Пеевски за ветото на Радев върху БТР-ите за Украйна: Срам!

Още през тази седмица НС трябвало да го отхвърли
Обновена: 4 дек 2023 11:46 | 4 дек 2023 11:46, Камелия Цветанова
457
Пеевски за ветото на Радев върху БТР-ите за Украйна: Срам!
Снимка: БГНЕС

„Решението на президента Радев да наложи вето върху предоставянето на бронирана техника за Украйна може да се определи само с една дума – срам!”, заяви в позиция председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Още по темата

„След това решение е още по-категорично ясно колко е важно за България да има евроатлантическо парламентарно мнозинство и подкрепяно от него евроатлантическо правителство, защото всичко друго рискува страната ни да бъде отведена на един друг, неевропейски и опасен  път  - към Москва, към Путин, където проруските политици искат да я отклонят”, се казва още в позицията на Пеевски.

„Затова Народното събрание още тази седмица трябва да преодолее ветото на Президента, като с това потвърди нашата подкрепа към Украйна и украинския народ. Затова в Парламента и политическия ни живот най-важният, обединяващ фактор трябва да бъдат и да останат споделените евроатлантически ценности, които са безалтернативни”, се казва в позицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Морален Стожер на нацията, първи Евроатлантик и Велик Натовец, говорител на народното ни събрание и Коректор на изпълнителната власт, негово Височайщество г-н Пеевски :)
65
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Феномена щом е казал.
64
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
що изтрихте коментара за белене бе? да не знаят хората че подарихме 2 блока на укрите щото 3 милиарда цена е супер много. ама сега американците ще ни направят ЕДИН блок за 3 милиарда...!!!!! понеже сте ОВЦИ!!!!!!!
63
1
 
18
 
! Отговори
Аз преди 9 месеца
ДеБИлян Пеевски не беше ли от Детска Педагогическа Стая? Аз си мислех че политиците на България трябва да представляват народа а не Евро-ценностите. И нека да поговорим за Евро ценностите - какво е мнението на ДеБИлянчо за джендър политиката на ЕС? Смята ли че тази политика е по вкуса на българите и по-точно на неговият електорат от ДПС? Ясно е че той както и всички в парламента прокарват Евро-ценностите само срещу Евро
62
1
 
22
 
! Отговори
Мишо преди 9 месеца
Само едно не ми е ясно. Довчера не бяхме го чували и виждали този меко казано криминално проявен индивид с място в затвора, а не в парламента. Сега ни бомбардират с неговата отвратителна личност от всички посоки. Какво стана, от кота ДПС управлява държавата или нещо съм изпуснал?
61
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Срам сте вие Продажници! На повечето българи,не Им дреме за " вашата" Украйна! Абе ***,вие ако можехте и армията ни щяхте да изпратите в Украйна да се бие с руснаците!! Майната му,на " Северно Атлантизма" Ви!!Той президента е Адекватен! Вие сте Резила в държавата!!!
60
4
 
14
 
! Отговори
Коко преди 9 месеца
До ПОЗОР..!! Дано ВСЕКИ УКРАЙНЕЦ дезертира и се спаси живота, но тези заедно с техните браЧеди са на някаква средновеоква тематика , а именно ще умрат храбро за територия, която ще я има и след тях, ама е друг въпрса това. Слава на всички избагали и дезертирали войници, Слава !
59
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Срамно е да си в списъка Магнитски , да стоиш в парламента ин да ръсиш продажни идеи
58
7
 
3
 
! Отговори
Обезпокоително преди 9 месеца
До ПОЗОР..!! : Предполагам, че знаете, че многоточията и удивителните, поставяни вместо точка в текста са индикатор за шизофрения. Защото, шизофреникът смята, че няма да възприемат важността на мисълта му, ако сложи проста точка и изпъстря текста с препинателни знаци, като многоточия, удивителни и дори повтарящи се удивителни.
57
5
 
26
 
! Отговори
Toй преди 9 месеца
Този гнусен *** е на-голения СРАМ за целия прегод, как си позволява и с какви очи даже да коментира президента избран с голямо мнозинство и на който не може да му стъпе на малкия пръст по нищо.
56
2
 
20
 
! Отговори
Public enemies преди 9 месеца
Ще платите само транспортни разходи за тази скраб от и без това оскъдния бюджет, след некой друг месец руснаците ще се смеят и ще кажат туй за нищо не става.
55
1
 
23
 
! Отговори
тома неверни преди 9 месеца
Умнико НАМАГНИТЕН,да ти е минавало през ума,че по едно гребло да им сложат зимата-КРАЙ НА ЗАТВОРЕНИТЕ ПЪТИЩА.Предатели сте всички там
54
4
 
22
 
! Отговори
Делян ПРЕМИЕР преди 9 месеца
Пеевски загрява за премиер на една друга сглобка.
53
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Срам е, че хиляди хора 5 дни стояха без ток и вода, без хляб и без достъп до лечение, щото сглобката е обещала бетеерите на украйна и не ги дава на гражданска защита. За сглобката са важни украйна и ЕС, а ние тука да умираме - тамън ще си продадат за без пари българската земя на Пеевски, че да я засели с изселници от украйна и турция, които да му я работят
52
3
 
29
 
! Отговори
404 преди 9 месеца
И това го казва ликвидатора на Булгартабак и един от най -големият схемаджия в България????
51
23
 
12
 
! Отговори
ПОЗОР..!! преди 9 месеца
РАЗЖАЛВАНЕ ПРЕД БОЙНИТЕ ЗНАМЕНА НА БЪЛГАРИЯ......!!..... ДЕЗЕРТИРА ОТ БОЙНОТО ПОЛЕ, КЪДЕТО БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА Е НАПАДНАТА ОТ ВРАЖЕСКА РУСИЯ....
50
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя не говореше така преди да го намагнетизират. Държи си повече на паричките от колкото на страната.
49
2
 
30
 
! Отговори
Не е бойна преди 9 месеца
До Public enemies Бронираните автомобили, които даваме са български и са транспортни. Това са амфибии, които могат да минават през реки. При наводненията в Югоизточна България не посмяха да изкарат нито една от тях, защото са обещани неопотребявани.
48
1
 
23
 
! Отговори
Срам си ти преди 9 месеца
И още по - гнусн
47
6
 
22
 
! Отговори
Public enemies преди 9 месеца
Тая остаряла бойна техника руснаците след месец-два ще я хвърлят за скраб.