Пеевски за ветото на Радев върху БТР-ите за Украйна: Срам!

Още през тази седмица НС трябвало да го отхвърли
Обновена: 4 дек 2023 11:46 | 4 дек 2023 11:46, Камелия Цветанова
457
Пеевски за ветото на Радев върху БТР-ите за Украйна: Срам!
Снимка: БГНЕС

„Решението на президента Радев да наложи вето върху предоставянето на бронирана техника за Украйна може да се определи само с една дума – срам!”, заяви в позиция председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Още по темата

„След това решение е още по-категорично ясно колко е важно за България да има евроатлантическо парламентарно мнозинство и подкрепяно от него евроатлантическо правителство, защото всичко друго рискува страната ни да бъде отведена на един друг, неевропейски и опасен  път  - към Москва, към Путин, където проруските политици искат да я отклонят”, се казва още в позицията на Пеевски.

„Затова Народното събрание още тази седмица трябва да преодолее ветото на Президента, като с това потвърди нашата подкрепа към Украйна и украинския народ. Затова в Парламента и политическия ни живот най-важният, обединяващ фактор трябва да бъдат и да останат споделените евроатлантически ценности, които са безалтернативни”, се казва в позицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
21
 
7
 
! Отговори
вето преди 9 месеца
Вето след вето, вето след вето. Радев друга работа няма. И срама няма.
85
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този грухчо нали е милиардер. Да извади до джоба си 100 милиона и да ни ги плати. После ако ще и на корейците да ги подарява. Много лесно се подарява чуждото
84
3
 
21
 
! Отговори
Памет???? преди 9 месеца
От ноември 1943до август 1944 г, 2000 англо-американки самолета бомбардират България, най-вече София и околните селиша с 8 800 фугасни и няколко хиляди запалителни бомби. Разрушени, напънио или частитчно, са основно цивилни сгради, сред които Министерсткия съвет, Народното събрани, БАН, Държавната печатница, Народната библиотека, Народния театър, Софийската синагога, Светия синод, двореца "Врана", Археоплогическия музей.Хвърлени са холяди играчки/ писалки за евентуално избухване в ръцете на деца
83
16
 
4
 
! Отговори
РУБЛЕН РАДЕВ преди 9 месеца
ТОЯ ПА КВО ИСКА! САМО ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ МАЙ-КА Е ВАЖНА!
82
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
От Олигарх, Пеевски се превърна в Управител на Цяла България. Иначе сме Горд Чл.ен на ЕС, нали :) :) :) По-скоро сме само чл.ен :)
81
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Срам ами, как може да разваля далавера за 3 млрд . Нали за толкова ще купуваме американски бетерри
80
4
 
18
 
! Отговори
СС преди 9 месеца
На таа мазна горуня до кога ще му дават микрофон ?
79
4
 
26
 
! Отговори
Абе преди 9 месеца
Ясно че ветото няма да мине, ама поне ще видим кои са националните предатели. Естествено, ДПС не е в тая категория, те са друга нация и си работят за нея.
78
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Когото дойде следващото наводнение и снежните преспи блокират пътищата в Родопите и други планини, нека населението на тези места попита този и онзи Тагаренко защо пращат БТР на укронацистите, като може тези високо проходими машини за помагат при екстремни природни явления. И тези не четат ли западни новини за трагичното положение на Украйна.
77
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пеевски явно още помни как руснаците са махали фесо вете на дедите му, заедно с главите.
76
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 85, внимавай, че да обиждаш г-н Пеевски не е шега работа! Това не ти е Петков или Борисов, които приемат всичко благосклонно! Освен всичко друго, в случая Пеевски е прав
75
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Магнитски ти блокира БАНКОВАТА СМЕТКА Е НЕМОЖЕШ ДА КРАДЕШ и неможеш да напускаш територията ,седиш и викаш Нервничиш за парите който американците ти сложиха кайшка на ДЕБЕЛОТО ВРАТЛЕ.Браво на Радев ,
74
5
 
10
 
! Отговори
Бг форумни джендъри преди 9 месеца
Изкукали пенционери с подгизнали памперси и проокраински неудачници от котилото на прасето, ристьо-комунягата, киро-канадеца... масово оакват форумите !!!
73
1
 
29
 
! Отговори
Smurf преди 9 месеца
Да видеиш ти как магнитската диета те прави убеден евроатлантик
72
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
намагнитения Грухчо скоро ще го тресе ко---ч--и--н-ата
71
1
 
29
 
! Отговори
Бах ти преди 9 месеца
Мазното прасе! Какво ли не прави Магнитски!?
70
2
 
42
 
! Отговори
Иван преди 9 месеца
Добре де, тази техника не можахте ли да я изкарате като зваля снега и България на практика беше затворена? Какъв беше проблема да я дадете за 2-3 дена? Или сте я обещали неизползвана да я подарите? Ако е така - всички до един трябва да си тръгнете.
69
27
 
3
 
! Отговори
BG форумни мужици преди 9 месеца
Изкукали пенционери с подгизнали памперси и прорашистки неудачници от котилото на Копейкин , Импексова и Фигуранта масово оакват форумите !!!
68
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
а да и любимец на Мисирките ни!
67
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Свинята Пеевски много е доволен. Ама много говори, а знаете с тея които много говорят какво става..