ГЕРБ-СДС изпрати покани за срещи на всички партии, влизащи в НС

Срещите ще се проведат днес и утре
17 юни 2024 11:25, Инна Ангелова
258
ГЕРБ-СДС изпрати покани за срещи на всички партии, влизащи в НС
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ-СДС изпрати покани за срещи до всички партии, влизащи в 50-то Народно събрание. Очаква се по време на разгворите да бъдат обсъдени темите, засягащи дневния ред на обществото и възможността за подкрепа на правителство, което да сподели отговорността за управлението на България.

От пресцентъра на партията съобщват, че преговорите ще бъдат водени от Деница Сачева, Рая Назарян и Теменужка Петкова, съобщава БГНЕС.

Преговорните срещи ще запознват днес от 13 часа с ДПС. В 15 часа на среща са поканени ПП-ДБ, които предварително обявиха, че ще бъдат в опозиция. Последната среща за днес в от 17 часа с партия "Възраждане".

Срещите продълват и утре с БСП, ИТН и новата партия в парламента "Величие". Срещите са с часове 11, 13 и 15 часа.

Всички срещи ще се провеждат в сградата на Народното събрание. След всяка среща преговорният екип на ГЕРБ-СДС ще прави кратки изявления, допълва bTV.

По-рано стана ясно, че президентът свиква Народно събрание в сряда, 19 юни за първо заседание.

Официалната клетва на новите 240 народни представители ще започне в 9:00 часа и ще даде старт и на процедурата по консултации при президента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още по темата: НСпреговоригерб-сдс
Още от Избори 2024
Експерти: Борисов здраво държи юздите в ГЕРБ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Няма да има правителство! Радев каза нет
171
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Моля кажете от сектата Величие/сциентология има ли останали без имоти!
170
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сачева може да сгъне всеки преговарящ! В нея е надеждата
169
1
 
9
 
! Отговори
Фаршмаков преди 1 седмица
Ако предложат пеефски за премиерша, ше излезете ли на протест?
168
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
НА ГЕРБ СА ТИЯ А Я ДА ВИДИМ СЕКТАНТКИТЕ НА ВЕЛИЧИЕ- ЗАВЪРШИЛИ ЛИ СА НЕЩО ИЛИ ХОРАТА ОТ УЛИЦАТА ГИ НАРИЧАТ ВИШИСТКИ И ТЕ СА ВИШИСТКИ
167
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До не разбрал: имат мандат от Боко, да ги ползват като мостри. Всеки желаещ може да ги напъне за да разбере каква далавера е да си баджанак на ОПГ Герб.
166
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Офф ,да се омитат- ЕМИ ПО ДРУГО СИ Е СЕКТАТА ВЕЛИЧИЕ ДА ДОЙДАТ ДА РАЗКАЖАТ КАК ТАКА СА ТРЪГНАЛИ ОТ 0 И СА НАТРУПАЛИ 4 000 ДК ЗЕМЯ/ЕХЕ ОЩЕ КОГАТО БЕШЕ ЕВТИНА/ А ТОЙ БИЛ НИКОЙ/ ТА ИМА ЛИ СЕКТАНТИ ОТ ВЕЛИЧИЕ ОСТАНАЛИ БЕЗ ИМОТИ И СПЕСТЯВАНИЯ- КОЙ ДА ТИ КАЖЕ- ТЕ ЗАПЛАШВАТ, ТЕ РУГАЯТ...АЗ СЪМ ГЕНЕРАЛ ЗАЩОТО ХОРАТА ОТ УЛИЦАТА МЕ НАРИЧАТ ГЕНЕРАЛ- РЕЧЕ ВЕЛИЧАВИЯ...АЗ ПЪК СЪМ СТАЛИН И МИ ПИСНА ОТ ИЗКУФЕЛИ ГЕНЕРАЛИ....
165
1
 
8
 
! Отговори
неразбрал преди 1 седмица
И какво могат да решат невзрачните пернати от коко.шарника на Боко?
164
2
 
