Динко ошамари просяк, който лъже, че е без крака. Докога ще раздава "правосъдие"?

Чак се похвали с акцията си
683
Динко ошамари просяк, който лъже, че е без крака. Докога ще раздава "правосъдие"?
Кадър: Instagram

Бизнесменът Динко Вълев от Ямбол, прочул се с гражданските арести на мигранти, отново се изживява като правораздавателен орган.

Този път той раздаде правосъдие на просяк, който мами, че няма крака и предизвиква милосърдието пред хипермаркет.

Вълев публикува видео с геройството си в официалния си профил в Инстаграм, на което се вижда как раздава шутове и шамари на мъж в инвалидна количка, който се оказва, че лъже, че няма крака. Истината лъсва, когато измамникът е бутнат на земята от Вълев и стъпва на земята.

Освен шамарите, "просякът" отнася и плюнка от Вълев. Ямболията пък се похвали, че разпиляните на земята пари - около 50 лева, са раздадени на деца в магазина.

Самият Вълев пък е разследван, след като негов камион предизвика тежка катастрофа с ранени на АМ "Тракия".

Въпросът, който следва да се зададе е дали Динко и неговото улично правосъдие вече не трябва да се вземат предвид от полицията?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


683
Още по темата: Динко Вълев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
534
2
 
21
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
ТЯ ТАЗИ ПОЛИЦИЯ ДА ВЗЕМЕ ПОД ВНИМАНИЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОИТО НИ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА И ЖИВОТА ПОСЛЕДНИТЕ 32Г. ДИНКО НЕ Е ПРОБЛЕМ ЗА БЪЛГАРИЯ.
533
11
 
9
 
! Отговори
1111 преди 1 година
Никога няма да се оправим докато има толкова хора които се възхищават на това как един селски бабаит раздава правосъдие. не че мнимите инвлиди не са дразнещи и не че братята от етноса не трябва да си получат най-после заслуженото но чак пък да аплодираме уличното правосъдие на един селски тарикат. айдемолявисе
532
3
 
6
 
! Отговори
Последовател на преди 1 година
Робин Худ, легендарен разбойник, възпят в английския фолклор, който ограбвал богаташи и раздавал ограбеното на "клети сиромаси". Отделен въпрос е доколко просякът може да мине за богаташ.
531
2
 
15
 
! Отговори
gg преди 1 година
Полицията да се размърда? Едва ли. Нали Динко им върши работата.
530
1
 
12
 
! Отговори
Пича преди 1 година
"Леко ми се ГАДИ." - ой, миличкия, гадело му се... ама не когато трябва да заобикаля проcяци и да се озърта за джeбчии, а чак когато някой почне да ги подрежда както са си заслужили. Гузен негонен бяга, струва ми се. Не бой се, Илийчо, и за теб ще има време. Светът е широк и Динковци дебнат отвсякъде.
529
16
 
8
 
! Отговори
Илия преди 1 година
Не мога да повярвам колко много пишещи се възхищават на този тип от Ямбол. Не зная защо правите такива *** популярни и пилните пространството с техните простотии. Да бъде съден за побой и край. Помислете, вижте себе си, ако можете....Трябват ли ни такива динковци, тротинетки, руси златки и подобни. Как ще реагира този от Ямбол когато катаджия го рекетира за рушфет....ще го бие ли. ...А вие....Леко ми се ГАДИ..
528
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
преди доста години и аз бях понаритал един подобен. просеше с мръсни дрехи и ги чух като си говорят с 'колегата му'. единият пита: как е днес, а другият каза: прибираме парите на българските балъци. и малко ми падна пердето. ако не друго, поне смени магазина и не съм го виждал из района.
527
2
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН 007 преди 1 година
БРАВО, ДИНКО!
526
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на Динко! Има малко останали не хора, който не толерират измамите, кражбите и престъпността.
525
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Динко ошамари просяк, който лъже, че е без крака.ОДОБРЯВАМ! Бих направил същото с най-чиста съвест. Преди да се впускате в евроге***йски брътвежи, замислихте ли се колко добри хора с милостиви сърца са били измамени от това изч***адие, дето се е правело на инвалид?
524
0
 
5
 
! Отговори
Oня преди 1 година
Да не би редакцията на Днес.бг да се намира в Ямбол, че така се стряскат когато някой измамник си получи заслуженото? И пътом трият който коментар го отбележи.
523
1
 
17
 
! Отговори
До коментиращия преди 1 година
До до коментиращите....Коментиращите! Първо мъжът не е болен и слаб, а обикновен измамник, който гнусно се опитва да се прави на сакат и да *** хората.Второ тук не са смели писачи - Динко го доказва.Трето докато имаме търпимост към такива недъзи на обществото ни ще затъваме все по-дълбоко в блатото на примирението и безнаказаността.Четвърто България е била силна и стабилна когато е имало ред и върховенство на закона - известни са т.н. "Крумови закони".И пето - законите са, за да се спазват!
522
11
 
3
 
! Отговори
до коментиращите преди 1 година
Чета ви писаниците и ми е Страшно и Гадно - Всички сте динковци - "смели" срещу един слабоумен ,болен и беззащитен Човек ! а инак страшните "мъжаги" динковци въртигъзици пред Истинските Крадци ,мутри ,олигарси ,дето Крадът Милиарди ! тоя проси ,не краде -праите ли разликата ?
521
1
 
12
 
! Отговори
gogo преди 1 година
динко може да е всякакъв, ама такива лъжци като този заслужават да им отрежат краката, та поне наистина да има за какво да просят! Крумови закони!
520
1
 
18
 
! Отговори
Скоро преди 1 година
Браво Динко, рано или късно всеки ще усети линча на излъганите Българи.Хората ще вземат нещато в свои ръце и ще стане страшно.Тоя пиявица прави по 100 лв. плюс със измама докато някои си чупи ръцете от работа за 30 лева на ден.Римляните преди въртяха по колите да връщат количките за стотинките сега ги мързи и стоят до тях ти да я върнеш и да му ги дадеш.Даже не си правят труда да я избутат до там.Скоро е, много скоро, ..........
519
2
 
16
 
! Отговори
Янко преди 1 година
Просто Киро и той лъже и маже, но никой не го бие. Даже гласуват за него. Слава Киро. Слава Просто !!!
518
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като всичко фалшиво наоколо и инвалидите /повечето/ са такива!!! Интересно е ако се оплачеш в полицията, че си дал 20 кинта милостиня на фалшив инвалид, какво ще последва???
517
3
 
18
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 1 година
ами щом като няма държава която да раздава правосъдие, хората сами ще си раздават правосъдие...понякога правосъдие, понякога кривосъдие...ама ще го раздават...
516
4
 
7
 
! Отговори
dsadadas преди 1 година
А Динко що няма технически преглед?Да го шамарим ли сега него, че лъжеше по телевизията?
515
1
 
19
 
! Отговори
БЕН преди 1 година
БРАВО мошенниците трябва да се изобличават.