Борисов: РСМ е видяла само добро от България, не ги разбирам

Ако зависило от бившия премиер на мачовете между Левски и Шпупи нямало да има агитки
30 юли 2023 16:30, Красимир Ангелов
153
Борисов:  РСМ е видяла само добро от България, не ги разбирам
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова да не се бъркат спортните страсти с политиката. Коментарът на бившия премиер бе по повод инцидентите в Скопие преди мача между Левски и местния отбор Шкупи.

Борисов призна, че се е подразнил от случилото се в Скопие, тъй като е левскар.

Още по темата
"Не трябва да бъркаме политиката със спортните страсти. Тези, които са превишили правата си там - дали са полицаи или пък от агитките, за тях си има правосъдие. Но, ако зависеше от мен, аз нямаше да разреша агитки и за двата мача. Сега ще им бъде трудно при гостуването. И отново ще имаме изпитание за полицията и политическата класа - нещо, абсолютно ненужно", каза още Борисов и подчерта:

Ние имаме договор за добросъседство и приятелство. Ние сме дали на Албания и Македония възможност да отидат в Европейския съюз /ЕС/.

"Не ги разбирам нашите съседи, защо го позволяват това? Защото само добро са видели от България", каза още Борисов по повод инцидентите в Скопие от миналата седмица, цитиран от БГНЕС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До да поясня както и ЕС и САЩ ще се распадне.
63
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До да поясня....Демек това го чака и обора, така ли?
62
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Югославия е творение на сатаната със страшна антибългарска пропаганда. Създадена е на антибългарска основа. Всички хора от бивша Югославия не стават за нищо. Трябва да минато поне още 100 години, за да станат нормални хора. Хората там са с изтрити мозъци.
61
3
 
8
 
! Отговори
България преди 1 година
има нов съсед - Велика Албания..................кога ще го разберете??С.Македония е една изкуствена държава без собствен език(македонският език е диалект на българския език)..............с малка територия, имат две албански партии в парламента, 2 милиона население..............но де юре се водят държава, за мен РСМ е масонски проект, целта е отслабване на България................защото България има много врагове-външни и вътрешни!!
60
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РСМ- Русия, Сърбия, Македония
59
3
 
3
 
! Отговори
да поясня преди 1 година
така става при разпадането на империите...............Югославия беше една мини-империя, нещо като СССР в малък вариант...............различни народи и етноси в една държава.............в един момент империята се разпада и започват войни.............има кръв, борба за власт и територии!!!
58
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тикво4 в случея ясно трябва да осъдиш заплахите от фенове на левски за саморазправа
57
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Югославия е творение на Коминтерна, възниква 1929 година когато Айзенхауер е бил лейтенант в американската армия
56
2
 
2
 
! Отговори
РСМ преди 1 година
е една изкуствена държава и като такава няма бъдеще................като не искат да признаят българските си корени...............албанците ще ги оправят, хак да им е ...............на тъ@@паците.................дебелите дървени глави , ще ядат яко шамарите!!!
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Между другото А уточни се. Преди Ленин сега Азйземнхау. Утре ще кажеш Батман,
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 51 Всява НАТО в куха главата ти нешо.
53
6
 
3
 
! Отговори
Между другото преди 1 година
Не, Югославия е дело на трима масони. Сталин, Тито и Айзенхауер. После 1991 започнаха да я разпатчетосват същите масони от двете страни на барикадата. Югославия е изкуствено създадена.Колкото Ролята НА мАсква.Създаване на конфликти в старите монархии и техните производни. В България спонсорират БКП и лявото крило на ВМРО. В Испания подкрепят каталунците и баските. Във Великобритания подкрепят с пари оръжие ИРА. Не че им пука за каталунците, баските, ирландци или мЪкедонци. Разделяй и владЕЙ
52
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това са аверите на Коцето- Русия, Сърбия и Македония!
51
2
 
2
 
! Отговори
до 51 преди 1 година
Да те допълня: Руските интереси всяват раздор и в РСМ, и в РБ, тоест у нас!Техните патрЕотЕ са надъхгвани че са по-по-най от нашите, и нашите патрЕотЕ също (от Русия пак) са надъхвани че са по-по-най от техните!Насъскват ни едни срещу други като при бой с петли и гледат отстрани сеир!Това което ние трябва да искаме от тях е, изпълнение на споразуменията досега.Основно българския етнос да бъде вписан в тяхната конституция.И да не се поддаваме на долни страсти.
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха Бойко уж не разбира това, не разбира онова, ама така извърта нещата, че свят да им се завие на всички, където рипаха срещу него.Да,де щото не разбира направо ги качва на ските и ги пуска под лавината. Само стойте и гледайте какво ще стане след голямото пране. Накара ги да го изперат за всички леkета,където му лепнаха шарлатаните.Само да мине центрофугата и ще се развихри за РСМ. Не разбира, ама дръжки.Много добре знае кой подклажда огъня на омразата, но сега не е момента да каже.
49
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Между другото Коя е линията на НАТО за западна Тракия подарена на Гърция от САЩ и Англия на 1945 г.
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом не са справят значи оставки на Лойко и Гарвиел.
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Между другото РСМ идва от Югославия, която беше направена от Франция и Англия за съсипе България.
46
1
 
1
 
! Отговори
Петров преди 1 година
язе примерно га одим у Барцелона при мойта бикинка никогаш не пцуем по отбора им, ништу дека сум левскар, коментира Боката от Банкя скорошния инцидент
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
след поредните избори, Борисов и ДПС ще управляват с копейкините!

Спонсорирани публикации