Динко ошамари просяк, който лъже, че е без крака. Докога ще раздава "правосъдие"?

Чак се похвали с акцията си
683
Динко ошамари просяк, който лъже, че е без крака. Докога ще раздава "правосъдие"?
Кадър: Instagram

Бизнесменът Динко Вълев от Ямбол, прочул се с гражданските арести на мигранти, отново се изживява като правораздавателен орган.

Този път той раздаде правосъдие на просяк, който мами, че няма крака и предизвиква милосърдието пред хипермаркет.

Вълев публикува видео с геройството си в официалния си профил в Инстаграм, на което се вижда как раздава шутове и шамари на мъж в инвалидна количка, който се оказва, че лъже, че няма крака. Истината лъсва, когато измамникът е бутнат на земята от Вълев и стъпва на земята.

Освен шамарите, "просякът" отнася и плюнка от Вълев. Ямболията пък се похвали, че разпиляните на земята пари - около 50 лева, са раздадени на деца в магазина.

Самият Вълев пък е разследван, след като негов камион предизвика тежка катастрофа с ранени на АМ "Тракия".

Въпросът, който следва да се зададе е дали Динко и неговото улично правосъдие вече не трябва да се вземат предвид от полицията?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


683
Още по темата: Динко Вълев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
514
1
 
8
 
! Отговори
разбор преди 1 година
До Анонимен::Целта е да няма Динковци,но пък не трябва да има и лъжливи и каквито и да е просяци.Просто е.
513
0
 
18
 
! Отговори
дядо Стефчо преди 1 година
Магазина е голям защо полицията не е видяла и изгонила просяка?
512
3
 
19
 
! Отговори
Не бе преди 1 година
Според много от пишещите тук трябваше да му даде милостиня и да му се извини, че незнайно как за няколко минути са му пораснали крака! Да му помогне да се настани по-удобно на входа на супермаркета и да бие шутове на онези дето го подминават!*** народ - слаба държава!
511
1
 
26
 
! Отговори
омн преди 1 година
Аз шутове и шамари не видях. Видял ги е само писача на тази статия. Имаше дърпане и заплюване. Иначе браво на Динко. Докога полицията и медиите ще взимат страна на мошенниците и ще наказват тези които ги разобличават. Този просяк трябва да е наказан защото лъже и се облагодетелства. Не сме нормална държава.
510
0
 
18
 
! Отговори
Пича преди 1 година
"дали Динко и неговото улично правосъдие вече не трябва да се вземат предвид от полицията" - то щото всички по-тежки престъпления вече са решени, нали? Най-показателно е когато някакъв медиен дpacкач години наред игнорира организираната просия, проституция и наркопласьорство на кафевите малцинства, но скочи ли някой срещу това - брей, то било престъпление! Ами Сашко, ако останалите хора избягват да ходят във Факултето или Столипиново, ти може би е по-добре да избягваш Ямбол за в бъдеще.
509
2
 
24
 
! Отговори
Справедливост преди 1 година
Да е жив и здрав бат' Динко ! Само ние можем да си оправим държавата , защото полиция и правосъдие не работят заради жестока корупция !
508
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето за това говорим. Органите, които трябва да се справят с проблема не си вършат работата и когато някой го покаже той е престъпника, а не този, който го върши. В случая МВР трябва да премахнат мнимите просяци, а в Европа дори не ги допускат да просят. Не одобрявам агресията на Динко, но нима просякът не е виновен? Защо просякът не отговаря пред закона, че лъже и използва милостиви хора за да събира пари. Ами това си е кражба! Да, нека Динко бъде наказан за деянието си, но МВР и мнимият просяк?
507
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очевидно полицаите работят в комбина с престъпниците и измамниците.Не направиха проверка дали сакатият просяк действително е такъв, но когато Динко направи това и се оказа, че човекът си има крака, от РПУ веднага прибраха ... Динко. Така де, защо отнемаш процента, който униформените може би си вземат от измамника!
506
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а полицията както винаги си бърка по дупки докато не се появи видео
505
0
 
