Путин пак се закани: Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа

Нашият враг е решил да сплаши кого?, пита той
20 мар 2024 15:21, Нели Христова
481
Путин пак се закани: Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа
Снимка: БГНЕС

"Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа". Това заяви Владимир Путин на среща с лидерите на фракциите в Думата, предаде ТАСС.

"Неотдавна казах: нашият враг е решил да сплаши кого? Руския народ, многонационалния народ на Русия? Това никога не се е случвало и няма да се случи", каза Путин.

Според него опитите на врага да сплаши руския народ имат обратен ефект.

"Врагът просто не осъзнава с кого си има работа. С Русия! Това е такава общност от хора, обединени от общи цели, независимо от етническите и религиозните особености. Имаме обща култура, имаме нещо, което обединява всички ни", подчерта руският президент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 85 Не е фалирал. В плановата икономика при обществени средства за производство и ограничена функция на парите и липса на частна капиталистическа собственост няма как да има фалити. Няма субекти които да фалират. Фалита става при смяната на обществено икономическата система с друга посредством криминална революция, подклаждана от САЩ и ЕС. При смяната на собствеността вече се нароиха много субекти, които по правилата на капиталистическите производствени отношения фалираха. Т.е. при съществуваща стара социалистическа система фалит никога нямаше да има. Пропагандата, че била фалирала
100
12
 
6
 
! Отговори
СВО преди 6 месеца
Успех на Русия в Специалната Военна Операция, нека по-бързо смачка фашисткият окупатор Украйна!
99
2
 
4
 
! Отговори
двб преди 6 месеца
*** к ИН ще си брани олигархично-корумпирания режим до дупка.. А мнозинството бедни руснаци мизерстват с копейки, в панелки, и без тоалетни и елементарна инфраструктура по провинциите.. Да не говорим колко измряха на фронта от двете страни заради този изперкал бункер герой.. Не знам как такива върли русофили се завъдиха в БГ като всеки вижда каква клоака е Русия въпреки неограничените природни ресурси..
98
2
 
7
 
! Отговори
Ма те икономически преди 6 месеца
*** те икономически са супер зле. Ние сме доста по-богати от руснаците и това благодарение на бункерния джуджефин, дето 3-та година е затънал в Украйна до уши, защото е *** съветски ахмак. Със всичките му минуси на Запада, не бих се поколебал да избера да сме със Запада. Просто защото знам какво ни чака ако дойдат тия от изток. Мизерия и терор! Никой не е прокопсал с Русия, никой!
97
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
1939Г СССР НАВЛИЗА ВЪВ ФИНЛАДИЯ УБИВА И РУШИ КАКТО ТЕ СИ ЗНАЯТ- В СССР ОСТАВА ЧАСТ ОТ КАРЕЛИЯ- А СЕГА РАЗГЛЕДАЙТЕ С МАПС- КАРЕЛИЯ В РАША И ДР КАРЕЛИЯ ВЪВ ФИНЛАНДИЯ- ВЪВ ФИНЛАНДИЯ МИН ЗАПЛАТА 2125ЕВРО, В РАША 380ЛВ, ФИНЛАНДИЯ ЧЛЕН НА ЕС ОТ 1995Г, НА ЕВРОЗОНАТА И ОТ 2023Г ЧЛЕН НА НАТО, А ГРАНИЦИТЕ ЗА РАШКИТЕ ЗАТВОРЕНИ, НА 11 ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ, РАША НА 83 МЯСТО.
96
4
 
11
 
! Отговори
до при Тодоро Живков преди 6 месеца
Имаше режим на тока 2 на 2, а за тоалетна хартия се ползваше какаляшка или в най-добрия случай вестник ,магазините бяха празни посред лято се виеха огромни опашки за зелени чушки ако искаш 5-6 кила се редиш 2 пъти и откара цял да не изреждам и други ,че до сутринта ще има да пиша.
95
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Шарл Мишел призова Европа да се готви за война с Русия
94
7
 
2
 
! Отговори
Даа преди 6 месеца
Атлантиците не слушат внимателно какво им се говори. Затова после се налага да им се демонстрира нагледно. Това поначало е сериозен проблем в общуването с хора с умствени затруднения.
93
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?
92
2
 
8
 
! Отговори
двб преди 6 месеца
***(Н) ще си брани олигархично-корумпирания режим до дупка.. А мнозинството бедни руснаци мизерстват с копейки, в панелки, и без *** и елементарна инфраструктура по провинциите.. Да не говорим колко измряха на фронта от двете страни заради този изперкал бункер герой.. Не знам как такива върли русофили се завъдиха в БГ като всеки вижда каква клоака е Русия въпреки неограничените природни ресурси..
91
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
кой знае като дете и на младини колко подигравки е отнасял заради фамилията си
90
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
зад него застанаха - да, ама и той отдавана е зад тях...
89
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Колкото и да има рецесия в ЕС, не е като Раша, където и яйца нямат! Хахахагах
88
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А как е жълто-синия труп? Ще помагаме ли, ще помагаме ли толкова дълго, колкото е необходимо, а?
87
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Споко нищо лошо няма да ви се случи другари българи. Просто вместо да ходите да метете на запад, ще ходите да метете на изток
86
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Младите хора на Русия застанаха зад Путин.
85
2
 
7
 
! Отговори
Тъжно е преди 6 месеца
Тъжно и жалко малко човече. На баз, че няма да има време за реакция да опази Петербург и Москва ако НАТО го почне. Петербург е с такава локация, че е заминал от ядрените подводници на САЩ за няма и половин час! Москва също е в обсега. Само едно ще ви кажа: Куче, което лае не хапе! Русия никога не е била по-безпомощна отколкото е сега. Една Украйна ги прави смешни вече 3-та година. Това ако беше САЩ или Британия да са унищожили Украйна за 2 седмици. Просто му лъснаха долните *** на джудженцето
84
12
 
7
 
! Отговори
при Тодор Живков преди 6 месеца
При Тодор Живков, когато бяхме с Русия, според официални данни на ООН и ЦРУ България беше на 26 място в света по качество на стандарта на живот, на 6то място в света по здравеопазване и 2ро място по образование.
83
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много се кани, ама не излиза от бункера си! Дори е гласувал за себе си от бункера. Страхливците се крият и пращат баламите да умират!
82
10
 
4
 
! Отговори
рендетУ преди 6 месеца
Алооу..., Санкциите, Икономиката в Русия продължава да отчита ръст, а в ЕС - спад и растяща инфлация... -))))