Преди фаталния изход: Жена пазела Биляна да не посегне на живота си

Семейството подозирало, че може да се самоубие
17 окт 2024 09:22, Стела Стоянова
111
Преди фаталния изход: Жена пазела Биляна да не посегне на живота си
Снимка БГНЕС, архив

Жена е била наета да пази 32-годишната Биляна, която посегна на живота си, пише „Телеграф“. Тя е била пазена, защото семейството й е имало подозрение, че страда от психически проблеми и може да се самоубие. За нещастие това се случи часове след като бе обявена за издирване.

Биляна е намерена в двора на Румънската църква на ул. „Княз Борис I“ 152 в София.

„Всички сме шокирани. Самоубила се е. В последните дни ни обземаха тревожни мисли за нея. Пращахме хора да я пазят, беше наета специално и жена, защото не смеехме да я оставим сама. Мъжът й Мартин е известен футболен съдия.

Още по темата
Той е бил в командировка. Аз съм я виждал и в последния месец и тя реално имаше нужда от хоспитализация. Търсихме психиатри да помогнат. Изпадна в някаква следродилна депресия. Не знаем какво е. С първото дете няма този проблем. Второто е на 5 месеца, с него изпадна“, обясни близък на семейството, посочил телефона си за връзка по време на издирването на жената. По първоначални данни жената се е хвърлила от 7-я етаж на сграда, която граничи с църквата, и се е строполила в двора на храма.

„Не мога да кажа, че е луда. Защото тя си гледаше безупречно децата. Но нещо се отключи в един момент и не беше същата. Почнахме да говорим с нея, но проблемът се задълбочи. Не е лесно да кажеш на една жена, че трябва да ходи на психиатър. Явно трябваше институциите да реагират по-бързо, но не го направиха и я изпуснахме“, коментира още мъжът. Юлианова е успяла да избяга от Центъра за психично здраве "Проф. Н. Шипковенски". Именно оттам първи подали сигнала за изчезването й, след като сестрите не я намерили в отделението. Тя се обадила на свой приятел, с когото се видели в района на Софийските хали. Малко след това в полицията се обадил и съпругът Мартин. Приятелят й също съобщил, че след като се видели, тя поела в неизвестна посока и не е успял да я спре. "Търсенето се прекратява. За съжаление закъсняхме и не успяхме да я открием навреме. Благодаря на всички отзовали се", съобщи във Фейсбук Ангел Ангелов, който пръв написа в социалната мрежа за издирването на Биляна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: самоубийствоБиляна
Още от Общество
Спор за паркомясто завърши със стрелба
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
6
 
4
 
! Отговори
един ракурс преди 20 часа
Нещо намирисва на домашен тормоз. Вие бихте ли си пратили жената която току що ви е родила детенце в психото? Задайте си и този въпрос
99
3
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 21 часа
ши3ко , ше те хрускам като георги атанасов сандвич на две седмици на шведска маса
98
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 21 часа
Едно време ги връзваха за китката - я за леглото, я за парното. Ама беше "зверско". Още по-лошо беше, че имаше едни 120 килограмови чичаци, по 4-5 бройки, дето вардеха ходовете и през тях, само некъф кат Кубрат Пулев можеше да мине ... ама това било нехуманно. А сега? Жената става и си тръгва и до там. ТАЗИ ЗАГУА БЕШЕ ПРЕДОТВРАТИМА!
97
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 21 часа
''Жена пазела...'' , и как я е ''пазила'' ?
96
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 21 часа
Докога ще слушаме версиите на няколко човека, които упорито се опитват да наложат факта, че е луда и се е самоубила?! Полицията кога ще каже нещо на което може да повярваме, условно разбира се?!
95
11
 
1
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 22 часа
момичето се е оженило за некв от добронадеждниците, с желание за по добро бъдеще, но съвременните бейове са такива, че сега и ядат житото, а некви *** по форумите се опитват да се правят на важни за 20 кинта хоно. задунайски татарстан 2024. шизимба, ако те докачим тая седмица ше сереж наобратно
94
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 22 часа
До WEEИЛИ Е ВЗЕМАЛА НАРКОТИЦИ ?
93
0
 
