Пеевски обеща: Младежите ни няма да ходят в задължителна казарма

Радев отново се опитва да насажда страхове, заяви председателят на ДПС
14 юни 2024 17:00, Анисия Иванова
214
Пеевски обеща: Младежите ни няма да ходят в задължителна казарма
Снимка: БГНЕС, архив

Буди тревога, че в дните до конституиране на новия парламент и старта на преговори за съставяне на редовно правителство, Радев отново се опитва да насажда страхове и напрежение в обществото, като заговори за мобилизационен резерв и връщане на наборната военна служба, заяви председателят на ДПС Делян Пеевски, съобщиха от партията.

Още по темата
Трябва да сме наясно с едно - единствено българският парламент може да взема подобни решения, а ние многократно вече заявихме, че няма да се допусне подобно нещо!

Ние много ясно слушаме и чуваме гласа на хората и сме категорични - младежите на България няма да ходят в задължителна казарма!

Конституцията много ясно прокламира правомощията на институциите и отново напомняме на Радев да не се изкушава да гази основния закон, воден от лични политически амбиции, а да изпълнява конституционните си задължения, посочи Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от Общество
Експерт: България я очаква невероятно водородно и геотермално бъдеще
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
В Исторически Парк се изявява и бившият служител на ДАНС Ангел Кузманов Тодоров. Според изданието е--vestnik.bg Ангел Кузманов Тодоров завършил е академията на МВР, специалност Национална сигурност, учил е право и финанси. Работил в НСС (сегашния ДАНС) и във външното разузнаване. A сега е консултант по финанси и личностно развитие. Има доста видеа с него.
192
5
 
0
 
! Отговори
vs преди 1 седмица
Редно е днешните младежи поне да чуят изстрел от калашников без заглушител! Много ободряващо действа!
191
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Казармата ще произвежда истински мъже и жени. Готови за разплод и работа. Не някви мамини дечица, дето не се отделят от родителите си.
190
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Льохман,никой не ти иска мнението.Изчисти си г.за от закона на сащ,Магнитски,не си ври гагата в действията на главнокомандващият армията на България. Ти си един завършен олигарх,който може да баламосва само бай Хасан и неговите набори.
189
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Анонимен Обучение неграмотнико.Това се учи в 4ти клас,ти явно си пропуснал." Аа ки ас искарах до табицата за множвние да мойм смятаме и попнаха рабита. Баштата вика - няма та рана за нищо е.
188
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 187 - Забдрадки? Нема е... Тоp G алфичките ше ги жънат наред и сички ше се кефат:)
187
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е шо е? Ми как ши стана маже?
186
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Капейки, стегайте се за фронта, няма кой да търпи предатели веещи чужди флагове на националния ни празник и готови да предадат държавата ни за един сандвич от главния Копейкин. Ся, Копейкин поне с парите от пасольството си купи още една къща пак в ЕС и то с евраци ама на вас що само сандвичи ви дава, не знам. Т.е знам, ама ако ви кажа ше се обидите хахха
185
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Младежите няма да ходят в казарма но кАпейките отиват на фронта, на никой не му трябват предатели на държавата си а и така ще се намали тежестта от социалната ни система.
184
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да прав е, младежите ще отиват директно на фронта,да защитават евроатлантическите ценности.СКОРО В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА МНОГО ЧЕРНИ ЗАБРАДКИ !
183
1
 
5
 
! Отговори
Пеевски да преди 1 седмица
Обещае на младежите, че няма да краде и сам си отива в затвора. Така е справедливо.
182
5
 
4
 
! Отговори
Обещавай бате преди 1 седмица
Ти не си ходил - разчиташ охраната да те пази - кой ще пази хората а ? Те си плачат за казарма младежите - базова военна подготовка е нужна в наши дни - глей колко се записват на Легион Рън всяка година - требва си, дошло е времето да се върнат тия неща
181
4
 
3
 
! Отговори
Какво точно обещаваш преди 1 седмица
Л.айна - без казарма а, ми тогава направо да разпущаме държавата бе *** - армията е недоокомплектована, една военна подготовка все ще е от полза бе , не се знае кой ще реши да си разчиства сметките с нас , мислиш че НАТО ще ни защити ако сърбите утре решат да атакуват София и кога точно ще стане а ?
180
0
 
3
 
! Отговори
дебелян ефенди преди 1 седмица
Ще има задължителна казарма и *** пушки ще са на първа линия при случай на война!
179
2
 
3
 
! Отговори
Шебек преди 1 седмица
Всички ще ходят синьо ! България над всичко!!!
178
0
 
5
 
! Отговори
ВИЕ сте джендери преди 1 седмица
Викачи по кресливите диреци и нямате култура,ценности и разболявате Българското общество с присъствието си което е в разрез с конституцията на Република България и застрашаватр националната сигурност на страната.
177
4
 
5
 
! Отговори
Цар Делян Шишиман преди 1 седмица
Единственото спасение за Дунавския Вилает е незабавно присъединяване към Тюркийе Джумхюриети!
176
1
 
9
 
! Отговори
Славчо преди 1 седмица
Много ми е интересно тоя дебелян ходил ли е в казармата или като шкембе войвода и болен видните патреоти дето не са ходили щото са от дс...
175
0
 
8
 
! Отговори
Пловдив преди 1 седмица
*** магнитни прасета .
174
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Казармата ще бъде върната от Урсула за целия ЕС ,бе Шиши.