Експлозии отново са разтърсили Крим

Има съобщения за взривове на няколко места на полуострова
24 юни 2024 09:33, Елка Василева
97
Експлозии отново са разтърсили Крим
Снимка: архив, БГНЕС

Нови експлозии са разтърсили снощи Крим, предаде Укринформ, като се позова на украинската обществена медия "Суспилне Крим".

Още по темата
Петима души, сред които две деца, бяха убити по-рано вчера при украински атаки с ракети и дронове в Севастопол на анексирания от Русия полуостров, съобщи назначеният от Москва губернатор на града Михаил Развожаев.

По-късно Развожаев написа в "Телеграм", че малко след 22 ч. (и българско време) в Севастопол е била обявена нова въздушна тревога.

Жител на Евпатория разказа пред "Суспилне Крим" за два мощни взрива в града, който е огласян от вой на линейки.

Има съобщения за експлозии на още няколко места на полуострова, който Русия отне от Украйна през 2014 г.

До момента няма реакция от страна на назначените от Москва власти.

Развожаев съобщи, цитиран от ТАСС, че по нареждане на руския президент Владимир Путин в Севастопол е пристигнал лекарски екип, който да окаже медицинска помощ на пострадалите при голямата украинска атака срещу града вчера.

Въздушната тревога, обявена тази нощ в няколко украински области, включително Одеска, междувременно вече бе отменена.

Местните власти съобщиха за ранени хора в Донецка, Днепропетровска и Запорожка област.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
4
 
3
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 месеца
Вчера слушах нещо и ми стана ясно, защо американците не се притесняват от ядрените оръжия на Русия. Проблемът бил, че балистичната ракета се нагрява много, а от там нямало да може да се задействат ядрените бойни глави. Тоест, давайте, стреляйте, ние ще си стоим, само че бойните глави ще стигнат повредени Щатите. По тая логика и американските балистични няма да стигнат, ама...
59
0
 
1
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 месеца
Боби, даваха как доставят боеприпаси. С Ауди Q8 в багажника. То затова имаше статия миналата година, че в Украйна се е повишила продажбата на луксозни автомобили.
58
3
 
2
 
! Отговори
Боби преди 3 месеца
До r3v0lv3r Как мислиш как се транспортират боеприпасите от Полската граница до Одеса или от Румънската граница до Одеса? Транспортират се с най-обикноевни ТИРове. Вярно под охрана.
57
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Полежанов Прав си, че не само Русия има ядрено оръжие. Проблемът не е даже колко е годно. Англичаните на учение си показаха дефектна ракета, дето в реални условия е за ядрена глава. Падна спираловидно за подводницата и само не е ясно как не я потопи. С корупция и кражби от военните така става и в Русия, и в НАТО. Лошото е, че по официалните данни на ООН Русия има над 5000 бойни глави и това е събрано ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЯДРЕНИ СИЛИ плюс няколкостотин. 10% да работят, Москва потъва с целия свят.
56
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
После укропите да не цвърчат като им падат бомби на главите в Киев
55
0
 
2
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 3 месеца
До Боби какво му е скритото в града, който е пълен с хора ?Как смяташ, че може да скриеш подобна дейност за дълъг период от време, когато навсякъде има камери ?Повечето руски удари се координират от местни агенти, руската космическа разведка е гола вода.Тия поделения 2 години действат, без руснаците да могат да ги засекат, а ти реши, че в самият град е по-сигурно.
54
2
 
0
 
! Отговори
Боби преди 3 месеца
До r3v0lv3r Как Мислиш ти си военен началник на Одеския Военен окръг. Получаваш няколко камиона с контейнери с натовски ракети и боеприпаси. Къде ще ги скриеш? В мирно време има военни поделения извън градовете. Но вече тези складове са избомбени или под наблюдение(Сателитно и Агентурно). Отава да намериш колкото се може по- незабележим склад който разбира се е граждански и там да скриеш контейнерите.
53
6
 
4
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 3 месеца
До от Одеса да, те украинците си държат всичките ракети на едно място и то в градовете, за да може по-лесно руснаците да получават информация.Толкова сте наивни, че направо ми се плаче. Руснаците просто от ярост гърмят по градовете, защото друго не могат.
52
4
 
4
 
! Отговори
бай Пешо преди 3 месеца
да де, ама вече май наистина е време за по-бързичко приключване с освобождението на Херсон, Николаев и Одеса
51
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами както писах преди 30 минути да се готвят и други в Одеска, Николаевска и Кировградска област е обявена въздушна тревога. Глупавите Укрозомбита разбират само от бой и то в големи количества.
50
2
 
2
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 месеца
Много ломок друзя каубои, много. Ситетика или натурал? Главния дилър на държавата какво ви даде?
49
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Развожаев съобщи, цитиран от ТАСС, че по нареждане на руския президент Владимир Путин в Севастопол е пристигнал лекарски екип" - кво ако бункерното джудже не нареди демек няма да има никакви лекари и хората ще си гинат там? УАУ, какъв ЛИДЕР, какъв ЖЕСТ на Путин да прати лекарски екип!! Невероятно!
48
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Удри.
47
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В Белгород преди две години писаха на прозорците Z.Сега пишат Х
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе тази Духина последното,което е вкусила е било какво е яла предният ден.
45
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В Одеса е ударен склад за ракетно въоръжение западно производство, поразени са до десет чуждестранни специалисти, обслужващи ракетите. Агентурата потвърждават унищожаването на голям склад с ракетно-артилерийско въоръжение. Под удара попаднаха до 10 чуждестранни военни специалисти, обслужващи ракетите западно производство, каза събеседникът на агенцията.На клип в телеграм се вижда пожара и почти непрекъснатото детониране на боеприпаси.
44
10
 
16
 
! Отговори
от Одеса преди 3 месеца
Много хубави кадри пристигат от Одеса в Телеграм каналите взрива изглежда все едно е паднала атомна бомба и се вижда от десетки километри. За да се получи такъв взрив си представете как е бил натъпкан с оръжие този склад. До довечера ще има още отговори на Руснаците.
43
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Руският бедняк отново е за смях. Както винаги. Добре, че са Иран и КНДР, че отдавна нещата щяха да са плачевни.
42
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нали си е украински та си го обстрелват та сънародниците им да са в кондиция
41
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Полежанов Е как рашките да бомбят с ядрено оръжие западните държави,като децата на олигарсите и кремълската върхушка живеят там...И колкото повече говорят за него,значи толкова повече затъват в Украйна.