Борисов: Да спрем този вятър на промяната, който ще унищожи България

Когато се сблъскат митове, се ражда нова реалност, заяви Росен Желязков
Обновена: 7 юни 2024 22:04 | 19 май 2024 14:45, Нели Христова
498
Борисов: Да спрем този вятър на промяната, който ще унищожи България
Снимка: БГНЕС

На среща със симпатизанти в Кърджали, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подчерта, че в смесените региони, какъвто е и Кърджали, трябва да се дава знак как се работи и като противоборство на партиите, и след това в името на хората.

"Това е най-важното за смесените региони", обобщи Борисов, като подчерта, че в кърджалийския регион етническата толерантност трябва да е въздигната в култ, припомняйки т.нар. Възродителен процес.

"Нищо по-страшно няма от разделението на религиите и последствие в партиите. Това, че три години нищо не се е случило, хората са го видели, за това и резултатите са такива. Аз съм сигурен, като видях и водача на ДПС, като гледам и нашия водач, спокойно мога да кажа, че Кърджали ще има околовръстно, ще има спортна зала и булевардът ще им бъде готов", коментира Борисов. Той обеща, че там, където са кметове на ГЕРБ, кметове на ДПС, ще направят всичко възможно хората да се чувстват добре.

Лидерът на ГЕРБ обеща освен инфраструктура„ още и образование, култура и нулева миграция.

Ще направим всичко възможно - където са кметове на ГЕРБ и на ДПС, хората да се чувстват по-добре, категоричен бе Бойко Борисов.

"Всеки един, дори с друга религия, разбира колко е важно да има храмове. Това на жълтите павета трудно се разбира. Те затова не ходят в тези смесени региони. Те и жълтите павета ги потрошиха. Разбиха София", продължи лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и международните отношения.

"Най-добрите отношения с Турция сме ги имали ние. За първи път ЕК даде на България да е домакин на среща ЕС-Турция във Варна. Имам кадри, на които аз карам джипката, Ердоган стои като бодигард до мене. А отзад - тримата най-важни на ЕС."

"Когато има храмове, това значи духовност, и двете страни се уважават", завърши словото си Борисов.

Той бе в Кърджали заедно с кандидата за евродепутат Асим Адемов и с водача на евролистата на партията и водач в 1 МИР Благоевград Росен Желязков. Като основна задача след изборите, Желязков определи съставянето на стабилно правителство с пълноценен мандат, който да изпълни основното предназначение на управлението.

"Време е да натиснем паник-бутона и да спрем този вятър на промяната, който ще унищожи България", каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Кърджали Цвета Караянчева. Тя представи пред присъстващите и пред Борисов всеки един от кърджалийската листа.

"12 години аз съм депутат от този регион. Трябва да покажем, че нямаме време за губене, защото държавата стремглаво върви надолу. Време е да натиснем паник бутона и да сложим край на този вятър на промяната, който ще унищожи България", каза пред партийния актив Цвета Караянчева. В словото си тя направи анализ на сглобката и управлението досега, изреждайки числа, като за някои от тях Борисов й подсказваше.

"Когато се сблъскат митове, се ражда нова реалност. Сблъскаха се два мита - колко е лоша партия ГЕРБ и колко добри са тези, които идват. И така се роди новата реалност на тези 3 години, която обаче доведе до това хората да са разединени, да живеят неудовлетворени и най-вече с чувството за тревожност какво предстои и ни очаква", каза в словото си Желязков.

"Нашата задача след тези избори е да управляваме усърдно, за да не е разединено обществото. Затова и програмата ни цели да удовлетвори обществените очаквания", добави той.

Според него след изборите основната задача на ГЕРБ ще е да се състави редовно стабилно правителство с пълен мандат: "Затова ще направим всичко необходимо да съставим управление с когото трябва и с когото можем, водени от принципите си, без да казваме: с тези няма, с тези никога повече. Защото хората очакват обединение на разединението си!"

"Този, който знае какво трябва, е лидерът ни Борисов. Той 3 пъти е бил премиер, страната е преминавала през кризи. И доверието, което той има, е отражение на отговорността, която той има", завърши Желязков.

На събитието е и кандидатът за евродепутат Асим Адемов.

Нека обединим сили и издигнем глас за стабилна България в сигурна Европа, призовават кандидатите на ГЕРБ. Според социолозите, партията ще спечели категорично предстоящите предсрочни парламентарни избори, а преднината й за евровота е 15 процента.

Борисов посети църквата на средновековен манастирски комплекс "Св. Йоан Предтеча" и разговаря с отец Николай Величков. Към манастира има параклис, изграден с дарения, основно от ГЕРБ.

