След смъртта на Навални ДБ зове за реформа в родните служби

Не противодействали ефективно срещу руското влияние
148
След смъртта на Навални ДБ зове за реформа в родните служби
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В позиция по повод смъртта на Алексей Навални от Националния съвет на „Да, България“ отбелязват необходимостта  от прилагане на комплекс от политики за повишаване на съпротивителните способности на българските институции срещу заплахите от Кремъл. „Режимът на Путин се стреми да установи сфера на влияние, в която да наложи своя модел на управление. България трябва да засили отговора си срещу тези кроежи на всички равнища“, смятат от партията.

„Налице е все по-остра нужда от реформа на службите за сигурност. Особено обезпокоителни са сигналите, че българските служби не оказват ефективно противодействие на руското влияние и проникване у нас, включително и в самите институции от сектор "Сигурност", посочват още от „Да, България“. От партията призовават парламентът да започне разглеждането на законопроектите, „отнасящи се до нужните трансформации в сектора“. От формацията обръщат внимание и на ситуацията в Украйна. „Успехът на Украйна е от жизнен национален интерес за страната ни“, казват от партията.

„Време е да се ускорят усилията на нашите институции в изпълнение на съответните решения на парламента и от декларации да преминем към бързи действия. Очакваме Министерството на отбраната да отчете дейността си в тази насока пред Народното събрание“, се казва още в позицията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: службинавални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ще им раздават лодки.
36
3
 
23
 
! Отговори
--- преди 6 месеца
Това тъпо,грозно и противно парче нямали да се маха.Който затворник умре и реформи ,защото бил Невални ми да не е само той из английските и американски затвори колко са затворени ?
35
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Браво всичко вече оправихте.!Я да се нахате мушеници!
34
0
 
11
 
! Отговори
Приличаш досущ преди 6 месеца
Като митхад ПАША!Те службите от мюфтийството се управляват или банябаш?Няма контрол на службите от както пациентите от 4-км.влязоха в народното събрание.И от тогава държавата копае дъното.
33
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ППДБ е най-голямото зло случвало се на България след турското робство!
32
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какви изявления за Навални и руското влияние, след като в НС има хора, санкционирани по Магнитски? Голямо лицемерие и двуличие при ДБ.
31
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз зова тоз да се обръсне.
30
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Коалицията на ДБ Диктатори бандити ПП предатели продажни и останалите в сдружението на алчните измамниците продажни . Никой в света не може да намери и събере толкова противни и негодни хора на едно място. Трябва да се впишат в книгата на Гинес.
29
0
 
11
 
! Отговори
Закривай преди 6 месеца
И създавай наново! И не ми излизайте с номера, че тая милиционерска пасмина там са безценни и незаменими заради опита си и връзките си. Те помогнаха на комунистите да парцелират и разграбят Бг. И досега продължават да се самовъзпроизвеждат и да владеят службите.
28
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ристьо, Тагаренко, Генералът Гном и останалите евроатлантици с промиту мозъци им се привиждат руски заплахи даже и като отварят хладилника си. Вероятно защото там е пълно с руска водка или с руска салата
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 39 Родните политици и магистрати нито Навални признават, нито Магнитски, нито нищо. Действат си по ста линистки, пр оруски методи.
26
3
 
12
 
! Отговори
На всеки 3-МАРТ преди 6 месеца
Сте на инструктаж в Анкара от 40г.?Ти кого лъжеш за службите бе мишок.
25
2
 
9
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 месеца
Смъртта на Навални е тежък удар по националната сигурност на България! Трябва спешно да се вземат мерки, защото Навални вече го няма!
24
0
 
9
 
! Отговори
до 30 преди 6 месеца
След смъртта на Нотариуса Хр. Иванов направо изчезна от ефира. Сега се появи за руското влияние, обаче забравя, че родните МВР и прокуратура са същите като руските- за 30 год. не са променили дори съветския НПК, който е репресивен по своята същност. После пишат колко наказания са наложени на Бг годишно за потъпкване на граждански права. Плащат глоби(ако платят) и пак продължават с потъпкване на всякакви демократични ценности. Но не променят законите и не наказват репресиращите структури.
23
1
 
15
 
! Отговори
Shark преди 6 месеца
Тези меккерренца от ДБ отидоха ли да почетат паметта на Левски? Или този нечистоплътник това не го вълнува. Важното е да се движат деностите, за които е платено от НПО-тата!
22
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Щом индивиди като това нещо захранени с шепа атлантически грантове и непрестанно имитиращи дейност могат да бъдат начело на България,мога да кажа само едно-тежко и на тая държавичка!
21
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А стига бе, нещастници. Какъв ви е Навални, или веселата му вдовица, придобила милиони от службите, сегашната любовница на Грозев. Какви реформи заради тях бе?!
20
4
 
8
 
! Отговори
София е прокълната преди 6 месеца
Имаше такъв пакт между Елцин и Петър Стоянов.Ние в НАТО, но като троянски кон.Червените б...ци са навсякъде.Путин даже не спазва никакъв пакт, всички са му предатели.Даже риуска агентура като Калин Янакиев, черкувал се в руска черква вече им е предател.А тия са създатели уж на дясното срещу комунизма.Ужас е.Няма истина в БГ и няма да има.Виждате и какъв кмет на София имаме.До 2 години Путин ще е в БГ и никой няма да си мръдне пръста за България.Ние даже нямаме десен сектор като в Украйна.
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ДБ май пишат изявления само под въздействие на платците си. Правосъдната им реформа никаква я няма. Борбата с корупцията и защитата на човешките права не ги вълнуват. Толкова е изкуствено всичко при тях.
18
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Национални Предатели !