Петков: Службите да знаят, че реформите при тях са неизбежни

Истинското правосъдие не трябва да е бухалка, каза още той
Обновена: 30 май 2023 23:22 | 30 май 2023 21:38, Анисия Иванова
325
Петков: Службите да знаят, че реформите при тях са неизбежни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Истинският гарант на демокрацията са протестиращите. В България има гражданско общество, което като види атака към демокрацията, следващия след обяд пълни площада, това е истинската гаранция, че това което успяваме да променим, ще остане променено. Това заяви Кирил Петков от ПП на протеста пред президентството, предаде БГНЕС.

Хората, които искат да върнат старите служби за сигурност, реално усещат, че губят историческото си време. Има няколко стотин хиляди българи, които казват България е европейска държава, България има нужда от европейско правителство и България няма път към Евразия и Изтока, посочи Петков.

Съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков коментира поикания от Прокуратурата имунитет на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още по темата

„Вярваме в истинското правосъдие, но то не трябва да е бухалка", каза Петков.

Асен Василев каза, че Европа е на кръстопът, спуска се нова желязна завеса в Европа, която разделя Европа на две – Европа свободна, демократична просперираща или Европа на бившия Съветски съюз. Националните предатели са тези, които искат да отклонят България от това да стои от правилната страна на тази желязна завеса.

"Идва промяната и при службите, те използват всички методи с прокуратурата, подслушвания, за да не се случи тази промяна. Трябва службите да знаят, че реформите при тях са неизбежни, България има нужда от работещо правителство и системи и ние ще го направим. Вярвам, че тези хора са гарантът, че България ще има европейско правителство и то ще направи реформите така, че да бъдем част от Шенген и еврозоната. Тези, които се опитват да подслушват, да се опитват да казват, че мирът в Европа е да си заврем главата под храстите, няма да стане", каза Василев.

Настимир Ананиев се надява президентът да се извини за своето поведение от вчера. „Вие видяхте едно нормално поведение от всички представители. Президентът си изпусна нервите, защо ние трябва да го правим“, подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кириле, оттегли се и без това, ако управляваш, ще умреш, защото коня ще те изяде, не си желан в страната, защото си мошеник, лъжец, крадец и открадна пари от залъка на българското население! Върви си!
216
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кириле, вие сте нежелани от всички хора и партии в тази държава и президента Радев не ви иска, казал го е при връчването на мандата и не разбирам защо ви е дал мандата, не сте желани в страната изобщо, защото вредите на страната ни и откраднахте милиарди!Вървете си!
215
1
 
2
 
! Отговори
France PRESS преди 11 месеца
Стана НЕМИСЛИМОТО ДОСКОРО В БЪЛГАРИЯ!В малка посткомунистическа България- най- бедния член на ЕС започна небивала МНОГОПЛАСТОВА АКЦИЯ НА ВСИЧКИ ПРОКУРОРИ срещу така-наречения " политически елит"0,както и срещу митични фигури от подземния свят.Ето само някои примери1, Иска се имунитета на лицето Бойко Методиев Борисов заради Делото БАРСЕЛОНА ГЕЙТ =ОБВИНЕНИЕТО Е ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ2.Следващите в списъка са доста депутати от групата на ГЕРБ-двама бивши енергийни министри-Делян Добрев и Теменужка Петкова,двама строителни министри-Петя Аврамова и Николай Нанков, Двама здравни министри-Коц
214
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Падмяната като морален съдник, до къде стигнаха тия които започнаха с лъжи! Нашият европейски път може и без ВАС!
213
2
 
4
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
До Анонименуау...отказал да прави любов с митрофанова ли???
212
3
 
3
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
Подкрепа ПП-ДБ...България цяла вази гледа!!!САЩ и Свободният...членка на Съюзи...България има нужда от подкрепа!!!направете максималното,врага е превзел всичко което може да превземе...освен...Народа!това е тест...докажете,че сте искренни и не рушете съюзи с..."дипломатичност"...в Украйна убиват жени и деца...за власт, луд искащ империя с единият крак в гроба???
211
1
 
