ГЕРБ: Терзиев и "Спаси София" провокират скандали с цел рекет

Опитват да замаскрат паническата немощ на "спасителите"
Обновена: 2 яну 2024 22:57 | 2 яну 2024 22:45, Стела Стоянова
58
ГЕРБ: Терзиев и "Спаси София" провокират скандали с цел рекет
Снимка БГНЕС, архив

Новото ръководство на Столична община в лицето на кмета на София Васил Терзиев и представителите на ПП-ДБ-СС побързаха да залеят публичното пространство с „димки“, продуцирайки евентуална криза с отпадъците в София след няколко години, заявяват в своя позиция от ГЕРБ.

Целта е ясна:

-Панически опит за замаскиране на скандалите, съпътстващи новото управление на столицата от ден първи.

-Опит за отместване на погледа на обществото от политическата немощ на „спасителите“, които доказаха, че не могат да управляват процесите в Столичния общински съвет.

-Фабрикуване на изкуствени скандали с цел притискане на политическите опоненти и извличане на политически дивиденти.

Минаха повече от 60 дни, откакто Васил Терзиев и коалицията от партии спечелиха изборите в София. В този период се справиха успешно единствено с това да убедят всички в своята политическа немощ. И понеже не са способни да разрешат управленската криза, която сами създадоха в СОС, използват всяка възможност да манипулират общественото мнение, прибягвайки към целенасочено всяване на страх и създаване на изкуствени кризи, заявяват от ГЕРБ.

Какви са фактите: Публична тайна е, че от месеци се подготвя умишлено насаждане на напрежение със събирането и обработката на отпадъците, дирижирано от страна на „спасителите на София“. Разпространяването на съобщение до медиите още в първия работен ден на 2024 година, съдържащо твърдения за евентуална криза с отпадъците в София след три години, ясно показва, че темата се използва с цел политически рекет. Работата на ръководството на Столична община е да направи така, че да няма кризи в нито един сектор – нито сега, нито след 3 или 30 години. Така, както ние не сме го допускали в рамките на нашето управление.

Групата на ГЕРБ-СДС в Столична община призовава кмета на София Васил Терзиев и неговия екип да вземат адекватни мерки за справяне както с управленската криза в столицата, така и за почистване на кварталите от счупени клони и преливащи контейнери. Съветваме Васил Терзиев да прекрати незабавно безпочвения черен пиар, който няма да му помогне да заглуши гласовете на недоволните от собствените му действия и бездействия граждани. Гарантираме, че докато управляващите София не покажат, че могат да защитават интересите на жителите на столицата, ще имат яростна опозиция в наше лице, подчертават от ГЕРБ.

Уважаеми управляващи, започнете да се държите като такива, защото времето на Вашите виртуални революции в замяна на Like-ове приключи! Справка: онлайн групите преливат от сигнали и честитки към Вас - управляващите столицата. Крайно време е да докажете, че можете да работите за София и нейните жители, вместо да се опитвате да рекетирате политическите си опоненти, използвайки дребни ченгеджийски номера, заявяват още от ГЕРБ. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: ГЕРБппСпаси София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
0
 
! Отговори
Ванеса преди 4 месеца
Всичко очаквам от това кметче - кукла на ДБ
48
1
 
1
 
! Отговори
Ангел преди 4 месеца
Кое не е така?
47
0
 
1
 
! Отговори
гост преди 4 месеца
и то много отдавна
46
1
 
3
 
! Отговори
Вьзмутен преди 4 месеца
Защо - геп , реве срещу терзиев , след като - те го подкрепиха за кмет срещу ваня григороваМай да замаже техните скандали
45
2
 
6
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 месеца
Много пъти съм се питал от какво искат да спасяват София тези спасители.Може би от Борисов.Е , спасихте я. Сега трябва да спасявате София от самите вас.
44
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
vie provokirate grobari osobeno dupekamikadze njmali koi ga mu go natypze na pedrakilis da se uspokoi
43
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Син, племенник и внук на офицери от репресивнато ДС. Чичо му е небезизнестният Петър Младенов, който повика танковете срещу излезлите на митинга пред Александър Невски. Терзиев е срам, срам, за София!
42
8
 
7
 
! Отговори
Неолибераст гаден преди 4 месеца
Бих го ритал в устата продължително.
41
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
терзиеф е KЛ0УH
40
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Като го гледам с тези впити дънки и женствени крака, никак не ми вдъхва доверие. Скандалът в самолета, който направи, говори добре, кой е Терзиев.
39
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
45 Хаах, нека льольо да управлява три мандата, избран с болшинството, с което бе избрана Фандъкова, да построи метрото и тогава да критикува.
38
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
40 ХА,ха, "законно избран кмет", с минимална разлика пред червената Ваня Григорова, при ниска избирателна активност, с гласове на ГЕРБ и с манипулиран машинен вот.
37
12
 
13
 
! Отговори
Ха ха ха преди 4 месеца
По време на управлението на ГЕРБ в столицата си бяхме в перманентна криза- ***, мръсни тротоари и улици, тракащи плочки, ремонти на ремонтите, лошо асфалтиране, добро крадене на пари и една мижава овчица, изпълняваща повелите на вожда. Превърна София в една клоака.
36
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
41 На Терзиев повече подхожда да е "москвичи", защото отвори големи руски магазини в София, в които дъни руска военна музика. Това е срам и позор за София! Да не споменавам отвратителната коледна украса, с розови еднорози, вещици и пластмасови арки, пред храма Александър Невски.
35
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Терзиев отряза общинарите от ГЕРБ Георгиев и Хекималян с думите, че "София и той не се нуждаят от съветите им", с които провокира ответни реакции и демонстрира некомпетентност, да управлява столицата.
34
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Kyфapитe нa ДC ca фpaшkaни cъc ckaнgaлнo oтkpagнaти oт бълrapckия нapog napи...
33
12
 
7
 
! Отговори
Какъв рекет преди 4 месеца
Законно избран кмет е съботират от болшевишки рекетьори
32
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ушeв cи e Ушeв, reн...
31
1
 
6
 
! Отговори
силно притСнена преди 4 месеца
Е много рано започнаха!
30
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Скандали Е единственото което "могат" от ОПГ пп-дб -сс