Зърнопроизводител: Не прилича на академик да използва подобни квалификации

Ние сме шокирани от определението на Денков
16 сеп 2023 23:00, Стела Стоянова
554
Зърнопроизводител: Не прилича на академик да използва подобни квалификации
Снимка БГНЕС, архив

"Ние сме шокирани от тази новина и от това определение. Не съм аз моралния съдник, хората сами ще си направят изводи, но не прилича на академичен човек, камо ли на български министър председател да използва такива квалификации по отношение на хората, които в крайна сметка произвеждат храната в тази страна".

Така председателят на Асоциацията на земеделските производители Венцислав Върбанов коментира пред БНТ думите на премиера акад. Николай Денков, че зърнопроизводителите са започнали да се държат като терористи, а той не преговаря с такива.


В понеделник се организира национален протест на зърнопроизводителите, но и на останалите земеделски браншове, както и на търговци с горива. Участие са заявили 26 организации, разговори се водят с още няколко, обясни земеделецът.

Той подчерта, че протестът е на всички земеделци, а не само на зърнарите, макар че повод за протеста е свалянето на забраната за внос на украинско зърно у нас.

Премиерът Денков отново покани организациите на среща, макар че те вече му отказаха. Причината за това била, че полицаи предупреждавали хора, желаещи да се включат в протеста, да не го правят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


554
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
362
0
 
9
 
! Отговори
Абе даже СССР преди 11 месеца
Не ни е карала да се самоубием икономически и физически във война срещу врагът им САЩ! Тея от САЩ прекалиха, третират сателитите си по зле и от СССР! Направо ни изсмукват кръвчицата с тая тяхна геополитическа война, която финансираме ние в Европа!!
361
0
 
11
 
! Отговори
ЦЕЛТА Е преди 11 месеца
ДА СЕ ФАЛИРА БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ИЗКУПЯТ НА БЕЗЦЕНИЦА ЗЛАТНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ. КАКТО СТАНА В УКРАЙНА. ЗАЩОТО В СВЕТА СЕ ЗАДАВА КРИЗА С ИЗХРАНВАНЕТО И ХЛЯБА СТАВА ОРЪЖИЕ.
360
0
 
8
 
! Отговори
ЕС се превърна преди 11 месеца
В организация за защита и налагане на геополитическите и икономически интереси на САЩ в колониите им в Европа!
359
2
 
10
 
! Отговори
Кравар преди 11 месеца
Всеки който протестира в ЕС, има наглостта са иска по добър, мирен и богат живот е путинофил и лакей на Путин! Робите не трябва да протестират а да работят и плащат колониални данъци на САЩ!
358
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Истинските пчелари не подкрепят зърнопроизводителите . Защото огромните площи на арендаторири се използват изкуствени торове.
357
1
 
15
 
! Отговори
Да бе преди 11 месеца
Сигурно и полските земеделци дето протестират и те лакеи на Путин! Абе направо всеки който протестира в ЕС е лакей на Путин :)
356
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А пък земята в Украйна е собственост на американски корпорации като Блекрок!
355
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На русофилите все американците им виновни.
354
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тези земеделци на протестите са лакей на много малка група олигарси. Те не са собственици на техниката ,. Тя е субсидия от Европейския Съюз. Те не са и собственици на земята . Тя е собственост на хиляди обеземлени при насилствената колективизацията. И същите тези земеделци нямат нищо общо с частните земеделци производители . От Полша, Румъния , Унгария
353
0
 
10
 
! Отговори
аноним преди 11 месеца
Излезе статия в Полша,в която се говори за разследване,и затваряне на хора-внасящи зърно , с фалшиви документи-вместо да уведомят компетентните органи за какво е предназначено-а то е било за производство на лепила и шперплат-те го пускали за хляб и хлебни продукти.Има вече осъдени!!!!
352
5
 
16
 
! Отговори
Незнам за земеделцит преди 11 месеца
Но този Денков си е точно кукла на конци на Посолството!
351
3
 
3
 
! Отговори
Майбах Майнеебах преди 11 месеца
То и вие не приличате на земеделци с поведението ви и автопарковете, които имате?
350
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Трябва да се създаде електронен регистър по отношение на чуждите агенти в Кабинета, тези с двойно гражданство, електронниите им данъчни декларации итн да бъдат документирани актуално, точно и разбираемо при пълно спазване на правата на защита на личните данни на участващите страни под формата на анонимизирана, обществено достъпна статистика!
349
3
 
3
 
! Отговори
Кога? преди 11 месеца
Трябва да се създаде електронен регистър по отношение на земеделски земи, да бъдат документирани актуално, точно и разбираемо при пълно спазване на правата на защита на личните данни на участващите страни под формата на анонимизирана, обществено достъпна статистика!
348
2
 
9
 
! Отговори
Истината преди 11 месеца
Концентрацията на власт в ръцете на Посолството води до рискове, които супер висока инфлация, рецесия, бедност, загуба на суверенитет, колонизация, демографски срив и изчезване на нацията!!
347
3
 
2
 
! Отговори
Размисли преди 11 месеца
Трябва да се събират редовно данни относно размера на арендите и цените на земята, включително придобиването на земя чрез покупка на дялове, както и относно сделки, свързани с големи площи земя, загуба на владение, нарушения на свързаните със земевладението права и спекулативни повишения в цените!!!
346
2
 
10
 
! Отговори
Ауу земеделци преди 11 месеца
А като изтече записа, че Кабинета е синхронизиран с Посолството тоест това е Американско Правителство! Някой отиде ли на протест?!
345
2
 
5
 
! Отговори
Истината! преди 11 месеца
Концентрацията на земя в ръцете на олигарси води до рискове, които концентрацията на земя поражда за доставките на храни, заетостта, околната среда, качеството на почвите и развитието на селските райони!
344
2
 
10
 
! Отговори
До краварити преди 11 месеца
Зърнарите в БГ били бившите мутро-мафиоти, а пък тея в Украйна АНГЕЛЧЕТА невинни!! Нямало там зърнена мафия или корупция ептен :)
343
3
 
1
 
! Отговори
Г557дт преди 11 месеца
Има спекулации със земята.