Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения“
28 фев 2021 10:19, Елка Василева
405
Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие
Снимка: архив, БГНЕС

Трета вълна на коронавирусната епидемия вече има и нещата винаги могат да бъдат изпуснати от контрол, отчитайки опита на другите държави. Затова се взимат много сериозни и строги мерки. Това заяви директорът на болница "Света Екатерина" проф. Генчо Начев пред БНТ.

Неговото притеснение е, че с отпускането на мерките у нас от утре и склонността на българите да не се съобразяват с наложените правила вероятността на случаите на заразените и смъртните случаи да се увеличат е голяма. Той обаче изрази надежда, че при данни за увеличаване на заразените мерките отново ще бъдат затегнати.

Още по темата

Проф. Начев посочи, че е важно да се прави баланс между икономическото развитие на една страна и баланс между здравното състояние на населението. Когато се отиде само в едната посока, това винаги е грешка.

Директорът на болница "Света Екатерина" подчерта, че коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие. Има много неизвестни около този вирус - не е ясно защо при едни пациенти засяга едни органи, а при други - съвсем различни.

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения. Вирусът влияе на две структури на сърцето - на самите клетки на мускула на сърцето и на проводната структура, в резултат на което се появяват ритъмни нарушения“, каза професорът.

Сърцето е първият орган след белия дроб, който търпи най-сериозни поражения, отбеляза проф. Начев.

Проф. Начев заяви, че не е нужно преболедувалите коронавирус да се ваксинират. Редно е да се проследи нивото на антителата и клетъчния имунитет и тогава да се предприема такова действие.

По думите му досега няма достатъчно информация за ваксините и в това се корени страхът на хората. Той обаче призова хората да се ваксинират, за да се предпазят от вируса и да се спре разпространението му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
12
 
4
 
! Отговори
Капиталист преди 3 години
Гади ми се от червени професори като Начев.
75
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Начев е МУЛТИМИЛИОНЕР,дреме му за некакъв си вирус...
74
3
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО СЕ ОБСЪЖДА Е КОЙ ПУСНА ЛАБОРАТОРНО ПОДОБРЕНИЯ ВИРУС!ГЛАВНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ СА: -ЦРУ-ЛУДИЯ БИЛ КОЙТО ИСКА НАСЕЛЕНИЕТО ДА Е ПОД 1 МИЛИАРД-ОПОЗИЦИЯТА В КИТАЙ ЗА ДА СВАЛИ РЕЖИМА-ДРУГ ЗЛОДЕЙ НО Е МАЛКО ВЕРОЯТНО!
73
2
 
3
 
! Отговори
Лукашенко преди 3 години
Тази година няма да има грипна ваканция .
72
10
 
6
 
! Отговори
От глупав, по-глупав преди 3 години
Тоя професор е прекалил с четенето на "Сблъсък" на Стивън Кинг. Помислил си е, че е документална книга.
71
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВладиЩе целуват ръцете и на фондации щото професора без пари пръста си няма да мръдни колкото и да си закъсал ще те остави да пътуваш за гробищата. Впрочем всичктеи тези доктори и професори досега не са излекували и една болест и само правят пари.
70
2
 
9
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
Абе и М.Цветков го каза, и д-р Чирков го каза ... нали знаете к'во стана накрая ?!
69
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отдавна учени казаха , че вируса не е лабораторно създаден и е познат от над 10 години. Това е грип и като всеки грип ако имаш заболявания или проблеми с имунната система го караш тежко с възможни усложнения, а хората, които нямат достъп до болница и добри доктори умират.А тоз професор обича парите от Европа и е готов да говори каквото и да е , за да ги вземе.
68
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес е модерно всеки да говори каквото си иска, без доказателства, без наука, важното е да е влезеш в медиите, да имаш своите 5 минути слава. Като е лабораторно оръжие, г-н професоре, докажете го! Извадете една торба с документи, изследвания, крос референции с други лаборатории и микробиолози по света, и кажете - ЕТО ВИЖТЕ ВСИЧИ! ..., а така само с фишеци... поредният жълт професор.
67
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименРусия се справи с вуруса. Икономиката на Русия работи, всички индустрии в страната работят, всичко е отворено, няма мерки и карантини. Русия разработи имунитет на населението с нисък процент на заболеваемост в сравнение с други страни. Русия е на 60-то място по общ процент на заболеваемост за една година в света на 100 хил. души население. А в същото време в ЕС и САЩ хората са затворени в домовете си, на улицата само с намордбици, и не могат да излизат от градовете си.
66
8
 