9
 
! Отговори
срамота преди 1 седмица
Двата шо.пара от ГЕП и ДПС вече са си разделили баницата.Въпроса е кой ще се присъедини към софрата за да си напълни гушата с остатъците от богатата трапеза.А трите птици се реят из небесата и си чоплят перата.
163
1
 
7
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 1 седмица
С тези три безлични същества никой няма да разговаря.Освен за плетки и за турски сериали.Главната Тиква в държавата пак се крие под полите на глуповатите ко.кошки ,а от там се разнася истинска воня...
162
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
С кого ще преговарят юрдечките? Прасетата и чалгаря вече са си разпределили порциите, другото е театър. И да сглобят нещо ще е за няколко месеца, докато дойде зимата.
161
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Баба ви рече че работила упорито за народа и вижте какво направих аз- каза тя и погледнах- НСИ- март 2020г/март 2021г калкулатор инфлация при тия лошите от ГЕРБ в най тежката ковид епидемия- тогава га Баджо го изхвърлиха от Талин защото Деса била с КОВИД, а той рече- ГЕРБ СА ВИНОВНИ- та инфлацията била 0.6%, малко покъсно Баджанаците 18% а малко по късно моделът баджанаците ни докара 30% и ние това трябва да го харесваме- БАДЖО създаде политическа дестабилизация за да не влезем в ЕВРОЗОНАТА.
160
2
 
2
 
! Отговори
Имам въпроси. преди 1 седмица
Първо, ПП-ДБ сега какви ще са, кремълска партия ли? В смисъл, след като ще са опозиция, Урсула подкрепи Бойко и Пеевски настоява за евро-атлантическо правителство. После, Пеевски и Величие искат директен контакт с лидера на ГЕРБ-СДС, а не с преговорен екип. Това значи ли, че няма да присъстват? След като Възраждане и ПП-ДБ са се обявили в опозиция, а БСП и ИТН бяха опозиция в последното НС, логат ли ГЕРБ-СДС, ДПС и Величие да съберат процентите?
159
1
 
8
 
! Отговори
СПРАВЕДЛИВ преди 1 седмица
Тези три простовати женици не стават и за магазинерки в Т-маркет!Особено тази последната ,варненската куха лей.ка.Не че яловата милиционерска щерка и празноглавата счетоводителка са нещо повече.Дебелата крава Деница дори яростно плюеше по ГЕП и ги наричаше мафия.Направо се чудя откъде Боко Тиквата ги намира тези безлични пернати?Дори дуловската мисирка изглеждаше по-начетена от трите куку.мявки.Отврат ,пълна отврат.
158
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Величие да изпратят Етиен Леви да им изпее украинската "Брати"
157
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
10 юли 2020г- Европейската Комисия съобщава че БГ е приета в Еврозоната, малко по късно Баджо вирна юмрук БГ олигарси- рожби на Кремъл- ДС беше отдел на КГБ- БГ олигархия и Руската създадени по един калъп-развързаха кесиите и се заредиха едни "протести"- през седмицата на площада, събота и неделя на море/ама хубаво беше- хиляди автобуси от села и паланки обикаляха БГ/, а после април 2021г ГЕРБ подадоха оставка и Баба ви Нинова направи инфлация 18% а по късно 30% а дизелът лятото стигна 3.90лв
156
0
 
1
 
! Отговори
Шиши преди 1 седмица
До Анонимен 156- Няма такова нещо, дори ще се явяваме заедно на избори като ОДС2/Обединени Демократични Сили от Двама/, или направо като ОЧЗ/Организация на Чудовищата и Злодеите/!
155
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Най ми е любопитен ЧАЛГАРЯ как ще формулира подкрепата си за правителството ?
154
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Величие наистина са секта , добре че в последния момент прогледах и гласувах за Възраждане..
153
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Когато види дебелия,вождът вади жените на първа линия.Каков мажжж!!!!