Микробус с мигранти се заби в мантинела на околовръстното в София

Шофьорът е избягал и към момента се издирва
Обновена: 23 окт 2024 08:52 | 23 окт 2024 08:50, Анисия Иванова
58
Микробус с мигранти се заби в мантинела на околовръстното в София
Снимка: МВР

Рано тази сутрин микробус с мигранти самокатастрофира на околовръстното в столицата.

Микробусът се заби в мантинела на детелината на Околовръстното при ж.к. "Младост", съобщи БНТ.

В буса са открити 26 мигранти. Все още не е ясна тяхната националност. Инцидентът стана малко след 7.00 часа.

Микробусът е бил подаден за проследяване още от Пазарджик, на "Църна маца" екип на "Пътна полиция" подава сигнал да спре, но водачът не се е подчинил.

Последвало е преследване до мястото, на което е самокатастрофирал. По данни на МВР шофьорът е избягал и към момента се издирва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: микробусСофиямигранти
Още от София
Има ли балон при имотите в София? Средната цена е 2700 евро/кв. м и расте
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 минути
Да бъдат екзекутирани на място, заедно с каналджията!
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 21 минути
за последните 4 години на мвр-то не помня вече колко пъти им вдигаха заплатите, за този период, моята не е мръднала, и ето резулата, симулация на работа чрез репресии над обикновения гражданин
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 22 минути
Стига с това безлично "мигранти".Това за нарушители на границата!
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 23 минути
а колко са минали без да се забият в нещо... но родната полиция се азнимава сами с рекет на гражданите под предлог, че са наркомани, защото пият антибиотик!
43
1
 
3
 
! Отговори
По същество преди 25 минути
Рaзстрел на всички на място. Шофьорът завързан за 4 коня и знаем от там нататък. Всеки да си знае колко реално струва да минеш българската граница нелегално.
42
0
 
5
 
! Отговори
Дам... преди 55 минути
Явно скоро пак е имало конкурс по некадърност за шофьори на мигранти! Само се чудя тия наши ченгета, толкова ли нямат едни шипове, че да ги спрат още в Пазарджик? Ама явно цялата ни полиция е впрегната да се разправя с купувачите на гласове, които са конкуренция на Шишо и Боко! А другият път да ги преследват чак до Калотина и ако случайно не се разбият в някоя мантинела хич да не ги закачат, да ги пускат да си заминават!
41
0
 
10
 
! Отговори
Ужас преди 59 минути
Защо ги търсят там,разходете се в центъра на София, и ще се чудите дали сте в Багдад или в София. Политиците унищожиха България.
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
А в МВР искат увеличение на заплатите!С какво ли са ги заслужили?
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
проекта Калгари в пълна сила
38
2
 
6
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 час
Ч..и..ф..у..т..и..т..е.. фслираха откъм идеи как да и тъпчат с ч..и..ф..у. т..и. от. низшите касти. Всеки ден забиване в мантинели и гонки става вече брутално банално. Да Ви се и..з..с..е..р..а. в устите,аврамови л..а..й.н..а..р..и !
37
2
 
2
 
! Отговори
STOP CANCER tERROR преди 1 час
Затвор за виновните лица вкл. от МВР И КАТ . Конституцията ИЗРИЧБНО ЗАБРАНЯВА ВИДЕО ТЕРОРА. чл.32. ЗАКОНЪТ ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА ?ЗДП 1969 ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ОТлВичащи вниманието на водача стикери. Всичко ЗАПИСАНО СЪС ЗАБРАНЯВА СЕ Е ЗАПИСАНО С УБИТИ И РАНЕНИ.ТЕрористи ползват менкани на власт представители на нарочно създадени престъпни групи - партии за ликвидация на БЪлгарите. /ДПС<ГЕРБ,СДС<БСП<ПП<ДБ и останалите . ВИжте им досиетата..
36
0
 
6
 
! Отговори
Контра Разузнаване преди 1 час
36 Нон стоп трафик на дрога и мигранти.
35
0
 
14
 
! Отговори
Иван преди 1 час
Щом като тези са катастрофирали и чак тогава са хванати, смятайте колко си минават безпроблемно. Ама да минават, само да не остават тук.
34
2
 
1
 
! Отговори
STOP CANCER TERROR преди 1 час
Експерти да огледат жертви на канцерогенния видео терор в БЪлгария вкл всички телевизионни говорители. ДА обърнат внимание на жертвите от БНТ, БТВ, EURONEWS BUlgaria, NOvA TV... Всички имат ВИДИМИ ТЕЖКИ НЕЛЕЧИМИ УВРЕЖДАНИЯ след видео пресканиращ терор от ТОЛ КАМЕРИ - ПРЕД ИНСУЛТНО ДЯСНО ОКО> Подобни имат Румен Радев, КАЛИН СТОЯНОВ, КИРИЛ ПЕТКОВ, Асен василев, ХАРО МУСТАФА< ВОЛЕН СИДЕРОВ ..лично се лекувам след увреждане с тол камери от март 2020.
33
3
 
1
 
! Отговори
STOP CANCER TERROR преди 1 час
УБиват с холограмни оръжия исключително жестоко. Жертивте се включват на обемно проникващ пси блокаж след активиране на холограмите убиици на предно стъкло.Вещо лице в съда важен експерт от МВр подаде сигнал веднага след 4 опита да бъде убит след залепвнае на НАГЛО ПРЕСТЪПНО ХОЛОГРАМНО ОРЪЖИЕ НА ПРЕДНО СТЪКЛО 2022.ЗАКОНЪТ ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВА Лепенето на отвличащи вниманието на водача стикери вкл холограмни оръжия с антени ,нано скенери,микрофони и черно чумно канцерогенни оръжия вградени.
32
1
 
8
 
! Отговори
Хе,хе ! преди 1 час
Всичко се върти около София - големите далавери са там , големите крадци са там , големите заплати са там , разрухата на държавата е там , мигранти ,емигранти , имигранти и прочее гранти се рзхождат нагло и безконтролно из родината и се подиграват с продажните полицаи ! А простият българин гласува за същите тези мародери на България !!!
31
2
 
0
 
! Отговори
шофьора е взел преди 1 час
каквото са му дали . Нерядко се надрусват и вземат мигранти . то си има по бургаско , към турция . в селата ги прибират . после транспорт им търсят . и в крайна сметка се намира . но всички имат нещо общо . бедни, гладни и някои са болни . цигари нямат и 20 лева на цяло не са виждали . който иска да им вземе 5000 евро няма да може . добре е че ги хващат . хехе кат укрински пленници .
30
0
 
6
 
! Отговори
Vulgaria преди 1 час
32 Ами да но това е защото бг служците са пълни с некадърници.Даже и за шофьори на бусове с мигранти не стават.
29
1
 
2
 
! Отговори
А живи ли са? преди 1 час
Защото според работодатели и политици те са бъдещето на Балгария! :D
28
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Тези ако не катастрофираха изобщо нямаше да разбираме за тях, не държава, разграден двор. Всичко започва от гранична полиция нагоре до политиците.