14
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 22 часа
До Анонимен нищо не е интересно, вкарването в психиатрия е повод да и вземат децата при евентуален развод. изправена пред тоя факт , всяка жена е нестабилна, а даже и тебе може да те извадят от таксито и да те вкарат в карлуково, ако всички съседи се подпишат на един бял лист. отивай да си лягаш.
92
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 22 часа
До ееИ ЗА КАКВО СЕ Е ОБАДИЛА НА ТОЗИ ПРИЯТЕЛ , А НЕ НА ЧЛЕН НА СЕМЕЙСТВОТО >>>??? МНОГО СЪМНИТЕЛНО !!!!!!
91
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 22 часа
Интересно е защо близките не са я настанили по-рано в болница за лечение?! Наели жена да я пази,значи са виждали,че е много зле,но не са потърсили медицинска помощ. Приятелят,с който се е срещнала пред халите,също е действал неадекватно. Вижда,че е боса,объркана,на необичайно място,но не я задържа! Казва,че не успял да я спре.Как един мъж,който винаги физически е по силен,не е могъл да я задържи?! Бог да я прости,жалко.че е нямало кой да и помогне в този критичен момент! Жалко и за децата!
90
1
 
18
 
! Отговори
ее преди 22 часа
Е, нали нямала телефон - как се е обадила на този нейн приятел...
89
1
 
11
 
! Отговори
777 преди 22 часа
Не знам в каква държава от неадекватници живеем. Ще оставиш една жена със сериозен психичен проблем без адекватни грижи и ще позволиш да се самоубие. Някой по веригата не си е свършил работата. Не че съм изненадан де, все пак живеем в Абсурдистан.
88
3
 
13
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 22 часа
твърде много внимание се обръща на становището на хора, които са потенциално заподозрени в подстрекаване към самоубийство и тормоз.
87
21
 
9
 
! Отговори
WEE преди 23 часа
Защо не я заведохте в църква. Желаната е имала бесове, само Исус Христос е можел да и помогне. Забравихме нашия Бог. Такива неща ще се случват повече и повече. Майка да роди и да се самуобие. Това само сатаната може да го измисли.
86
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 23 часа
До Анонимен 84 - Това е големият проблем. Не всеки, на когото са предписани такива лекарства, ги пие. И така става опасен и за себе си, и за околните. Тежко и горко на близките на такъв човек, а и на всички нас, защото не знаеш кого можеш да срещнеш на улицата или във входа.
85
10
 
14
 
! Отговори
Медиците да кажат преди 23 часа
каква диагноза е имала, а не мъжът, който бил близък на семейството. Дори от снимката личи, че жената има проблем. Затова вчера писах тук, че се чудя какви са тези мъже, които правят деца на подобни жени. Но, макар да е добър спортен съдия, възможно е този човек да е от онези, на които някои странности им се виждат само като черти на характера, а не като индикации за състоянието на душевното здраве. Както и да е, съболезнования на семейството, а на женицата - мир на душата. Жалко за дечицата.
84
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 23 часа
Психичните болести не трябва да се подценяват. Една позната стана веган и започнаха психичните проблеми на втората година от липса на б12 и други витамини, понеже не вземаше нищо. Натрапчиви мисли, мании, психози, биполярност, сега е за съвсем други лекарства, но не ги пие и нещата отиват към шизофрения
83
0
 
27
 
! Отговори
Съвет преди 23 часа
Някои ангидепресанти имат страничен ефект при някои хора, като суицидни мисли! Вместо да помагат, те вредят. Четете листовките на лекарствата, които пиете!
82
9
 
31
 
! Отговори
Стронно преди 23 часа
Близките й се държаха неадекватно, сестра й се хилеше странно на интервюто, когато разказваше как я карали да потърси медицинска помощ. А на мъжа й изопщо не му беше мъчно, нито беше развълнуван. Нещо крият. Възможно е да имат косвена вина!
81
5
 
27
 
! Отговори
Реалист преди 23 часа
А къде са майката и бащата на Биляна Петрова? Защо не са подкрепяли дъщеря си? Защо не са се ингересували от нея? А съпругът й къде е бил? Много съмтително е да не подкрепя жена си в този труден за нея момент, а да праща с нея някакъв "семеен приятел"!! Освен това, когото говореше за нея още преди да се разбере, че е мъртва, той говореше в минало време, сякаш знаеше, че не е жива, не изглеждаше да е разтроен особено.

Спонсорирани публикации