преди да ги харесаш :))
23
3
 
1
 
! Отговори
до дадо Ванго преди 8 години
Ти гей ли си?Поправка: ти еврогей ли си?
22
6
 
10
 
! Отговори
Лудия преди 8 години
Гришо е голям Българин. Номер едно в тениса,номер едно при жените. Пръскат се от злоба всички завистници и злобари. Умрете от мъка ***. Удри Гришо.
21
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя много грозна
20
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пред Уилямс тая му е като супер хубавица.За Шарапова е ясно май е лесбийка и си го е влачела за прикритие.А тая го е фанала за трофей.Че вече я друса кризата на средната възраст.
19
7
 
6
 
! Отговори
до 24 преди 8 години
Пичага, спал съм с доста по-яки жени от изброените от теб, не така известни обаче. Щом за теб е въпрос на изумителен мъжки триумф и невероятен успех в живота да спиш с Уилямс, нямам повече въпроси. Шерцингер ми е стара (харесвам жени над 20, но под 30), а Шарапова е просто много красива като за тенисистка, макар и едричка, но разходиш ли се по главната улица ще намериш куп по-хубави и добре сложени жени на 25, с които да се запознаеш. Уважавам споменатите от теб, но не са ми те представа за ...
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз гледам само Новак срещу Роджър или срещу Надал или Надал срещу Роджър. Другото е пълна боза в тениса. Това трио просто като играят помежду си сякаш има нещо лъхащо във въздуха- на гениалност. пшросто гхаризма отвсякъде имат тримата. Иначе Григор има сили да стигне и до номер 5, но не си разкри потенциала, а вместо това се срина психически нещо както набра скорост.
17
2
 
2
 
! Отговори
до 18 преди 8 години
Как разбра, че постиженията в секса са по-големи. Всеки вижда, онова, което иска. Ако Джокович, който е номер 1, забие манекенка (жена му и без това е супер яка), а някой като теб прочете само тази новина, няма ли пак да каже, че това са му най-големите успехи предвид това, че не го интересува спорта и не го следи. Тогава ще каже примерно "Е, да, стана номер 1, ама много време му отне"... или "Прекалено малко се задържа като номер 1". Смотанякът винаги си има успокоение.