Кючюк: България не участва в изграждането на европейската политика

Големият въпрос е, каква политика ще изпълнява това правителство
26 авг 2024 15:22, Гергана Попова
43
Кючюк: България не участва в изграждането на европейската политика
Снимка: БГНЕС

Големият въпрос е, каква политика ще изпълнява това правителство и лакмусът ще е отношението към Пеевски. Нека дадем доверие на Главчев и да видим дали ще се различи във втория кабинет Главчев. Това каза за БНР Илхан Кючюк от ДПС, председател на правната комисия в ЕП.

"Ако вътрешният министър прави това, което прави предишният, говорим за тенденциозност и политическа намеса, и за управление на хора, които имат своите зависимости. Нека дадем необходимото време на това правителство да видим на какво е способно. Призовахме го да прояви демократичен стандарт към всички политически сили", каза Кючюк.

По думите му, България не участва в изграждането на европейската политика. И добави, че Румъния започва от 2025 г. свободно да пътуват до САЩ, без визи.

"Бяхме заедно в една лодка, но ни напускат и вече са в тази на богатите държави. Решението е от тази седмица да пътуват безвизово", каза още той.

Според него, липсата на български комисар ни поставя в слаба позиция.

"Това означава да вземем това, което ни се подаде, ние излизаме от преговорния процес без да сме влизали в него. Има един голям проблем в българската политика, кой взема решение. На мен не ми е ясен механизмът. Защото се наслушахме на хора с големи обещание и се използват хора с недоказана експертиза. Ще има ли комисия в НС или Комисията по европейските въпроси ще разглежда номинациите", каза още Кючюк.

"Аз съм в комуникация с хората и се вижда еднопосочното послание от тях,  а то е "ДПС без Певески"  и означава "България без Пеевски" и зависимостите, които представлява той", коментира Кючюк.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от Политика
Цончо Ганев: Новото правителство е като старото, само че е ново
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
0
 
! Отговори
нн преди 2 седмици
А, бе г.л.у.пак. Не ти ли е ясно, че САЩ направиха най-голямата база в Румъния след като Германия полека лека ги гони от територията си. Това се плаща, румънците без виза в САЩ. България няма да има тази възможност, няма защо американците да го правят. Всичко е интереси. Румънците не знаят какво правят, немците се отърват, румънците се натрисат.
29
0
 
3
 
! Отговори
Възмутен преди 2 седмици
Туй човече от позициите си на фактор в ЕС, отговаряше за Северна Македония и според мен прокара неща против България. Македонците му дадоха титла в тяхната лъжлива Академия на науките.
28
0
 
2
 
! Отговори
Скрий се бре преди 2 седмици
Кючек
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Как да не участва, нали самият Илхан Кючук опита да принуди ЕК да отърве дерибеите на Ахмед Дотан от разследване за мръсни пари, незаконни сделки при източване на държавата, злоупотреба с европейски пари, фирми фантоми и др, извършени от хора на ДПС/Доган.
26
0
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 седмици
ЕС го Назначи за Председател на Правната Комисия в ЕП .....А Господин Магнитски от САЩ -Яде Боойй и от Руснаците в Дуубай и го Кърпиха в Швейцария .......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
25
2
 
8
 
! Отговори
Христо преди 2 седмици
Продадена васална държава,кой я бръсне за слива?
24
0
 
8
 
! Отговори
Краси преди 2 седмици
До кога ще ни натрапвате този Кютуков???? Кога прокуратурата ще изнесе информация за дейността му, като какъв се явява в трупата за измами с ДДС, колко пари е откраднал и т.н. Такава информация чакаме, не ни интересуват лъжите на един престъпник, тези неща може да прочетем в Капитал, дневник и останалите икономедийки на прокопиев.
23
4
 
5
 
! Отговори
май преди 2 седмици
никой от тук коментиращите не е прочел за какво говори човека /дори и да е от ДПС/ -с прости думи - краварите пускат румънците без визи от 25 г .а,българите да го дуу хат като пълноправни европейци -е кой е за и кой против ..........
22
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
Кючек от ДПС е.
21
0
 
7
 
! Отговори
Мюмюн преди 2 седмици
Никога не съм харесвал Пеевски но браво за това, че разрови мравуняка ДПС. Смешно ми е как всички близали, яли от меда на властимащите, как реагират сега, сякаш им са сложили в ибриците люти чушки. Пълна проверка на финансовото и имотното им състоянието и присъди на всички депутати от двете ДПС-та през годините.
20
1
 
3
 
! Отговори
Шпек Салам Народен преди 2 седмици
Кю Чук ефенди европеецът да не се изявява много по медиите,щото Шиши е злопаметен.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Илхане какво ти отговориха от ЕП- ...че БГ прокуратура- разследва когато има съмнения за кражби и злоупотреби, че БГ полиция преследва и арестува съмнителни за кражби и присвояване- казаха ли ТИ че те не бухалки а органи за откриване на престъпници- ЩЕ НИ КАЖЕШ ЛИ КАК ТАКА дОГАН УСВОЯВА 197 000 000ЛВ ПО цАНКОВ КАМЪК- ТОЙ НЕ Е ХИДРОИНЖЕНЕР И НЯМА ПРАВОСПОСОБНОСТ, УСВОИЛ Е 30 000 000 ЗА ТЕЦ ВАРНА ОТ ВЪЛКА- ПРИТЕЖАВА ДВА МАЙБАХА- ПАК ВЪЛЧО МУ ГИ ПОДАРЯВА- ВСЕКИ НАД 360 000 ЕВРО- КРАДЕЦ- СЪР- ГОЛЯМ
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
""""""Кючюк: България не участва в изграждането на европейската политика""""" ------- Как така "не участваме", бе??? Ами "Експериментите", които провеждат с нас във всички сфери и области на живота не е ли "участие"???
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Илхан Кючек от ДПС е преименуван от ОсманКомунистите на Илхан Кючук от Дупката на Партията СССР - ДПСССР!
16
2
 
11
 
! Отговори
@@@ преди 2 седмици
Господин Кютук забравя, че някои не сме на 10 годинки и помним всичко от създаването на тяхната организация та чак до момента и е смешен сега, когато почнаха да се делят и да се замерят с пупута по вентилатора наречен в България институции.
15
1
 
9
 
! Отговори
вижда се преди 2 седмици
Ама тоз е участник от филма -Планетата на айуните !!!
14
2
 
13
 
! Отговори
изнудвачите от Сарая преди 2 седмици
Истината я каза само Делян Пеевски.Доган е основния крадец на прехода.И около него се формира обръч от подобни крадци на прехода.Уж капиталисти, а с държавни средства.Схемата е простичка.Ако не ви отърва да сте бедни и да ви крадем ще ви подпалим страната чрез турците.Затова ,който не угоди на Сарая е заплашен с етническия мир.Големи умници нали, разбира се винаги има някакъв *** народ върху който да се прилага подобна схема.И после конституцията била виновна, прокуратурата, МВР.Айде бе.
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимна преди 2 седмици
България без тютюнев дим! :))
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
11 не с гейове,като вас
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ние да не сме опитни зайчета, че да се упражняват върху нас? Дайте време на този доказал се некадърник, дайте време на друг доказал се некадърник и така до края на света!! Ние , Кючук, нямаме всичкото време на света некадърници и крадци да се упражняват върху нас, ясно!!