Зловещата прокоба на Усик - бие ли, умира голям враг на Украйна

Вижте кой загина след победите му над Джошуа, Дюбоа и Фюри
22 май 2024 07:01, Петър Бойчев
131
Зловещата прокоба на Усик - бие ли, умира голям враг на Украйна
Снимка Фейсбук

Зловеща прокоба тегне над победите на Олександър Усик. Всеки от последните три мача на световния шампион по бокс е съпроводен със смърт на враг на родината му на същата дата, разкриха изненадващо негови послредователи във фейсбук.

Когато Усик победи Антъни Джошуа през 2020 година, в същия ден бомба взриви колата на Александър Дугин, приближен на Путин, баща на доктрините "Руския свят" и евроазийството. В джипа се возеше само дъщеря му Даря, която загина. Самата тя беше активна пропагандаторка в полза на руското нахлуване в Украйна.

После Усик нокаутира Дюбоа, а тогава в самолетна катастрофа загина прочутият шеф на бойците от "Вагнер" - Евгений Пригожин, който водеше най-кървавите боеве срещу Украйна месеци наред

Последно Усик разби Тайсън Фюри. В същия ден се изгуби хеликоптерът на иранския президент Раиси. Оказа се, че всички пасажери в него са загинали. Режимът в Техеран снабдява с дронове Русия във войната. Без шахедите едва ли армията на Путин би имала същите бойни възможности.

Усик вече е национален герой в Украйна, въпреки че преди войната беше обвиняван в прекалено топли връзки с руснаците. Непобеденият боксьор обаче веднага облече военна униформа със старта на войната, когато танкове на нашествениците бяха снимани в градината на семейната му къща недалеч от прочутото предградие Буча.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ахахахах враг?? никой не е враг на псевдо държава, бъдеща федеративна територия
35
1
 
13
 
! Отговори
До автора преди 1 месец
Петърчоооо.. с това облягане връз клавиатурата, очаквай "Пулицър" тази година. А критиците вкупом се направиха, че някой ги вика! На това се казва качествена журналистика.
34
15
 
13
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 1 месец
Урките така са се настървили, че несъзнателно са преминали руската граница и са на 60 километра от Москва. В града цари паника, започва масова евакуация към Сибир. Руската армия е в паническо и тактическо отстъпление в посока Омск. Байдън е предложил убежище на президента Путин в белия дом. Урките излязоха с декларация, че след превземането на Москва ще се насочат към Пекин. Двеста тридесет и пета украинска армия ще се отправи на запад да превземе Полша, Унгария, Чехия и Германя. Слава кокаине!
33
8
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Това не е зловеща прокоба , а много хубаво нещо ! Чакаме най-ниския от всички , оня в бункера...!!
32
13
 
23
 
! Отговори
Волга преди 1 месец
Украйнските войници хвърлят оръжие и бягат от окопите към руснаците с викове Волга, Волга това е кода за предаване в плен.А тези седнали да пускат вицове тук.
31
5
 
6
 
! Отговори
видинлиика преди 1 месец
Да спре да побеждава!
30
8
 
27
 
! Отговори
Гьобелс от гроба преди 1 месец
Гьобелсовата пропаганда копае дъното. Така ли западните сатанисти повдигат духа на "месото", влизащо в месомелачката?!? Едно убито момиче от терористичен акт и един нещастен случай със стар хеликоптер, използван от президента на суверенна държава поради несправедливо наложените санкции от същите сатанисти. Справедливостта е на другата страна - не е на стеаната на натовските сатанисти и бивши колониалисти.
29
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой вече има ли съмнение, че войната в Украйна е режисирана от САЩ ?
28
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кът го набият кой умира?
27
4
 
23
 
! Отговори
Есаул преди 1 месец
Дария загина пре 2022 година, но тук нямате много връзка с реалност, време и пространство! Колкото по малко е естествения интелект, толкова повече ще ви завладява изкуствения!
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всяка кокошка - бомбардировач. Всяко яйце - бомба .
25
20
 
12
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Бой по рушшката кочинаааа
24
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахахаха, пропагандите са ви смешни. Всички в 5а клас ви се смеят. Всички
23
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разсъждавате за шахедите, предоставени на ВС на РФ, а мълчите за хилядите байрактари, с който Ердоган снабди ВСУ. Какво се случи с тях? Къде са байрактарите? Нали бяха супер ефективни? Нали с тяхна помощ азерите разгромиха Арцах?
22
6
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
ГЛАВАТАРИТЕ НА РЕЖИМИТЕ В ТЕРОРУСКАТА И В ИРАН СА ЖИВИ ,А ВЛАСТТА Е В ТЯХ!
21
14
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Вай, вай, вай! Копейките не харесват такива съпоставки, но фактите са си факти.
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да набие Кубрат Пулев, да видим какво ще стане.
19
7
 
10
 
! Отговори
Нане преди 1 месец
На 7 май 2020 г Усик е добавен в сайта. миротворец... На вторият ден от СВО, Усик избяга от укрия... Та в задачата се пита, как наркокартела в куев го принуди да се върне и обърне палачинката... Дали танковете в имението покрай буча не са били на наркокартела , след доброволното изтегляне на руснаците.... ===)))
18
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
някой враг на тутраканската селищна система няма ли за цвят? Автора на това по-добре да ходи при шок, пик, блиц и разните други жълто-кафеви от тоя род
17
6
 
6
 
! Отговори
ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ преди 1 месец
Ами да бие по-често!