20 години Sofia Music Enterprises по холивудски

Sofia Music отпразнуваха рождения си ден с бляскаво парти
8 ное 2011 13:45, Екип на Dnes.bg
0
20 години Sofia Music Enterprises по холивудски
снимки: mp3.dnes.bg

Снощи най-голямата промоутър компания в България Sofia Music Enterprises отпразнуваха своя двадесети рожден ден. Събитието беше повече от бляскаво, а столичният клуб Night Flight почти се премести в Холивуд.

Още с влизането, известните и добре познати ни лица бяха заслепявани от светкавици и прожектори, които овековечаваха техните стъпки по червения килим. Както всички сме се убедили, Sofia Music могат да организират наистина големи събития, затова и рожденият им ден беше с пълна и интересна програма.

След като гостите се настаниха удобно, на двете видео стени започна да се прожектира биографичен филм за компанията с главни действащи лица Иван Несторов - Амебата и Димитър Ковачев - Фънки, който по-късно вечерта лично поздрави всички, поднесе благодарностите си на колеги и партньори, както и на екипа на компанията, без който всичките концерти просто щяха да бъдат идеи.

20 години Sofia Music Enterprises по холивудски

За двадесетгодишната си история Sofia Music Enterprises могат да се похвалят с концерти на най-големите имена в музикалния свят, започвайки и спирайки дори само с Madonna.

През годините те успяха да доведат Tarja Turunen, Jon Lord, Madonna, Sting, Roxette, Sade, Ice Cube, Elton John, Depeche Mode, Metallica, Iron Maiden, Smokie, Black Sabbath, Placebo, Whitesnake, Bob Dylan, Massive Attack и много други.

20 години Sofia Music Enterprises по холивудски

Празненството продължи след излъчването на няколкото части на филма, в паузите между които, гостите се наслаждаваха на красивите танцьорки и приятната музика, която включваше песни на много от групите и изпълнителите, които компанията е канила в България.

Поради началния ден на седмицата, много от хората имаха предвид днешния ден и си тръгнаха след полунощ, но близките до компанията, както и част от екипа останаха до самия край на двадесетия рожден ден на Sofia Music Enterprises.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари