Путин: Америка и Европа се заблуждават, че Русия ще се провали

Отказът на Запада да си сътрудничи с Русия е техен личен проблем
21 дек 2023 17:01, Александър Попов
337
Путин: Америка и Европа се заблуждават, че Русия ще се провали
Снимка: БГНЕС/ЕРА

„Русия не изключва САЩ и Европа и е готова за сътрудничество, време е те да спрат да се заблуждават и да започнат да мислят за собствените си интереси“, заяви руският президент Владимир Путин на заседание на Съвета за стратегическо развитие и национални проекти.

"Искам да отбележа, че ние не се затваряме от американския континент, от Северна Америка, САЩ и Канада, не се затваряме от европейските страни. Време е те да спрат да се самозалъгват и да чакат да се провалим", каза Путин.

"На всички стана ясно, че ако искат да извлекат полза от сътрудничеството с Русия, трябва да го направят. Ние не ги отхвърляме", заяви руският президент.

Той добави, че отказът на Запада да си сътрудничи с Русия е техен личен проблем.

"Това е тяхна работа и тяхно решение. Нека сами да помислят какво да следват - някакви ефимерни идеи за унищожаване на Русия или интересите на тяхната страна, на техния народ, на техните хора и на развитието на отношенията по света като цяло върху съвременните демократични основи на многополюсния свят. Но повтарям, това си е тяхна работа", заключи Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не е учудващо, че дядката си вярва. След четвърт век абсолютна власт той е убеден, че в него се е вселил духът на Петър Велики и Екатерина Велика, че е призван да възстанови мъртвеца СССР. Чувства се велик и само САЩ и Европа му пречат да е по-велик и наистина великите руски владетели.
50
0
 
0
 
! Отговори
gogo преди 8 месеца
До АнонименТ и да не си гледал някоъ друга телевизия?Оправи си канала главния!
49
9
 
15
 
! Отговори
до Нали преди 8 месеца
Къде ги сънуваш тия гей паради бе и родител 1,2,3 аз в съм цял ден сред хора и не виждам такива неща , събрали се веднъж годишно някъде голяма работа , а ти през комунизма нямаше да можеш и да напишеш този коментар щото нямаше да имаш право на мнение от сутрин до вечер ти набиват в главата колко е велик сталин.
48
5
 
21
 
! Отговори
Със сигурност преди 8 месеца
Умнико, Русия няма да се провали, ти ще се провалиш! Русия и след твоя режим ще продължи да съществува, че и да благоднства ще започне! Но след теб, а твоят провал е сигурен!
47
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ментето диктатор се прави на приятно разсеян. Типичен лицемер и демагог. Сега се се пука от яд, че никой не му се обажда за абсолютно нищо... Кръгла НУЛА е в международната общност.
46
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Христо Христов.Да бе щото уркопитеците така казват.Даже и ракетите свършиха и леопардите с лопати ги млатят,докато се запалят,ей няма такава жалка пропаганда.Все едно някой доматите с колците ги яде
45
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За да преуспее пректа "Европейски Съюз" трябва промяна. Не може да има по-равни сред равните, не може да се подменят Европейските ценности за сметка на придошли откъдето и да е имигранти и някакви ултра-либерали, които нямат идея какво искат. Не може ЕС да се самоубива със зелени сделки докато света го задминава. ЕС старее, не може да не се финансират младите за самостоятелство с безлихвени кредити за жилища или с някакви помощи за да обърнем демографската криза! Русия не е заплаха, ЕС сам си е!
44
13
 
11
 
! Отговори
Голям преди 8 месеца
Всички те уважаваха преди да решиш да избиеш стотици хиляди руснаци (и украинци, които реално са си руснаци). И защо? За още власт и територии? Малко ли ви е това което имате? Имахте ми уважението, а се оказа, че сте същите като всички останали. Тирани с мания за власт.
43
8
 
7
 
! Отговори
Куку преди 8 месеца
Рашка само спечели,например Швеция и Финландия са част от руската федерация,сега се готвят Украйна,Грузия,Молдова и Армения.Полша и Балтика изгониха американските войници а България строи нов паметник ***!!! Северен поток1 и 2 работи,Южен не зависи от Ердо.Само успехи!
42
9
 
8
 
! Отговори
Фитьо преди 8 месеца
СССР го разтури пияндето Елцин затворил във вила другият му разсипник Горбачов,за да го принуди да разпусне СССР и Елцин като президент на Русия никой да няма над него.Горби живя в Англия с под половин % одобрение от народа си.СССР раздаваше ресурси на режими по цял свят,че и ние продавахме артисали петрол за един два милиарда долара годишно.Русия е самодостатъчна вече капиталистическа недаваща нищо без пари така,че е прав,че няма как да я фалират.
41
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоя си мисли, горкия, че ще е някакъв полюс в многополюсен свят...
40
10
 
12
 
! Отговори
Нали преди 8 месеца
Тези който пишат срещу Русия тук завиждат че там няма гей паради,родител 1,2,3 а наши и майки и тн.
39
10
 
10
 
! Отговори
до 40 преди 8 месеца
никой не го интересува рашунгесркия народ, оставили сме да гние както си иска.
38
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Най-интересния въпрос е кой започна войната пръв Путин, така че на червеноармейците им казвам този път русия няма да завърши войната ,защото тя я е започнала ,"приятелите" и китай иран индия и други гледат само как да я ограбят.
37
12
 
15
 
! Отговори
Ейй преди 8 месеца
Защо не оставите Русия да си живее както иска,само Руският народ решава.Това не вие България да я командват посолства.
36
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Зозо е айде укопитешки умник кажи кога ще стане тая работа или така ти го роди нещото приличащо на мозък.Няма такова жалко създание като уркопитека.А да и там те търсят да ходиш на фронта
35
7
 
14
 
! Отговори
Дон Кикот преди 8 месеца
Като се нашмърка и той като медведя много голям го вади.
34
16
 
10
 
! Отговори
Алън Грант преди 8 месеца
Дайте на горкото диктаторче хапчета, защото сънува световно господство.
33
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
от 2012г гледах ежедневно Рускате телевизии- нямате си на идея как ни гласяха- всички сме биле русофоби и буквите не са български, а ние сме диви азерски племена, колко високи са руските заплати и какъв висок жизнен стандарт имат, колко са лоши украинците, че те са руснаци и стотици упорки и отрова- а върхът беше Дугина-... Убивайте, убивайте- украинците не са хора-.... това е фашизъм, това е жестока омраза и насъскване.
32
1
 
5
 
! Отговори
До Факт преди 8 месеца
Аха, па викаш рашистан иска и европа и сащ и въобще всички да са цели и като държави и като нации! та това ли се опитваш да кажеш или пак се обърка? :))))))))))