Зловещата прокоба на Усик - бие ли, умира голям враг на Украйна

Вижте кой загина след победите му над Джошуа, Дюбоа и Фюри
22 май 2024 07:01, Петър Бойчев
131
Зловещата прокоба на Усик - бие ли, умира голям враг на Украйна
Снимка Фейсбук

Зловеща прокоба тегне над победите на Олександър Усик. Всеки от последните три мача на световния шампион по бокс е съпроводен със смърт на враг на родината му на същата дата, разкриха изненадващо негови послредователи във фейсбук.

Когато Усик победи Антъни Джошуа през 2020 година, в същия ден бомба взриви колата на Александър Дугин, приближен на Путин, баща на доктрините "Руския свят" и евроазийството. В джипа се возеше само дъщеря му Даря, която загина. Самата тя беше активна пропагандаторка в полза на руското нахлуване в Украйна.

После Усик нокаутира Дюбоа, а тогава в самолетна катастрофа загина прочутият шеф на бойците от "Вагнер" - Евгений Пригожин, който водеше най-кървавите боеве срещу Украйна месеци наред

Последно Усик разби Тайсън Фюри. В същия ден се изгуби хеликоптерът на иранския президент Раиси. Оказа се, че всички пасажери в него са загинали. Режимът в Техеран снабдява с дронове Русия във войната. Без шахедите едва ли армията на Путин би имала същите бойни възможности.

Усик вече е национален герой в Украйна, въпреки че преди войната беше обвиняван в прекалено топли връзки с руснаците. Непобеденият боксьор обаче веднага облече военна униформа със старта на войната, когато танкове на нашествениците бяха снимани в градината на семейната му къща недалеч от прочутото предградие Буча.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На това им остана да сенадяват зелените фашисти - някой да го отнесе случайно черната. То друго не им остава. След по8стоянния пердах по бузата заподсещане.
55
6
 
25
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Мале, мале.... докъде я докарахте... с толкова напън това ли измислихте?!Ужас! Шехеразада ряпа да яде! Ми айде, уреждайте Усик да бие наред, барем ви се оправят работите в Украйна...Ба-си жал-карите!
54
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако размерът беше решаващ, Фюри да е размазал Усик, а Русия да е превзела Украйна за три дни. Най-славните български победи са при драстично числено превъзходство на врага. Същото е и с украинските.
53
6
 
18
 
! Отговори
Точно така, преди 1 месец
само че не беше 2020 г. И въобще тези дати и времето за нищо ги нямате. Всичко в статията е фалшиво и измислено.
52
20
 
7
 
! Отговори
Я, па Я преди 1 месец
До До я, па я: Типичния русоробски мозък. Вас вечно някой ви е виновен, някой ви лъже, някой ви краде... И все гледате в паницата на съседа. Ако САЩ се месеше във вътрешните ни дела криза нямаше да има. Но простаците като теб не панимаят това, защото за тях света е робство и без господар или голям брат не може. Затова ще си останете роби. Когато запада започва да гради съвременната цивилизация в Русия И. Грозни въвежда крепостното право. На Запад е Магнахарта на Изток Крепостно право, панимаеш..
51
5
 
17
 
! Отговори
До я, па я преди 1 месец
Казва новоколонизирания от САЩ :)))) Я, питай Галя от Посолството кой сглоби марионетната сглобка, която те управлява. Овчииии.... Не знаеш къде се намираш, а те доят постоянно американскитв ти господари
50
10
 
8
 
! Отговори
Я, па Я преди 1 месец
До Гьобелс от гроба: Ти какво си мислиш, че е Русия? На запад, конкретно САЩ са антиколониална сила от създаването си и външната им политика е насочена към ликвидацията на колониализма. САЩ ликвидират последователно всички световни империи. Останаха Русия, Китай и Иран. Русия е една от последните средновековни империи. Или може би си мислиш, че всичката тази територия и народите които живеят там са посрещали руските алкохолици с хляб и сол и доброволно са се самозаробили. Аман от проруска ***
49
1
 
12
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 1 месец
Разбирам, че текстовете ви звучат безумно, заради превода им с Гугъл преводач, но как успявате да объркате и цифрите, които са един и същи на всички езици. Усик победи Джошуа през 2022 г. Тогава загина и Даря Дугина.
48
13
 
5
 
! Отговори
ха ха ха преди 1 месец
казват че бит и еван не пищяли ама не било така като гледам коментарите.Бий Усик и нека си пищят рашистите
47
11
 
24
 
! Отговори
Гьобелс от гроба преди 1 месец
Гьобелсовата пропаганда копае дъното. Така ли западните сатанисти повдигат духа на "месото", влизащо в месомелачката?!? Едно убито момиче от терористичен акт и един нещастен случай със стар хеликоптер, използван от президента на суверенна държава поради несправедливо наложените санкции от същите сатанисти. Справедливостта е на другата страна - не е на страната на натовските сатанисти и бивши колониалисти.
46
10
 
23
 
! Отговори
Алов преди 1 месец
Като е патриот ,защо не се бие на фронта ами е в САЩ?
45
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази статия е падението на БГ журналистиката,все си мислех ,че има *** статии,но тази кърти мивки !
44
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
вие нормални ли сте бе? терористичните изяви на украинският диктатор и Ми6 били прокоба.... до къде стигнахме
43
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Уау... Значи янките да треперят наесен ))
42
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Егати глупостите! Днec, айде малко по-сериозно, а ?
41
6
 
11
 
! Отговори
Ббб преди 1 месец
"разби" ихаа.. Тоя е толкова грозен и ***, че и две думи не може да свърже ако не са му набити в главата и то на полски диалект, разбирай украински. Човека си говори руски, ама смее ли..
40
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако беше истина, до сега оня с напудрения нос 3 пъти трябваше да е претърпял злополука.
39
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Призракът на Киев и брат му Урсула. Вече се начетох на тия проклятия и геройства. Що не е на фронта и той и цялата му свита?
38
6
 
18
 
! Отговори
не може да бъде! преди 1 месец
Ако се водим от логиката на понятието враг,следващият би трябвало да бъде Зеленски!?Но както справедливо отбелязват някои във форума подобни внушения не са нищо друго освен вреден и отречен от живота Гьобелсов похват /да си припомним смъртта на Рузвелт 1945г и Гоьбелсовите твърдения по този повод/и вече твърде малко хора могат да бъдат развълнувани от подобни пропогандни хватки!
37
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички диктаторчета трябва да умрат. Точка.