Костадинов наглее: Не знам срещу кого се бяха събрали хората

Съжалявам много, че така е станало, заяви вицепрезидентът на БФС
Обновена: 16 ное 2023 22:21 | 16 ное 2023 21:55, Красимир Ангелов
40
Костадинов наглее: Не знам срещу кого се бяха събрали хората
Снимка: Lap.bg

"Съжалявам много, че така е станало. Не мисля, че по този начин трябва да се изразява недоволството. Кръвта е много лошо нещо. Не знам срещу кого се бяха събрали хората".

Още по темата
Това заяви членът на Изпълкома на БФС Емил Костадинов след баталните сцени в София по време на протеста на футболните фенове срещу ръководството на БФС, съобщава БГНЕС.

"Искам да поздравя момчетата за добрия мач. Искам да ви кажа едно изречение. Най-правилното решение на УЕФА беше, че затвори стадиона, иначе щеше да е по-лоша“, каза Костадинов след равенството между България и Унгария.

Тръгвайки си, Костадинов направи жест с три пръста, след което се отправи към колата. Това остави впечатление сред мнозина, че е показал неприличен жест към медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
29
 
! Отговори
Мач с публика отпред преди 5 месеца
Според Йордан Лечков БФС няма вина за така създалата се ситуация около стадиона. Човека няма идея защо феновете са били отпред пред стадиона?
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да не е пил мастика? Ромски работи прави, пък уж не е от Сливен
10
3
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 5 месеца
Имаме си и български Байдън !
9
2
 
11
 
! Отговори
Дръж кокала преди 5 месеца
Предлагам БФС да си подадат оставка, а в България има много добри и достойни хора ще отворим дарителска сметка и ще събираме пари за да имат да подарят на внуците на внуците по един апартамент и гараж в центара на софия.
8
0
 
19
 
! Отговори
Явор преди 5 месеца
Безочие какво се нарича виждаме за не знам кой път от ръководството на БФС този път. Видях го преди Костадинов онзи нагъл човек и мутра Борислав Попов, изпълнителният директор на БФС. Мутра е квалификация на поведение, затова ги наричам така Боби Михайлов, Данчо Лечков, Емил Костадинов и тоя Борислав Попов. А една автентична мутра беше на власт много време това е факт. Ограбиха футбола и го съсипаха. А виновниците за размириците в ключови централни места на София да ги накажат.
7
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Утре се навършват 30 г от най -великият гол в историята на националния отбор на Бг.Вкара го човека срещу когото журналята сега искат да проведат медийна кампания.
6
1
 
25
 
! Отговори
Цяла БЪЛГАРИЯ преди 5 месеца
те съжалява тебе, че точно преди 30 години ни класира на Световното в щатите. Ако хората тогава знаеха в какво ще ги завлечете ти, перуката и плeшивeцa от Сливен нямаше да будуват цяла нощ, а щяха да ви линчуват. Язък, че се оказа такъв и3мekяpин, нямащ чувство, поне пред себе си човек трябва да е достоен и да знае кога да спре.
5
0
 
24
 
! Отговори
Този преди 5 месеца
...изобщо в час ли е ? Не знаел срещу кого са се събрали тези хора ??? Верно ли бе Емо, не си разбрал срещу кого са се събрали? Ами хайде опитай се да изтрезнееш, пък и сам да намериш отговор на въпроса си! Заради такъв *** са се събрали, и затова че ровите дъното с националния отбор! Ама тебе май, изобщо не ти пука?
4
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Особено накрая това със средния пръст беше брутална простотия. Само за това действие трябва да си тръгне да не говорим, че това е хулиганско действие!!!!
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Секта братче,нагли до безумие.Като футболисти ви боготворяхме,изсppaхте се на себе си.Алчни zzадници.Дай на еди кой си пари и власт и му гледай сеир.
2
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сигурно са се събрали за дето малката перука уби хората на магистралата,с държавният рейндж, връщайки се от танци в Пловдив, трезвен като веждата, недрусан като семерджията,а дъртата перука го оправи и потули всичко.
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Оставка !!!