13
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Два трола тук ядат ли, ядат...Професорът бил такъв, бил онакъв. Обаче ако някой техен близък или те самите закъсат от сърце, тогава ще целуват и ... на професора! Както Курнито, дето не вярваше във вируса, веднага се натика във ВМА на лечение. Или оня , видинския бек, дето гореше маски, като го хвана Ковида, орева орталъка, че Бойко е отговорен за тъ.потията му и трябва незабавно да го премести от Видин в София. Такива са троловете и протестърите - плюят, лаят, а когато яйцето опре... Олелеее!
65
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
байдънистите са, Тръмп им пречеше на войните и задействаха крайните варианти,но сигурно има и по-крайни ако се наложи..
64
13
 
9
 
! Отговори
Много умен Професор преди 3 години
Бил Гейтс създаде вируса в лабораторията си в съавтоество с извънземен разум. После го разпространи с флотилия от самолети чрез кемитрейлс. Целта е ясна - чипиране и ново рептилско квантово господство.
63
4
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ДОБРЕ , ЧЕ СИ ТИ ДА НИ КАЖЕШ, ЧЕ НИЕ НЕ ГО ЗНАЕХМЕ)!
62
7
 
29
 
! Отговори
До 51 преди 3 години
Не пич, ти не си написал пълни глупости, ти просто си тъппак. В момента съм на 56, никога досега не съм влизал в болница, но сега съм с вируса и на кислород. Това чудо не може да е естествено, няма начин. Досега съм на 3 (три) антибиотика, 3 х 250 ремдесивир и още някакви хапчета + пробиотици де. Казвам ти, едвам оцелях през ноща. Днес - незнам. За мен всичко това с вируса е 100 % политика и икономика.
61
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има много неизвестни около този вирус... - удря едни на едно място, други на друго място, а трети на още по-друго място, ама не заразява всеки, а само тоя-оня и ония тримата, ама те без оня тест не го знаят... маските пазят, ама не съвсем, ваксините предпазват, ама не хич, затова и ваксинираните да носят маски, даже по две - за по-сигурно (в Чехия вече е задължително).
60
4
 
15
 
! Отговори
И този професор ли, преди 3 години
мутрите ще го изкарат луд, защото им бръкна в ...? Щом и преболедували отново се заразяват, значи "ваксините" са гола дестилирана вода, действат само на хипохондриците, да не се самоубиват от страх! Свестните у нас считат за луди!
59
1
 
7
 
! Отговори
Има или няма Вирус, преди 3 години
скоро почва Сезона на морето ни.Референдуми...Преброявания...бла-бла-бла.Париии се въртят тука, милиарди пари, било то чисти или изпрани-все тая !!
58
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп точно щеше да го набие на Китай...и о господи...вирус...в точния момент. Няма да им се размине, цяла Жълтурия, заедно с Русия ще бъдат изолирани както Северна Корея. В Азия ще имаме взаимоотношения с Япония, Южна Корея, Тайван, Сингапур, а Индия ще е новата световна фабрика.
57
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Начев, биологично оръжие, което убива само 0.3% от поразените(статистика на CDC) ще е срам за всяка лаборатория.Не се излагайте вече с тая теза. По-добре се огледайте има ли вирус, няма ли.