Путин: Америка и Европа се заблуждават, че Русия ще се провали

Отказът на Запада да си сътрудничи с Русия е техен личен проблем
21 дек 2023 17:01, Александър Попов
337
Путин: Америка и Европа се заблуждават, че Русия ще се провали
Снимка: БГНЕС/ЕРА

„Русия не изключва САЩ и Европа и е готова за сътрудничество, време е те да спрат да се заблуждават и да започнат да мислят за собствените си интереси“, заяви руският президент Владимир Путин на заседание на Съвета за стратегическо развитие и национални проекти.

"Искам да отбележа, че ние не се затваряме от американския континент, от Северна Америка, САЩ и Канада, не се затваряме от европейските страни. Време е те да спрат да се самозалъгват и да чакат да се провалим", каза Путин.

"На всички стана ясно, че ако искат да извлекат полза от сътрудничеството с Русия, трябва да го направят. Ние не ги отхвърляме", заяви руският президент.

Той добави, че отказът на Запада да си сътрудничи с Русия е техен личен проблем.

"Това е тяхна работа и тяхно решение. Нека сами да помислят какво да следват - някакви ефимерни идеи за унищожаване на Русия или интересите на тяхната страна, на техния народ, на техните хора и на развитието на отношенията по света като цяло върху съвременните демократични основи на многополюсния свят. Но повтарям, това си е тяхна работа", заключи Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ей много заблуден народ- ЗАПАДЪТ фалирал - пък Русия е цъфнала и вързала.Не разбрахте ли всички, че войната не е полезна за никого. Но Вовата ако го оставят , ще реши че в Латвия има проблеми с русняците, че Казахстан е заграбил остров в река Урал, на име за чий --- си ми, и т.н.
30
12
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 8 месеца
- Какво да се заблуждават?! Та те го планират! На всеки век пробват да унищожат Русия по няколко пъти - докато все успеят някога. Бесовете на ционистите нямат край...
29
15
 
13
 
! Отговори
Факт преди 8 месеца
Америка и Европа искат да ограбят и да разбият Русия,както направиха това с Ирак,Либия и пр.
28
5
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 8 месеца
До Анонимен .... Путин не знае какъв капан му готвят "приятелите" Китай .... Хахаааа, тука вече съм писал, че другарят Си отдавна дъpви малкия , но работлив китайски *** за Психото в Мордор :)))))))))))))))))))))))))
27
4
 
17
 
! Отговори
До НОСТРАДАМУС преди 8 месеца
то рашистан имаше същата "мощ" от ресурси и по време на ВСВ, но накрая САЩ доставят и танкове и храна и патрони и камиони и гориво и муниций и дрехи и въобще всичко на рашистан! та едва ли знаеш що това е така!
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Подготвяте ли се за Коледа
25
5
 
13
 
! Отговори
ХАХХААХА ДО 16 преди 8 месеца
До кога да чакам запада да фалира? до кога да чакам 1 лев да стане 10 долара? чакам вече 45 години. гога ще се самоизядат и да се настаняваме в гадните им къщи?
24
5
 
13
 
! Отговори
НОСТРАДАМУС преди 8 месеца
Русия има огромна мощ от ресурси, но е бедна на нови технологии.Нужно е да не скъсва връзките със запада. Запада е също зависим от ресурсии енергоносители. Трябват преговори на високо ниво и да се върнепо доброто време ,без войни .Продължили конфронтацията, светът ще загине.
23
4
 
14
 
! Отговори
... преди 8 месеца
ем подапри му отзад и сега търси помощ от северна корея! :)))))) инак рашистан загуби! сега могат да го попраскат още 10 години, също както стана в Афганистан и накрая рф ще се разпадне също както ссср-то! инак рашистан зашпочна таз война, но сащ ше я завършат! ясно е, че рашистан нито може нито знае как да се измъкне от това в което сама си се набута!!!!
22
11
 
15
 
! Отговори
Анализатор преди 8 месеца
Верно нама как Русия да се провали в бъдеще,тъй като тя вече е провалена отвсякъде.
21
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Русия вече не съществува !!!! Благодарение на мало.умния, т.п милиционер ПУТИН !!
20
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Прочетете изказванията на Урсула, Борел и Бацдън от преди година и половина. Нищо, ама нищо от това, което казваха не се случи, не излезе вярно.
19
8
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 17 преди 8 месеца
въх! ти си си чист путинофли! :))))))))))))))))) зем помисли малко попрочети опорките и тогава пиши бря!!!!
18
12
 
14
 
! Отговори
СССР ЗАЩО ФАЛИРА..?? преди 8 месеца
ВОВАТА НА ЧУДО ЛИ СЕ НАДЯВА..??
17
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тия държави които слугуват на Украйна ,може да свършат парите си и оръжието което имат ,като България
16
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какъв запад ? Запада фалира . Като фалира някой гледаш да си нямаш работа с него . Сега ще започнат да се самоизяждат извръщават . Хрантутниците да изяждат другите и да искат доживотни ясли . А пък САЩ имат и вътрешни проблеми . Тексас все повече ще иска да се отдели щото плаща сметката на другите . Това е комунизъм . Черните и латиносите ще надделеят над републиканците и ще направят една по голяма южна Африка след апартейда . Русия по добре да не се занимава с тия .
15
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Е, ние сега, разбира се, няма как да кажем, че сме се на акали. И ще продължим да си миришем, без да си признаваме. И ще плащаме високи сметки, докато можем и докато чакаме СССР отново да рухне. Но той одавна го няма, а комунизмът вече е по-скоро при нас, открлкото в Русия.
14
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Путин не знае какъв капан му готвят "приятелите" Китай
13
9
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 8 месеца
До Анонимен5 СССР беше ли ядрена държава? Беше.Загуби ли войната в Афганистан? Загуби я.Самият СССР беше-отлетя в ловните полета на историята барабар с ядрените ракети.
12
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
373лв средна пенсия, а колко ли е мин, така да доведеш народа си до тотална мизерия, че фронтът да се окаже изход- ще има храна, облекло и отопление- казват че няма ранени.