3
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
До Анонименкостя...с файтоните платени от пеевски-митрофанова ли ще бесиш хора изразяващи Свободно мнение?с карадЪя ще превземате и нахлувате по турски в Парламента на Българите,България ви чака руски роби!!объркали сте...файтона!
210
7
 
3
 
! Отговори
Българче преди 11 месеца
И на Площадите моля!белким се отъпвем от насилствено натрапваната ни руска квас!
209
6
 
4
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
Подкрепа ПП-ДБ,Българите виждат,че се опитват рашите и обслужващите ги руски ен.ч.ри като решетников да ви вменяват вини,да сте "ВИНОВНИТЕ"отказали да обслужвате решетников и руската агентура,подкрепа и работете за Справедлива и Просперираща България,уважавана и достойна!бъдете Апостоли!!!
208
11
 
6
 
! Отговори
Един преди 11 месеца
Тук е пълно с фенчета на Русия. Като ги питаш какво ви кефи в Русия ще ти кажат че сме братски народи и щото ни е освободила. Ще ги питам какво ни е братското точно и ще почнат да псуват и заплашват. Ще ги питам дали знаят от Освобождението насам Русия колко ни е наредила, пак ще почнат да псуват и заплашват. Ще ми милеят за социализма, а половината не са били родени тогава и знаят само легенди от мама тате и пияниците в квартала. Толкоз за русофенчетата
207
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Я да си се връщате в Молдова и да си подскачате там.
206
11
 
3
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
Българите отново доказаха,че са Големи!!!въпреки цялатя руска пропаганда и натиск от руските ен.ч.ри като радев...излязоха!Излизайте всеки ден,все повече за да убием дявола от расия!да дадем шанс на децата ни!да не срамим Апостола!
205
6
 
4
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
До Анонименуау,кажи го на гАспадаря ти путин!обявил Българите за...вражеска Държава?заплашващ България членка на Нато със...Сармат,ядрена ракета е не е руски сандвич ***!генетично увредените от кгб,убиващи жени и деца за...Власт,правят опити да ви отнемат дадената ви Свобода от...Бог!имащите гънка...и деца...човешко,ще ме разберат...останалото е...грях!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!има Бог!
204
3
 
4
 
! Отговори
Демократ преди 11 месеца
До 243 Нестава така.За да си добре трябва да си го заслужиш.Не да седиш като комунист и да чакаш на готово или пък да вземеш чуждите пари.
203
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хората в България не са идеалисти и не искат да оправят света и да се борят с неправдите, расизма, хомофобията и други. Ние сме обикновени хорица искащи да си живеят живота на спокойствие, учиш, развиваш се, печелиш, харчиш си парите, размножаваш се и някой дем умираш. Не ни пука за световните проблеми. Ако седнем да мислим целия свят трябва да се метнем от някъде.
202
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В коментарите масово всички се натягат на някоя чужда държава/организация. Не се ли научихте, че интереса на България не е да приемаме евро регулации и да ни казват какво да правим. Интереса е да ограничим корупцията, и с евро парите да си развиваме икономиката. Повече заводи, работни места и прочие. Без социални извращения за да не ни овиснат на врата емигранти и роми като в Германия. Не вярвам, че на младите хора тук им пука за идеалите на ЕС!!!
201
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Интелигенцията иска ниски цени, борба с картелите, и да не вдигат данъците!!! Никой не ви мисли по цял ден отношенията със САЩ и Русия и надлъгването на кой ще правите кавали. Хората искат да живеят добре, да не ги пращат на фронта, да печелят и да харчат парите за каквото искат. Да ходят на почивки. Да ядат хубава храна. Да отгледат деца. Не да им взимат повечето с данъци и да ги цедят по какъв ли не начин за да мизерстват. Света е сурово място!!! България на българите, не чужденците!!!
200
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гадни леваци, ходете да смучете имагинерния на Маркс дето е измислил тъпия в комунизъм и после отидете на фронта да се биете, няма значение за кого. Важното е да не се върнете.
199
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хаха, защо който мрази ПП да е за Възраждане. Забрави ли, че истинската дясна партия е Герб? Всички други са леви.
198
5
 
1
 
! Отговори
Киро Ленин преди 11 месеца
До 232. Ее ти си една много груба руска сф и ня така ли са те учили Путин и Пригожин в руската баня.