Разпространиха нов запис на Петков и Василев, този път за "кеш поток" и "Корнела"

"Щом могат да подслушват действащ премиер какво остава за обикновените граждани?", пита Атанас Атанасов
23 май 2024 18:32, Красимир Ангелов
260
Разпространиха нов запис на Петков и Василев, този път за "кеш поток" и "Корнела"
Снимка: БГНЕС, архив

Нов запис на съпредседателите на „Продължаваме промяната“ Асен Василев и Кирил Петков публикува сайта afera.bg.

В записа, освен двамата лидери на "Промяната", се чува и женски глас, който не може да бъде идентифициран, отбелязва БГНЕС.

Кирил Петков заявява: "Значи отиваш при Корнелия и й казваш, че колите, пътищата са твои, тя там… Ние знаем“. Асен Василев отговаря: „Ние знаем. Корнела просто иска кеш поток".

Намесва се женският глас, който посочва: "Това е огромен риск за нея, това е огромен риск. Това е много голям риск". Накрая отново Асен Василев съобщава, че "Корнелия ни подкрепя за определени закони".

На този етап не е ясно кога е правен записа, както и достоверността му.

Пръв от ПП-ДБ на записа реагира лидерът на ДСБ и съпредседател на "Демократична България" Атанас Атанасов.

"Щом могат да подслушват действащ премиер какво остава за обикновените граждани?", написа той в официалната си страница.

По негови данни последният изтекъл запис в "Афера" е правен в премиерския кабинет, докато Кирил Петков е бил министър- председател, обясни той пред "24 часа".

"ПП/ДБ ще възложи независима партньорска експертиза на контролирано пусканите записи", написа още Атанасов. "Ще предложим законодателни промени, които да засилят защитата на гражданите от незаконно използване на СРС и да подобрят контрола.

Чрез механизма на парламентарния контрол ще търсим отговорност от ДАНС за допускане на незаконно използване на СРС по отношение на орган на държавна власт", завършва постът на Атанасов.

Както е известно, подобен запис за „кеш“ с участието на ключови фигури от ПП, сред които Лена Бориславова, Николай Денков, Асен Василев и Кирил Петков се появиха по-рано тази седмица. От ПП заявиха, че разпространените записи са „кална кампания“ срещу партията. „Вместо с политически аргументи, кампанията се води с манипулирани записи и внушения през съмнителни медии“, казват от партията.

ГЕРБ и ДПС пък реагираха остро на разпространените записи и упрекнаха ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
7
 
7
 
! Отговори
Да напомня: преди 1 месец
действащият премиер, когото АА визира, е доказан конституционен лъжец. Съвършено нормално е такъв човек да бъде контролиран от службите, той е потенциална опасност за сигурността на страната
181
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До в грешка си ... Точно това и аз им казвам на шарлатаните , че ще последват чалгарите.От 25% на 5% ... Няма нормален човек който би гласувал за тези.
180
5
 
5
 
! Отговори
в грешка си преди 1 месец
До Анонимен Тия нефелници нямат традиционен " електорат " , като Боко Тиквата примерно , клиентелисти и шайка , тия имат излъган електорат , който е неустойчив и бързо се разпада .
179
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Станаха вече за смях тези герои на кеша. Не си представям как някой от тези ще се осмели пак да нарече Делян Пеевски "мистър Кеш". Омазали са се до козирката със съдържанието на собствените си пелени. Тралалалала, някой се на***.
178
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалко за Ген. ГНОМ, не можа да се класира за председател на НС и пенсията от 6 бона. То на всеки трезвомислещ човек не са му нужни записи да ги засече колко зле са тия, прости, нагли крадливи и евливи!
177
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Дано народа не се върже на тия постановки" - избирателите на ПП/ДБ не се вързаха когато пуснаха снимки на Христо Иванов излизаше от колата на Бобоков, пък си мислиш, че ще се "вържат", сега? Не се притеснявай, избирателя на ПП/ДБ е сляп като къртица и ще си гласува за ПП/ДБ ;).
176
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всеки подслушва всеки . Има си и методи да се разбера. Чрез действията им. Е след време е , но се разбира. Всеки хакер остава следи . Иска се внимание и мислене.
175
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дано народа не се върже на тия постановки.
174
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кире , толкова сте не усветни , че дори от къде ви иде не можете да се усетите , имам известни предположения , че не е от Тулупа , той само консумира насладата и гледа да извлече ползата .Може от съвсем друго място да ви бият " мокрия *** " , ти си само в позиция " искам само да кажа " и " това е толкова гнусно " , толкова си го можеш Кире .
173
4
 
9
 
! Отговори
Ганди преди 1 месец
*** , *** какво оставало за обикновенния човек, знеш ли колко ми дреме дали ме подслушват или не, ти и твоите приятелчета има от какво да се притеснявате, защото сте за затвора, най са ми смешни от снимката Ицо шке м бе то и Асенчо *** Д ала как се е опънал като бръснарски ка и ш
172
2
 
3
 
! Отговори
Накратко преди 1 месец
НЕкви предизборни ПуПуДейБъ + драми...
171
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На този етап, ако някой гласува пак за тези, трябва да му се даде ВИП място в Карлуково или центъра за лица със специални потребности.
170
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия са Позор за България. Щом техните създатели се отказаха безнадеждно.
169
1
 
4
 
! Отговори
ДО 159 преди 1 месец
ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ, МОЖЕШ ЛИ ДА БРОИШ ЛАЙКОВЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ, ЗА ТВОЙТЕ МОКРИ СЪНИЩА?
168
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
харвардскитементета и фенчетата им са супер зле.Викат няма да имате външен министър. Мара ще е само премиер и кво стана. Главчев и премиер и външен и вътрешен. Айде честито шарлатани
167
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ЕВРОАТЛАНТИК . . . толкова сте зле, че даже и не осъзнавате, че така променихте конституцията, че Главчев може да е служебен още 4 години. Или ще има редовно на ГЕРБ или служебно. Шах и мат
166
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ония вземал 20 бона , що да не даде 10 , Да ви имам приятелите Лена :)
165
3
 
2
 
! Отговори
за 169 преди 1 месец
До Анонимен ... ГЕЙРБАДЖИЙЧЕ ИЗВАДИ СИ ТУРСКИЯ ПАТОК ОТ УСТИЧКАТА БОЙКОВА, ГОВОРИШ РАЗВАЛЕН БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО СИ АНАДОЛЕЦ
164
2
 
12
 
! Отговори
СВЪРЗВАЩОТО ЗВЕНО преди 1 месец
ПП.....КИРО /АСЕН... КЕШ КЪМ КОРНЕЛА... ПРЕВОД КЪМ СИНА В САЩ...КЕШ КЪМ ЛОБИТО "МАГНИТСКИ".....
163
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 159..КЕШ-КОРНЕЛА ЛИ ТИ Е ПРОМЯНАТА, КИРО..??