Руската армия демонстрирала най-доброто от себе си – показала си гърба

Зеленски: За окупаторите няма място в Украйна
882
Руската армия демонстрирала най-доброто от себе си – показала си гърба
Снимка: БГНЕС

Президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи, че за два дни украинските сили са освободили територия от близо хиляда кв. км, а от началото на месеца - две хиляди кв. км, предаде агенция УНИАН.

Още по темата


Във видеобръщението си от тази нощ той отбеляза: "Тези дни руската армия демонстрира най-доброто, което може - показва си гърба. И в края на краищата това не е лош избор за тях - да бягат. За окупаторите няма и няма да има място в Украйна".

Държавният глава спомена изрично заслугите на 15-и Славянски полк от Националната гвардия, отличил се в харковското направление, и на воините от 214-и отделен стрелкови батальон.

Зеленски повтори призива си към руските войници, които "не искат да се върнат в Руската федарация" да се предават в плен при гаранция да бъдат третирани съгласно Женевските конвенции./БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


882
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
479
7
 
7
 
! Отговори
Power Solar преди 2 години
До 521: Има ли фашаги има и партизани :) Ха познай кои са партизаните и кои са фашагите :) Хихихихихихи. Объркал си опорките ! Беж при митрофанова за нови опорки и за малко крипто :)
478
5
 
5
 
! Отговори
Free Energy преди 2 години
До Анонимен: И тогава защо русия отказа над 11 проерки на ООН / Хага и други организаии за проверка в Донбас и района ? Защото само пърпорка и ви зарибява с глупости ... а когато кажат дайте да проверим и една НИЩО :)
477
10
 
6
 
! Отговори
Me преди 2 години
Как може да напишете 'слава на русия' и 'смърт на фашизма' заедно?!?! Това са взаимно изключващи се понятия.Но, като им гледам специалната операция, нищо не трябва да ме учудва
476
9
 
8
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 2 години
СЛАВА СМЕЛИ УКРАИНЦИ. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПРОГОНВАТЕ РУСКИТЕ ФАШИСТИ.
475
6
 
3
 
! Отговори
др0гаре плоскоземи преди 2 години
от наличните 16 гаубици, сколько унищожихаВатниците......45, или повече?
474
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един гледа сватба друг Боже простиме не знам какво гледа но трябва да се ходи на погребението на кралицата. Не е ли малко опасно всички държавни глави събрани на едно мяс то. Кой знай как треперят и ги шубе горкити.
473
0
 
2
 
! Отговори
юлиян преди 2 години
Добре,чакаме да се убедим в правотата на думите ви.
472
13
 
13
 
! Отговори
Какво следва преди 2 години
Скоро укронацистите ще си покажат гърба. Досега 4000 от контраатаката са се отправили към оня свят. Тези, които успеят да се оттеглят зад Днепър могат да се считат за щастливци.
471
6
 
10
 
! Отговори
Глок преди 2 години
Това при положение,че ленд лийза още не е почнал!!! Сега си представете,танкове Абрамс,самолети А10 и Ф15/16,танкоизтребители Шърман,ракети АТАКМС.Добре ли е?
470
4
 
5
 
! Отговори
Рамзан преди 2 години
Подготвям 10 000 ахмат тигри дъ он и скоро ще счупим гръбнака на нацистките укри дъ он, които си въобразяват дъ он че са постигнли нещо дъ он. Купувайте рубли дъ он докато са още евтини дъ он. Ще ви пиша от Одеса дъ он.
469
5
 
15
 
! Отговори
ледения Остин преди 2 години
Червения Гладомор на Сталин.Ще има повторение на филма тази зима за Украйна.
468
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Военните сводки говорят обратното - огромни украински жертви! Тая информация в сайта явно я получавате от американското посолство!
467
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До сега ги шадяха но днес им удариха шамар да не се самозабравят половината украина остана без вода и ток след удар по важно съоражени три атомни спират реакторите кременчугска, харковска и хмелницка
466
5
 
15
 
! Отговори
Зеленият преди 2 години
Тая работа няма да свърши добре за укрите
465
5
 
9
 
! Отговори
Бачо Киро преди 2 години
Май само ще ядосате Мечката...
464
6
 
17
 
! Отговори
Распутин преди 2 години
Русия е Велика и мощна.Скоро ще го разберете.
463
6
 
8
 
! Отговори
До 489 преди 2 години
Глупости! Първо две години СССР е съюзник и доставчик на Германия. След това без американска помощ (доставки) не биха успяли! Това е истината и дори там в Русия не го отричат.
462
5
 
8
 
! Отговори
Таня преди 2 години
До Русомраз, няма да можеш да го чуеш... Чувам виене на българите от високите цени на основните продукти и молене на руснака от Лукойл да намали цените на горивата, за да се търколят по българските пътища *** стари бараки.
461
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май ви спряха тока, господин Еленски... :D :D :D Ама в dnes.bg са малко бавни и няма да го отразят навреме :D
460
11
 
6
 
! Отговори
Русомраз преди 2 години
Мед, МЕД ми капе на сърцето, като чувам цвъpчeнетo на pycopoбите! :)))))