18
 
! Отговори
D: преди 1 година
Значи тълпата крещящи демократи може да раздава " правосъдие" а Динко не !!!???Сбъркан свят !
504
2
 
23
 
! Отговори
българина преди 1 година
нека помисля, държавата се задейства да наказва Динко за 2 шамара, но бездейства че Динко свърши работата на цялото бургаско рпу като хвана мошеник и измамник, който дефакто краде с измама на публично място пред очите на властта! и вместо награда за Динко ше има наказание НЕВЕРОЯТЕН ПРИМЕР ЗАШО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ЕМИГРИРАМЕ МОМЕНТАЛНО
503
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво Динко!
502
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човека е психичноболен ,да,крака има ,ала акъл няма ! Хиляди социялни и тн хрантутници на държавни заплати Никаква работа не вършат - нито с Деца,нито с болни Хора ,нито в семейства с насилие . А тоя джинко що не скача да бие големите измамници -олигарсите дето Крадът Милиарди ?
501
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като няма кой да прибира такива измамници, нека да е Динко. Браво на Динко. само така , щом няма полиция, добре е да има хора като Динко. Полицаите са мързеливци и нарочно оставят уличната саморазправа да се шири. Но в случая, Динко е прав.
500
0
 
11
 
! Отговори
Истинският Някой преди 1 година
До ВъзмутенаИ аз категорично осъждам подобни прояви на саморазправа и насилие. Но ми прави впечатление в поста Ви, че няма и дума написана за измамника. Все пак едва ли толерирате подобни (чиста проба) ИЗМАМИ! Този човек, който *** и се облагодетелства от състраданието на хората е още по- голям престъпник, тъй като заради него най- вероятно много хора ще спрат да помагат на истински нуждаещите се. Липсата на власт в България благоприятства и стимулира увеличаването на измамниците.
499
14
 
5
 
! Отговори
Възмутена преди 1 година
Някой дава ли си сметка, че ако деца станат свидетели на тази грозна сцена, ще бъде пагубно за възпитанието им. Така се градят насилници и убийци. Този пишман Рамбо трябва да бъде осъден, за да спре със саморазправите, да не изземва функциите на правораздавателните органи. Никой не го е упълномощил. Самият той е разследван за катастрофа с негов камион на АМ Тракия.
498
3
 
9
 
! Отговори
съдебна практика преди 1 година
Шамар-2000 лв обезщетение.Плюене-3000 лв обезщетение.Снимане без съгласие на лицето-около 500 лв обезщетение.Сумите са средни, и са според зависи. Адвокат-при резултативен хонорар-допустим при гражданско дело, ще поиска една трета от сумата-тоест за просякът ще останат около 3 бона обезщетение, останалото за адвокатът муДруг път мислете, преди да се саморазправяте. При нередност-се съобщава на 112, а не раздаваш улично правосъдие.
497
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шамаросва и плюе. Сега, по време на делото просякът да си предяви граждански иск, и с обезщетението няма да му се налага известно време да проси. Плюе, шамаросва човек-я проверете съдебната практика какво обезщетение се следва. А да-просякът действа неморално, но да се схване-не е незаконно. Вече не е забранено да просиш. Динко е следвало да се обади на 112, и полицаите да направят каквото е нужно по закон-това е законния начин, а не саморазправата с хилав и слаб човек.
496
2
 
3
 
! Отговори
преди 1 година
Просията не е забранена. Имаш право да просиш, и това не е незаконно, считано от 2022 г. Ако лицето Динко счита,че има нещо незаконно(а не е забранено да просиш, вече)-следва да се обади на 112, а не да шамаросва човек, стократко по-слаб от него. Неморално, но не незаконно е да проси, но шамарът е и неморален и незаконен.
495
7
 
8
 
! Отговори
Николай Стоименов преди 1 година
Докато не започнем всички да раздаваме улично правосъдие всички ще си правят каквото си искат