Възрастна жена изхвърли 41 хил. лв. през терасата

Измамникът е задържан за 72 часа
15 апр 2024 13:13, Инна Ангелова
37
Възрастна жена изхвърли 41 хил. лв. през терасата
Снимка: Alexa от Pixabay

Мъж на 19 години е привлечен към наказателна отговорност за телефонна измама от Софийската районна прокуратура. Ало измамникът е причинил имотна вреда на възраста жена.

На 12 април в столичния квартал „Бъкстон“, неизвестно до момента лице въвело в заблуждение В.М., като ѝ се обадило и казало, че неин близък е в болница и че тя трябва да му даде пари. Жената изхвърлила през терасата на апартамента си торбичка с 35 000 лева и 3 400 евро. Обвиняемият Л.Г. като помагач с неустановени по делото лица, с цел да набави за себе си и за другиго имотна облага, е причинил имотна вреда на възрастната жена в размер на 35 000 лева и 3 400 евро.

Измамникът е задържан за 72 часа, а по случаят е образувано досъдебно проиводство.

Наблюдаващ прокурор внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: српизмами
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
22
 
! Отговори
Ицо преди 1 месец
Пенсионерите освен да гледат ТВ друго не правят. Не го ли научиха това упражнение.
14
0
 
11
 
! Отговори
маалатъ преди 1 месец
Мдаа..., вярна е приказката: "П:::::::остотита ходи по хората, а не в гората"
13
2
 
12
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 1 месец
мн про2ст народец има У БГ ама МНОГО ! после не се чудете че у БГ 35 години само се краде а "народа " ди и гледа тъпо и неразбиращо какво се случва .....жалко за БГ
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Не е истина колко е смотан тоя народец ! И въпреки това има пари - това е някаква пазарна аномалия ..."Абе не е точно така, поне законите на икономиката сочат, че парите трябва постоянно да са в обръщение, за да върви една държава... а не хората да складират хиляди левове под юргана, защото с времето покупателната способност намалява... но е факт, какви са тия бабки с по десетки хиляди левове в бурканбанк.......
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е истина колко е смотан тоя народец ! И въпреки това има пари - това е някаква пазарна аномалия ...
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Балконите
9
8
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Е такива дръти комунисти дето са крали цял живот това ги застига. Свикнали да дават, подкупват, крадат..... Като изпукат дрътите комунисти ще се оправим. БСП под 4%!!!!
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Човек да го е страх да върви под Балканите.41х са бая тежки...
7
3
 
21
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 1 месец
Е тия кухи *** ще им дават по 100 лв добавка за Великден. Тази жена заслужава да бъде вътворена в психиатрия за 1 година.
6
10
 
6
 
! Отговори
Имала - хвърлила преди 1 месец
Преценила е, че ще помогне. Хвърлила и помогнала. От нейна гледна точка всичко е наред. Не бива да я обиждате и нападате, не е редно.
5
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Предлагам да регламентират дейността на ало измамниците! Да плащат данък за дейността и да си работят! Всъщност те са полезни, както лeшоядuтe в природата, почистват мьршата.
4
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крайно време е да арестуват бабите, не така наречените измамници. Какъв измамник е някой, който се е обадил и казал Пешо, внукът ти е в болница, дай едни 40 хилки, ама ги хвърли през терасата. Възрастта не е оправдание, като са толкова възрастни, че не могат явно да се грижат за себе си, да ходят в дом за стари хора, дет се вика с тези пари дет хвърлят през прозорците, доста луксозни домове ще се финансират.
3
2
 
26
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
............41 хил. лв. през терасата............... Тая ще получи ли 50лв. за Великдин?
2
2
 
26
 
! Отговори
бла,бла преди 1 месец
Евала, щом има да изхвърли 35 000 лева плюс 3500 евро. Аз 2-3 хиляди максимум мога, работещ човек на НЕминимална заплата.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
'Обвиняемият Л.Г.' -- любчо георгиевски ? :)))))