"Без вас нямаше да се случи този духовен оазис", поздрави Борисов отец Николай Величков на влизане в черквата. Членове и симпатизанти на ГЕРБ го посрещнаха с аплодисменти и скандирания "Бойко, Бойко".

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


498
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не подкрепям Бойко. Тук обаче чета как вятърът на промяната носел прогрес. Някой може ли да даде конкретен пример какво прогресивно е донесла промяната?
213
10
 
7
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 3 месеца
Бойка калдаръм кадъна на чист турски ли говореше пред избирателите или беше пратил двойника си защото беше зает в харема на Ердоган да го тъпчат заптиетата?
212
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Истината: САЩ не хареса че Бойко и с тях и Путин! За какво беше според вас чекмеджегейт . Американците имат снимки на всеки политик. А Путин като не сваля цените на горива за САЩ се започна, я отровени дезертьори (като измисленият Скрипал ) или финансиране наклипчета на нациста Навални или безредици и война в Украйна! Измислиха тия харвардци петлета за да го сменят Бойко и спрат връзките с Русия ! Обаче тези новите излязоха страшно *** .Тиквата се завърна и е пръв анти путинист.Киро изпадна от телефонният списък на Урсула!
211
7
 
7
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 3 месеца
След новините за иранският президент, в Кърджали са видяли Бойка калдаръм кадъна да търчи в шалвари по улицата и да крещи Алах Шиши, Алах Шиши, Алах Ердоган, Алах Ердоган и да призовава за джихад срещу Израел в жалък опит да бележи точки пред тия дето я пръскат всяка вечер от любов. Призовавала и другите кадъна да не пускат на мъжете си ако не гласуват за ДПС и ГЕРБ.
210
3
 
20
 
! Отговори
Сърфист преди 3 месеца
Тоя още ли си мисли, че е на гребена на вълната? Вече си надолу!
209
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И пак ли ще ги спираш като ги направиш министри?*** и едните и другите.До вчера заедно управляваха,сега предизборно се ситиха са се критикуват.
208
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бокьо победа,оле , завинаги комунизъм
207
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Израел е само едно малко парче земя, при това гъсно населено, което може да бъда изтрито от лицето на земята за часове.
206
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Железният купол беше пробит, втора атака нямаше да бъде удържана. Техеран само се прицелваше.
205
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 238"---Иран може да унищожи Израел за няколко часа" -ВИЦ НА ДЕНЯ!
204
4
 
14
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 3 месеца
Я виж ти, кадъната е ходила да се подлага на роднините си в Кърджали и да ги моли да я направят баш баш кадъна, като залага на картата, че е вярна кадъна на султан Ердоган и послушна ханъма на Шиши ефенди. Е все пак друго си е пред свой да разказваш как Шиши ефенди те е направил на кофа. Ама какъв мед му капе от кадънската *** като говори за родината си Турция и ДПС, каква любов, какъв неподправен слугинаж. Харем Герб защо направо не се влее в ДПС и Шиши и Бойка калдаръм кадъна да се вземат?
203
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гнус.
202
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Президентът на Иран е жив, и пътува с автомобил към Тербис, това се съобщава на англоезичните сайтове, но не е потвърдено от официалните власти в Иран.
201
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Иран може да унищожи Израел за няколко часа, Израел няма да има възможност да задейства ядрените си оръжия.
200
1
 
5
 
! Отговори
Борисо го преди 3 месеца
До Евразин АлахакбаровСъздаде БКП.
199
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
БОРИСОВ ВНЕСИ МИ ОСИГУРОВКИ ЗА ПЕНСИЯ ДЕТО МИ ЗАКРИ ФИРМАТА
198
3
 
27
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
Бочко + Пеевски = Любов
197
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз съм Буци убавеца-вечния ерген.На Балкански полуостров няма друг кат мен.Влюбени са в мене всички-и жени и *** гарички.Блазе човеку като мен!
196
2
 
28
 
! Отговори
КРИСИ преди 3 месеца
Да си останем още 100 г.така- Герб на власт и никакви промени-ПОЛОЖЕНИЕТО В държавата е замръзено и те искат това да продължи и да са на власт още толкова...Не всеки би го понесъл да гледа всяка вечер по ТВ едни и същи лица-до болка познати и верни на Партията1
195
2
 
26
 
! Отговори
БОЙКО ПЕЕВСКИ съм преди 3 месеца
НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗМАМНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ БОИСОВ и ПЕЕВСКИ.НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