Арабаджиев: ПП ще се фокусира върху местния вот и се надява да пробие там

Да пробват правителство на малцинството с третия мандат, казва депутатът
19 яну 2023 09:00, Елка Василева
127
Арабаджиев: ПП ще се фокусира върху местния вот и се надява да пробие там
Снимка: архив, БГНЕС

"Имаме сериозни разминавания с БСП и по отношение на позицията за войната в Украйна, и по отношение на еврозоната, и по отношение на съдебната реформа". Това каза пред БНР Искрен Арабаджиев, депутат от „Продължаваме промяната“ /ПП/.

Още по темата
В ПП не смятат, че това може да се реализира с мандата на БСП. Според Арабаджиев компромиси по тези теми не могат да се правят. Той уточни, че могат да подкрепят политики, но не и да участват в правителство.

Арабаджиев припомни допирните точки в т.нар. хартиена коалиция между БСП, ГЕРБ и ДПС.

"Нека, ако искат, да пробват правителство на малцинството. Ние направихме компромиси още с нашето правителство на четворната коалиция, когато включихме много различни партии в управлението. Нека да видим в момента партиите до какъв компромис са готови да стигнат", коментира депутатът от ПП относно съдбата на третия мандат.

Животът на Народното събрание е много кратък, отбеляза Искрен Арабаджиев.

"ГЕРБ бутат напред в дневния ред теми, които използват за политически нападки, за пропаганда, сякаш не иска да се състави правителство, а се подготвят за избори", заяви Арабаджиев.

"Местните избори са последният стълб, който държи подкрепата за ГЕРБ и ДПС" и чрез зависимостите в малките населени места се задържа подкрепата за сегашния модел. Затова ПП ще се фокусира върху местния вот и се надява да пробие там“, поясни Искрен Арабаджиев.

"Времето е на наша страна", посочи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората не ви искат, не харесваме лъжците и наглеците особено тези без грам покритие и самочувствие до небесата. Има да се надявате да пробиете, хората ви дадоха шанс, вие им се изплюхте в лицето, сега си ходете по мирно по здраво и скоро и никой няма и да ви помни.
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само БСП ( бесни ,страшни пенсионери)
71
1
 
26
 
! Отговори
Стар преди 1 година
Абе вие не спряхте две години политическите нападки,лъжи,чегъртане и какви ли не нечисти действия,счупихте държавата ,в една коалиция с БСП....Герб били бутали! Ей нахални и лъжливи хора са тези ППейци бре!
70
1
 
24
 
! Отговори
Праведен преди 1 година
На тоя шарлатанин, акъла му е, колкото на едно пиле !
69
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абаджиев, кажи си за Нексо?
68
0
 
17
 
! Отговори
totiА преди 1 година
Ако знаете какво искате,но сте като ,,мекотело''само се огъва ,но неможе нищо да налапа,щото му е малка главата!! Не се разбира кой,кой е в тая партия и колко и каде са ви подръжниците по места ,като и структорите ви са само в главите...не вярвам да излезете от блатото и никой няма да влезе с вас ...
67
0
 
22
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 година
На парламентарните избори през април 2023 ще имате по малко дупетати от ДПС. Мандат през крив макарон ще видите. Втори ще са Възраждане. Трети ДПС.
66
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо ПП трябва да се концентрират към наближаващите парламентарни избори след репутационните щети които претърпяха след скандалите с цените на горивата, нексо и лъжите на лидера им . Дали умните и красивите, които искаха нещо хубаво чисто от далавери управление, а получиха нещо съвсем различно некадърно управление, кражби, и мноого лъжи.
65
0
 
8
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ВРЕМЕТО Е НАШЕ СДС КОСТОВ ОТ ЕДНО ВРЕМЕ НАЛИ ТАКА БЕШЕ И ТЕЗИ ПЪПЪ ПАК С ТОЗИ СЛОГЪН ЩЕ ЛОВЯТ ШАРАНИ ЗНАЧИ ВСИЧКОПАК СЕ ПОВТАРЯ Е ДОКОГА БЪЛГАРИ ОПОМНЕТЕ СЕ
64
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само бсп!
63
30
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Млади са ПП и имат много път пред себе си. Колкото и да ги плюят, бъдещето е в тях, а не в 65 годишния Борисов или 70 годишния Доган.
62
2
 
15
 
! Отговори
Сатир преди 1 година
"Времето е на наша страна", посочи той. - Умната несретник, едни други си присвоиха времето и какво се случи.
61
3
 
32
 
! Отговори
Разочарован преди 1 година
В нормална правова държава Петков,Василев,Лорер и т.н. щяха вече да са в затвора за всичко,което направиха,но ...
60
2
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
А вие сте големи оптимисти , ще просъществувате ли до тогава ?
59
3
 
9
 
! Отговори
сина преди 1 година
Настоявам за пълна дегеьовизация на народното събрание - асен вън, киро вън, биков вън, рогоносеца вън - там мъже с топки трябват!
58
8
 
3
 
! Отговори
Ми аз... преди 1 година
...на следващите и тези след тях избори няма да гласувам, не за друго ами съм солидарен с полицаите разносвачи на чували с бюлетини на бременни застъпнички, по нощите -> да не вземат нещо да се изсипят завалиите, да скъсат менискус ( как е модерно тва да знаете ). Та ако смените формата на управление на Държавата на Княжество България с един Цар и 20тина министри със заместниците и секретарките максимум, в това число и чистачките и шофьорите, и всякакъв там обслужващ персонал, бих се замислил.
57
3
 
25
 
! Отговори
Христо преди 1 година
Фокусирайте се върху това по-бързо да ви няма
56
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тука чужди НПО та нямат място,само Възраждане .
55
1
 
31
 
! Отговори
Жиката преди 1 година
Шарлатанската партийна.
54
3
 
28
 
! Отговори
до 3озо преди 1 година
Лека корекция - Поредната Пирамида.