Пепи Еврото е обявен за издирване

Предполага се, че е избягал при спецакция в ресторант чрез подземен изход
Обновена: 30 май 2023 18:24 | 30 май 2023 18:20, Стела Стоянова
64
Пепи Еврото е обявен за издирване
Снимка БГНЕС

Петьо Петров, известен и като Пепи Еврото, е обявен за издирване, обявиха пред "Сега" източници от МВР. Познатият покрай случая "Осемте джуджета" бивш следовател е бил потърсен в ресторант, офис и в дома си и не е бил открит. Той е търсен от прокуратурата, но по дело, което не  е свързано точно с "Осемтте джуджета".

Часове по-рано Нова тв съобщи за провеждане на мащабна полицейска акция в София. По информация на медията, късно вечерта в понеделник екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма и на прокуратурата са влезли в известен столичен ресторант. Пред заведението в кв. "Драгалевци" имаше часове наред засилено полицейско присъствие и тази сутрин, като имотът остава блокиран.

Още по темата

Според предварителните данни по разпореждане на Софийската градска прокуратура са извършени процесуални действия по повод две лица - известни бизнесмени. От прокуратурата и до момента няма официална информация.

"Сега" научи, че става въпрос за Размиг Чакърян-Ами, чиято фирма "Интерпред Еврологистик" извършваше санитарния контрол на ГКПП "Капитан Андреево", и Петьо Петров - Пепи Еврото, бивш следовател, познат покрай случая "Осемте джуджета".

Според БНТ Пепи Еврото е избягал от мястото, като под ресторанта са открити множество подземни изходи. В близост се е намирал и неговият офис.

По неофициална информация операцията е свързана и с извършеното преди дни в РЮА убийство на Красимир Каменов-Къро.

Във вторник сутрин управителят на заведението потвърди за акцията, но посочи, че в ресторанта му не е влизала полиция. Към имота обаче има множество входове и изходи, включително и за коли.

Няма задържани при операцията, обяви главният секретар на МВР Петър Тодоров. Той обаче отказа каквито и да е подробности за акцията.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
а Бойко Кюлчето?
14
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Просто ситуацията е такава, че всеки е бил с всеки, а сега всеки е срещу всеки. Ужасни неща стават навсякъде. Няма чист. Всеки държи накой с нещо. Интересно, но никой не протестира????
13
0
 
24
 
! Отговори
81 преди 10 месеца
Да, той вас ще чака да го арестувате.Знаел е поне ден по-рано с тази пробита съдебна система.
12
0
 
30
 
! Отговори
МВР преди 10 месеца
Едно блестящо нищонеправене!
11
0
 
32
 
! Отговори
Хемус преди 10 месеца
Довечера ще се обяснява на някоя мисирка,че незнаел,че го издирват и е в Дубай или Турция,по-голяма нужда
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Прокартурата замрази делото за Петь Еврото.Прокартурата увери, че делото за Петь Еврото не е на трупчета.Прокартурата продължи делото за Петь Еврото.Прокартурата замрази делото за Петь Еврото.Прокартурата увери, че делото за Петь Еврото не е на трупчета.Прокартурата продължи делото за Петь Еврото.И така още няколко пъти :)
9
2
 
21
 
! Отговори
хаха преди 10 месеца
Ми , че то в София, в някой заведения се влиза само с бяла карта, и заведенията са под земята. И влизат само хора избранници не случайни !
8
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Престъпно протеже е този....До есента ще се избият помежду си, което е добре за обикновените хора.
7
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бойко Борисов няма как да излезе от политиката, ако няма влияние и не дърпа задкулисно конците, както прави това Доган. Ако Борисов излезе от политиката, има шанс или да бъде физически ликвидиран, или да бъде осъден. За него нещата са въпрос на живот и см ърт. За него това е проблем. Друг е проблемът в това, че хората допускат той да бъде избиран. Ето защо на тези хора им е важно да управляват година, година и половина.
6
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
под ресторанта са открити множество подземни изходи - нормален човек дали ще прокопае 10 подземни тунела под офиса си като къртица???
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
По тая логика викайте на Борисов-Еврото.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
всички помним седемте джуджета на края ще го изкарат спасител еврото.
3
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пепи Еврото е поредната икона в стената на мутро-гербаджийската интелигенция.ГЕРБ (доколкото може изобщо да се говори изобщо за самостоятеле субект извън опеката на ДПС, защото това е под въпросителна) си има Никола Филчев, Недялко Недялков, Мишо Константинов, Петьо Блъсков, Тома Биков, Иван Стамболов - Сульото и сега, новите звезди в гербавата галактика - Пепи Еврото и обаятелната му със своя интелект съпруга.
2
13
 
14
 
! Отговори
СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА преди 10 месеца
Братя , има броени часове до Започване на НАРОДНИЯ СЪД! Ще се проведе в всеки един град, село в България! Не ви е нужно оръжие като на американските окупатори , нужно е да направите това което направиха предците ви , всеки нож всяка Сабя всяка брадва и остър предмет е достатъчен, не се занимавайте с пленяване - директно убивайте националните предатели , политици, кметове , наместници!!!!След това ще запалим всички бази на фащ в България включително и онази канадската която краде златото ни!!!
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В това заведение Келапи ходят само мутри.