Петков: Службите да знаят, че реформите при тях са неизбежни

Истинското правосъдие не трябва да е бухалка, каза още той
Обновена: 30 май 2023 23:22 | 30 май 2023 21:38, Анисия Иванова
325
Петков: Службите да знаят, че реформите при тях са неизбежни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Истинският гарант на демокрацията са протестиращите. В България има гражданско общество, което като види атака към демокрацията, следващия след обяд пълни площада, това е истинската гаранция, че това което успяваме да променим, ще остане променено. Това заяви Кирил Петков от ПП на протеста пред президентството, предаде БГНЕС.

Хората, които искат да върнат старите служби за сигурност, реално усещат, че губят историческото си време. Има няколко стотин хиляди българи, които казват България е европейска държава, България има нужда от европейско правителство и България няма път към Евразия и Изтока, посочи Петков.

Съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков коментира поикания от Прокуратурата имунитет на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още по темата

„Вярваме в истинското правосъдие, но то не трябва да е бухалка", каза Петков.

Асен Василев каза, че Европа е на кръстопът, спуска се нова желязна завеса в Европа, която разделя Европа на две – Европа свободна, демократична просперираща или Европа на бившия Съветски съюз. Националните предатели са тези, които искат да отклонят България от това да стои от правилната страна на тази желязна завеса.

"Идва промяната и при службите, те използват всички методи с прокуратурата, подслушвания, за да не се случи тази промяна. Трябва службите да знаят, че реформите при тях са неизбежни, България има нужда от работещо правителство и системи и ние ще го направим. Вярвам, че тези хора са гарантът, че България ще има европейско правителство и то ще направи реформите така, че да бъдем част от Шенген и еврозоната. Тези, които се опитват да подслушват, да се опитват да казват, че мирът в Европа е да си заврем главата под храстите, няма да стане", каза Василев.

Настимир Ананиев се надява президентът да се извини за своето поведение от вчера. „Вие видяхте едно нормално поведение от всички представители. Президентът си изпусна нервите, защо ние трябва да го правим“, подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всеки следващ идващ на власт е гладен. Нали чухте - искат да си сложат своите хора да смучат. Всички тези хора са гладни за кражба. ПП е като комар гладен за кръв и готов да те изсмуче. Герб са ояден комар, смучат ни от години и са доволни и на малка кражба. Вече си имат установени канали. Кражбата е ефективна при тях - по-малко посредници и прочие. ПП са новаци и по-веригата на кражба, ще има Лени, парапети и други курешки... та кражбата ще е бруталн.
196
0
 
4
 
! Отговори
ЛГТиБ преди 11 месеца
До 223 Прекалено хубаво е за да е истина
195
2
 
7
 
! Отговори
ПП преди 11 месеца
Бивши комунисти, намерили нова златна кокошка в Посолството!
194
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 221...... Е аз взех 50 кинта щото много виках сега нямам глас прегракнах. Ама си заслужава за десет минути кой ти дава 50 лева? Не са ти дали щото слабо си викал.
193
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Преди Ковид Герб поддържаха ниски цените, ниски данъци и имаше възможностти за квалифицирани хора да изкарат пари и да си ги изхарчат - честно и почтено. Сега ПП искат са ни загробят с високи данъци и опитни хора с добри доходи да духат. Долу ПП, бич за интелигенцията. Поредните червени преоблечени.
192
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тея са комунисти, финансирани от САЩ!
191
2
 
6
 
! Отговори
До 220 преди 11 месеца
Дават по 50 лева и една св ирка лично от Асенка!
190
1
 
5
 
! Отговори
Я гледай преди 11 месеца
От Австрия ли ще ги правят? И Хр. Иванов е заминал за Австрия.
189
3
 
3
 
! Отговори
Честно преди 11 месеца
До 220 Ако даваха 50 лв щях да отида обаче не дават нищо и затова и те ходих
188
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ходихте ли да викате. Кирчо и Асенка дават по 50 лв на тези които викат.
187
2
 
1
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
218 Поне за теб намира време ха ха ха
186
1
 
8
 
! Отговори
Стига с Русия преди 11 месеца
Тези са болни хора! Сигурно нощно време сънуват Путин как ги е яхнал. Но той няма как да оправи всички.
185
13
 
1
 
! Отговори
Чакайте сега преди 11 месеца
Защо обиждате хората които протестират?Нямат ли правото и те като граждани на България са си изкажат мнението или да подкрепят партията която смятат че ги представя политически.Имат право.Вие не си давате сметка че са прави за някои неща.Русия ли е Вашата родина или България.
184
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Русия е впрегнала всички сили да разбърка балканите за пореден път. Ако не беше затънала в Украйна, червената армия щеше да е на прага ни. А послушковци като Радев, подмазвачи като БСП, русофили като Възраждане и тарикати като ДПС ИТН, щяха да им постелят червения килим.
183
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всички на тоя "протест" там са набори на Тодор Живков, изкуфели дъртофели
182
2
 
9
 
! Отговори
Ханко Брат преди 11 месеца
Комунизма е за балъците
181
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Освен това жaлките продажници от дpuc.бъгъ премълчаха и друга важна част от изслушването на директора на ДАНС - Лена Pa3пopeтината дала на бойните пинчери от "Бърд" документ с гриф "Секретно". Документът бил относно "Турски поток" и даже Лена драскала по него бележки как да "заковат" Президента. Драскала на ръка, графологичната експертиза потвърдила. Сега Лена я грози ефективна присъда от две до пет години. Това го премълчават жалките дpacкачи! Защо, бе предатели?
180
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Слугите на американеца Стюарт Тил, шеф на Инцестор.бъгъ, публикуваха доста късно (в 22:40) изслушването на директора на ДАНС относно записите и относно предателството на една евроатлантическа пaчaвpa - Весела Чернева. Taя дpoпла изпяла на макитата секретна информация.
179
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
СЪБЕРЕТЕ СИ ПЛАТЕНИТЕ ТЪПОГРОЗНАЦИ И АРЕ У ДЕСНО. АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ДА ИЗБЕРЕ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЛИ ЩЕ Е ИЛИ С ВАС ЛЪЖЦИТЕ И ИЗМАМНИЦИТЕ И ШПИОНИТЕ НА ПУТИН ЗАКОНСПИРИРАНИ ПРИ ШОРОЗЗПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2023/05/30/protest-pred-prezidentstvoto-skandirat-tuk-ne-e-moskva.571427,1#comment-newest
178
6
 
10
 
! Отговори
Приемаме Поръчки преди 11 месеца
ПП - Приемаме Политически Поръчки в Посолството (на САЩ)