Заплашвали депутата Бачийски с инфаркт или изчезване

Мафията била готова да събори държавата заради „Капитан Андреево”
13 юни 2022 08:43, Елка Василева
52
Заплашвали депутата Бачийски с инфаркт или изчезване
Снимка: архив, БГНЕС

Депутатът от „Продължаваме промяната” Константин Бачийски е бил заплашван от няколко места. Това обяви самият той пред Нова тв. Заплахите са били отправяни лично.

Още по темата
„Покрай работата ми като общественик последните 10 години редовно съм получавал заплахи. Сега едната от заплахите беше, че много млади хора получават сърдечен удар. Другата беше да се замисля колко млади хора изчезвали, когато са неудобни”, заяви Бачийски.

Съмненията са, че заплахите са отправяни заради фитосанитарния контрол на „Капитан Андреево”. Бачийски обясни, че заплахи са получили няколко души - Иван Христанов, шефът на БАБХ проф. Христо Даскалов и няколко народни представители.

Според Бачийски заплахите са отправяни „от хората, които от 10 години са владели трафика на „Капитан Андреево”.

„Това кранче вече е запушено. Това е една от схемите, заради които мафията е готова да събори държавата”, заяви Бачийски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доказателства имаш, ли? Или пак ще изкарате Кошаревски свидетел? Нямат работа. По цял ден кибичат на стола и се чудят каква димка да пуснат. Като събере доказателства да ги дава на продуратурата! Сега малко по-сериозно да се държи понеже е депутат-не е лукова глава! *** и Пульо влезнаха в НС да ги храним. Толкова mъртеи сме хранили през годините, но тези от ПъПъПъПъ са много крадливи и много лъжливи.Източиха държавата за 6 месеца.Бюджет тропосват пред 3 мес.Да правиш бюджет през 3 мес.=ФАЛИТ.
19
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що за тъпотии ни пробутват пак. Искат да ми кажат, че владеят всички служби в държавата, Данс,гдбоп кпкомпи и т.н., а не могат да се преборят с някакви "опасни" хора. Арестувахте половината опозиция за един час, а не можете да се оправите с някакви кокошкари?
18
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми да го провери полицията, следствието, който там има правомощията. Защото ако е истина, трябва да бъде наказан този, който ги върши тия гадости, ако обаче е фейк, трябва да се каже, защото значи че цели изкривяване на общественото мнение, а това е долно. Та, направете проверка г-да полицаи и ни кажете истината!
17
7
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НЕЛЕГИТИМНА ПАРТИЯ КОЯТО РЕАЛНО НЯМА И 4% ОТ ПОЛУЧЕНИТЕ ГЛАСОВЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ БОРИ С ПРЕСТЪПНОСТТА , ЗАЩОТО САМАТА ТЯ Е ПРЕСТЪПНИК ОЩЕ ОТ ВЛИЗАНЕТО СИ В ПАРЛАМЕНТА! МОМЕНТАЛНО НОВИ ИЗБОРИ И ТО НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ ДА ВИДИМ ЗА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ДАЛИ ЩЕ ИМА И 4% РЕАЛНО ПОЛУЧЕНИ ГЛАСОВЕ!
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ще ликвидират някого няма да е този артист. Това са внушения, за да си вдига цената. Който го е страх от мечки да не ходи в гората!
15
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОЯ ПЪК ЕГАТИ "ВАЖНАТА КЛЕЧКА" СЕ ИМА.
14
14
 
12
 
! Отговори
Кондарев преди 2 години
От частната митница на тиквата и гешеф вият на умирачка. 100 хил. лв на ден не са много, но при тази криза си е малко състояние.
13
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те си измислят заплахи и после искат охрана. Всичко е да се вдига патаклама и да се прави пушилка. През пушилката се прикриват далавери. Кранчета запушени са им главите празни. Нали за това се борят за кокала? Що се натискат да са в НС? Киро и Асен купиха 6 мини партии начело с ВОЛТ понеже нямат регистрация на партия. Как се влиза в НС с купени партии? Нали зад тези партии стоят хора с други разбирания и други идеи? Как купуват 6 мини партии и Прокуратурата мълчи като пън????
12
1
 
14
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Бачийски още ли не си разбрал че на КПп се намесва фирма на колегата ти Христанов , който е зам министър и е в конфликт на интереси понеже не се отказал от фирмата си! И той се опитва да изземе функциите на предходната лаборатория! Това ли е вашата промяна?
11
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това правителство се провали само, не е виновен нито Путин, нито Герб, нито мафията - просто тези мерки са с една година закъснение и поради тази причина 70% от народа не одобрява това правителство и то трябва да си ходи.
10
5
 
12
 
! Отговори
Елемаг преди 2 години
По телефона ли ,лично ли какво?Ай ша ви са не видят мрънкачите ,изкарващите се "псевдогерои".И в най закътаното районно ще проверят номера на телефона от къде то се е обаждал заплащващия и ще направят проверка.Ай да не ми се правите на голямата работа само.Ръсят лъжи,че си и вярват.
9
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ще си цапа ръцете с този тюфлеk, бе? Пфф! Филмират се.
8
4
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Тоя гнусен мушмурок, който си продаде партията, на Кокорчовци те, от коя дупка изпълзя пък и лъже мърльото нещастен, Очаквам Кокорчо да каже че е заплашван с черен вибратора и белезници, а Киро дацкаче, че е заплашван да бъде затворен в една стая с *** и Линда, Дамаджан ата да се о плаче, че е заплашван със забрана да пие алкохол.
7
0
 
6
 
! Отговори
Локва преди 2 години
То като с локвите на границата. Нали и там и аше някаква сериозна хранилка. На влизане в Турция плащаш за дезинфекция- пръскат все едно минаваш автомивка. На влизане в БГ минаваш кална локва и някаква рахитична пръскачка пръска една шепа вода..
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 7. Да така е, но по думите му става ясно, че ги знае кои са. И все пак има някаква власт тоя човек.. "Дела трябват, а не думи"
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То ако четете форумите, целокупния народ е заплашван с какво ли не. Лично мен са ме заплашвали с каквото се сетите, само защото не говоря каквото е спуснато от горе. Е да де, но при демокрация говориш каквото мислиш. Може да не е правилно, но имаш правото да го кажеш. А що се отнася до господина, нека органите на реда си свършат работата. Не е зле да я свършат и относно форумите и да изловят и тия дето ни пращат я в Белене, я директно ни обявяват, че ще ни издирят по ай пито и ще ни пребият.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимно 3-ДОБРЕ ЛИ СТЕ?
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да каже имена... Всеки бил заплашван от някой, но никой не излиза с имена.. Като ги знаете съд и в затвора. Да има малко действие в тая държава, не само приказки.
2
1
 
12
 
! Отговори
Gogo преди 2 години
Данс, мвр, прокуратурата, да си влизат в задълженията и да открие и накаже мутрите!
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доказателството, че България се управлява от мутри.