България затвори въздушното си пространство за руски самолети

Действието е в знак на солидарност с Украйна
26 фев 2022 06:48, Александър Попов
319
България затвори въздушното си пространство за руски самолети
Снимка: БГНЕС

България въвежда забрана за излитане, кацане и навлизане на руски самолети във въздушно пространство на страната, съобщава Министерство на транспорта на официалния си сайт.

Всички въздухоплавателни средства с лиценз издаден от Руската федерация не могат да навлизат в суверенното въздушно пространство на Република България, включително въздушното пространство над териториалните води.

Забраната е в сила от 00.00 на 26 февруари 2022 г.

Действието се предприема във връзка с изострянето на военния конфликт и в знак на солидарност с Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До България 200. Шудесно! Ну давай, давай!
156
20
 
6
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Кога ще разкараме руското консулство от Варна!
155
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой недоносен субект реши това,защо се месим във война която не ни засяга по никакъв начин,до кога ще бъдем марионетки на САЩ, кой ще плати негативите от такова ненормално решение..... пак ние българите.Кой заплашваме ние.... Русия? тази империя която плаши великите сили та ние ли ще я оплашим.... смешници големи сме.Само да питам какво стана със самолетите които вече изплащаме, още ли са на скица че то те остаряха още преди да са направени!!!
154
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бравоооооо изолирай *** да ди седят там. Хора с поведение на пещерняци, не уважаващи съседите си и не признавайки никой и нищо нямат работа с България. Ей там да си се гушкат тримцата Мечо Пух, Грух и Джуджи.
153
11
 
3
 
! Отговори
... преди 2 години
Ами сега товалищ Путин как ще изпраща оръжия на друже Вучич?...
152
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледайте речта на Путин, където обяснява как всички международни актове са паднали, какво се случва и защо защитава хората в двете републики, пълни с руснаци. Нато работи за американския агресор. Сатанистите нападат Русия и влизат на следващ етап за унищожение на християнския свят. Украйна е превзета от сатанистите. Зеленски е еврейско сатанистко мекеренце. Събудете се за истината. Лъжат ви.
151
5
 
0
 
! Отговори
Лъв преди 2 години
Има топки. Бойко има кирчо
150
5
 
18
 
! Отговори
ярост преди 2 години
..Още една глупост..
149
2
 
11
 
! Отговори
младен преди 2 години
До Анонимен- Колкото ни наредят от Козяк!
148
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нашите уптравляващи са иди_оти и слуги на американските сатанисти. Помнете ми думата, войната ще се раздуха и нашата държава няма да я има скоро. Русия е нашата братка държава, освободител. Путин не е обявил война на Украйна, а на Дълбоката държава на сатанистите, базирани в ЕС и САЩ. Зеленски е тяхна маша, узурпирал управлението на Украйна и извършващ терористични актове с платени нацисти. Русия защитава държавата и народа си срещу сатанистите. Пропагандата ви е промила тиквите.
147
2
 
5
 
! Отговори
По Два Салама преди 2 години
За кирчо и бойко. За ядене и сядане
146
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 177 Цените в целият свят са ногоре, но остоналият цел свят не е в криза като нас цели 33 години вече, човече. Не виждате ли какви са тук заплатите, пенсиите, какво работи тук освен една огромна администрация. Каква ни е икономиката, пазарите. Известно е кой ни доведе до това дередже.
145
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За пореден път доказахме че българите сме рая и ***..... заслужава ме си съдбата!!!!Жалко само за хилядите загинали за това днес да се наречем свободни и да не сме резани пушки и да не носиме фесове!!
144
3
 
16
 
! Отговори
1234 преди 2 години
И как точно го затвори?Нито имаме РЛС-и,нито ПВО отбрана,нито бойна авиация.Само преди месец официално от щаба на армията ни обявиха,че не разполагаме и с опознавателна система.Нашите натовци много ми приличат на пинчерчета.Лаят и бягат.
143
2
 
2
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Не би взел такоеа решение. Но евреин или ромски превъзходен обича салам
142
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По груби сметки, ако това затваряне продължи 4 месеца, губим пряко над 3 милиарда евро, а непреките загуби са доста повече.
141
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко милиона долара губим от това затваряне?
140
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това затваряне на въздушното пространство очевидно противоречи на националните ни интереси, но американофил=българофоб.
139
21
 
5
 
! Отговори
TT преди 2 години
Браво.!Само така!А ако на някое русофилче това не му харесва може да се качи на лодка и да отпраши към любимата си расия . Навремето предателя Георги Димитров така направи....
138
3
 
20
 
! Отговори
user преди 2 години
хотелиерите ще го хапнат на два ката. Първо, защото няма да има сезонни работници от Украйна и второ руснаците ще бъдат ограничени.Тази година гърците ще отворят границите и в България сезонът ще е доста слаб.