Борисов даде срок: Ако на 8 март не се разберем, отиваме на избори

Европа работи с коалиционни споразумения, не със сглобки, заяви той
29 фев 2024 09:58, Александър Попов
368
Борисов даде срок: Ако на 8 март не се разберем, отиваме на избори
Снимка: БГНЕС

ПП-ДБ вече са в предизборна кампания, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той коментира, че дава още няколко дни на некоалиционните си партньори, за да осмислят позициите си и да работят по предложеното от ГЕРБ коалиционно споразумение. Той ги упрекна, че използват парламента и парламентарните комисии за предизборна кампания. Според Борисов следващите парламентарни избори ще са за регулаторите.

Европа работи с коалиционни споразумения, не със сглобки, не със сварки, а с коалиционно споразумение, затова ние ще проявим хладнокръвие, посочи Борисов.

"На 5 март ще представя коалиционното споразумение на партията – на ГЕРБ, на 6 март ще го дам на ПП-ДБ да го четат, след това имаме конгрес в Букурещ. На 8 март Денков и Габриел ще са приключили с оценките на министрите и може да говорим. Ще оставя преговаряща група и на 8 март, ако сме се разбрали – вървим напред. Ако не сме, гласуваме оставката на Денков и отиваме на избори", заяви Борисов.

Спокойно и търпеливо ще се опитаме да преглътнем предизборната им кампания и квалификациите, допълни още лидерът на ГЕРБ и уточни, че в споразумението ще бъде разписано как ще работят регулаторите, МС, съдебна система - всичко.

Той отново каза, че министърът на отбраната Тодор Тагарев не се справя с работата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
278
4
 
8
 
! Отговори
Хм преди 7 месеца
Кой го взема вече на сериозно тоя *** с неговото бръщолевене. Довчера си хвърляше мандата и се молеше на ПП да направят правителство за да не влезе в затвора и хленчеше като просяк в посолството.......
277
1
 
1
 
! Отговори
123 преди 7 месеца
До До 279.Ако не ти. То що мислиш че като си тесногръд илитерат, си единствения българин православен тука. Писнало ми е от пишман патриоти. ти по гражданин ли си някой друг етнос? Плащаш двойни данъци ли? или се трудиш в полза на обществото? Моля *** да го изтрият тоя с коментарите, които са агресия на верска основа, че ме мързи да пиша до комисията по вероизповедания
276
1
 
3
 
! Отговори
До 279.Няма такива преди 7 месеца
Българи да четат курана на арабски!Българите са Православни Християни!КОЙ заблуждаваш с болния ти мозък?
275
1
 
2
 
! Отговори
До 279.Ако не ти преди 7 месеца
Харесва,премести се в майчината ти родина,не си дърво да стоиш?
274
1
 
3
 
! Отговори
Пак ще се преди 7 месеца
Напъвате в сараите да се преизбирате???Без избори?аЛ'а-бала?Тука има-Тука нема?Лява ръка-десен джоб?,Алъш-вериш?Куче влачи-дири няма и т.н.До кога бе про100ле ще тарикатстваш и лъжеш народа да ти ***.
273
2
 
2
 
! Отговори
333 преди 7 месеца
До Бочко ако оцелееш Даваш ли си сметка, че искаш да разрушиш религиозните храмове на няколко стотин хиляди българи. Това дори в Русия не го правят. Само Ислямска държава руши храмове.
272
1
 
1
 
! Отговори
Дразниш хората преди 7 месеца
С присъствието си и цялата *** шекерезаци ще ти покажа нагледно Българин КАК войва когато влезеш в частен дом да береш гратис и да ми плашиш семейството,нито хАЛАл хамбар ще ти помогне,нито моха Мет.
271
1
 
4
 
! Отговори
Бочко ако оцелееш преди 7 месеца
На 3-ти МАРТ,1 ден ще ти покажа КАК изсчезват 5000 джамии и мюфтийства които не си плащат данъците като сараите от Православна България!
270
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Много гладници малко постове . Ко *** прайми незнам . Порциите малко а ножовете за нарязването им големи :) Май *** трябват нови избори .
269
1
 
3
 
! Отговори
Дойде време преди 7 месеца
На Движещите Престъпни Семити да гледат парламента на снимка.
268
1
 
6
 
! Отговори
Гласуваш за Чиста преди 7 месеца
И Свята Република и се появява сфинския образ,асфалт паша,Метко си Гането с палата сарай КПП-РОСТЕНЕЦ, келнер мюфтия ментата фалшива и цялата шайка АЙ дуци евреи.
267
1
 
6
 
! Отговори
На 3-ти МАРТ! преди 7 месеца
Парламентът изсчезва!
266
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На избори! ГЕРБ да проведе най-мащабната си кампания, в съществуването си. Само с хартиени цюлетини.
265
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Как може, да скверните стозибоклук, мутресата преспала със знаковите мутри на прехода, като й позволите да бръщолеви врели-некипели, в парламента? То, щом ИТН и ПП влязоха там, всичко може...
264
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Борисов да поеме отговорност пред нацията и да извади този *** от парламента-ПП, Бакалова и да спре криминално- проявения Божков черепа, защото ДС е в акция да овладее отново държавата чрез тях. С ДПС, да върне хартиените бюлетини.
263
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Правилно, на тия шмекери трябва да им се каже по- твърдо. Дадоха им цялата власт, цял техен мандат без да го заслужават, излъгайха избирателите си, с значително по- малко депутати. Сега, когато трябва да се направи ротацията, не се държат джентълменски и искат още да управляват, да завземат напълно държавата и парите.
262
0
 
8
 
! Отговори
Мъдрец преди 7 месеца
ППЛГБТ са аджамии в политиката и покрай слугинажа си неглижираха факта, че ББ е лукав и отмъстителен. Прегърна ги, пусна ги по пързалката и такъв ревендж ще им спретне, че ще го запомнят за ареста
261
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Е, хайде направете избори и цял свят ще се смее за най-ниска избирателна активност.
260
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ама осми март е международен ден на жената , не на ЛГБТ
259
3
 
9
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 7 месеца
За джендърите от управляващата сглобка Борисов им бил дал много хубава дата 8 март. Борисов,това да не е някакъв намек към тях,че са меки китки?

Спонсорирани публикации