БСП скочи на Ваня Григорова: Зависима е от ГЕРБ, ще е патерица

Не се интересувала от хората, а само от властта
26 апр 2024 13:38, Александър Попов
116
БСП скочи на Ваня Григорова: Зависима е от ГЕРБ, ще е патерица
Снимка: БГНЕС

Социалистите обвиниха Ваня Григорова, която стана общински съветник с подкрепата на БСП, в зависимост от ГЕРБ.

Според Георги Свиленски тя и Мая Манолова, които ще се явяят на предстоящите избори заедно, ще бъдат поредната патерица на ГЕРБ в НС.

Той обвини и Елена Йончева, която сега е представител на България в ЕП от квотата на БСП, в зависимост от ДПС, след като стана ясно, че тя ще е в листите на движението с кандидатите за евродепутати.

"Преди два дни падна маската на Елена Йончева и зависимостите ѝ от Делян Пеевски и ДПС. Днес падна маската и на Ваня Григорова и зависимостите ѝ от ГЕРБ и Бойко Борисов", каза Свиленски.

Според него вече е ясно, че Ваня Григорова няма да бъде общински съветник от София и да се грижи за интересите на столичани.

"Ваня Григорова не я интересуват интересите на работещите, на бедните и трудовите хора, единствено я интересуват местата в листите", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: БСПВаня Григорова
Още от Избори 2024
Доц. Киселова: След 9 юни НС ще е с изтекъл мандат
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
сещам се, че Йончева правеше филми за ТВ7, тогава собственост на пеевскиа, Григорова ще видим дали амбициите и са реални, не виждам кой от БСП ще гласува за нея, а партията за която говори, кой я знае, парламентарните избори са за партии и независими кандидати, може би разчита на ромските гласове
78
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
отървахме се от бсп, сега трябва от герб-дпс
77
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
синеустата ще е патерица на всеки, само да се докопа до власт
76
12
 
4
 
! Отговори
Малко за политика преди 3 седмици
БСП беше единствената опозиция на ГЕРБ по време на трите мандата на Бойко. Всички останали партии по това време се изредиха да му бъдат патерици.
75
5
 
3
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 3 седмици
До Анонимен 84: Всичко, което можа да измислиш срещу БСП, така ли?
74
8
 
13
 
! Отговори
Знаещ преди 3 седмици
Тръгнали да защитават тая ояла се и осрала се партия от наследници на коминтерновски мандрообирджии национални предатели кондурджии поставени на власт от чужда армия окупатор
73
4
 
15
 
! Отговори
Тия преди 3 седмици
Няма да си седнат на задниците.Все трябва да човъркат някъде,все някой им пречи.Първо си погледнете физиономиите.Забравили са какво е усмивка,благост-до толкова са изкривени от злоба.
72
2
 
6
 
! Отговори
Стига глупости преди 3 седмици
До От прерията: Защо не си публикуваш п'ростотиите някъде другаде?
71
1
 
13
 
! Отговори
Малко за политика преди 3 седмици
Кога БСП ще започне наистина да търси обединение? Корнелия Нинова беше в коалиционно правителство с ПП-ДБ, но когато софийската организация на БСП търси взаимодействие с ПП-ДБ срещу ГЕРБ ги обявява за вътрешен враг. А Ваня Григорова - за външен враг.
70
6
 
1
 
! Отговори
От прерията преди 3 седмици
Миндовата *** уморено се протегна и започна да си ближи дефиренциалаСнощи беше влязла в Тамарино и изяде две кокошки на бай Матю глухия който беше пиян залян Живота беше прекрасен Спря да са ближе щот чу вой на чакалДруг чакал се обади откъмто Бакаджика Идеха да я плющят
69
10
 
14
 
! Отговори
ПП + БСП =РОДНИНИ преди 3 седмици
ПУДЕЛИ, БОЛОНКИ, КОНТРАБАНДНИ КАНАЛИ, МИЛИАРДИ В ДЖОБОВЕТЕ,..... ВСЕ БОРИСОВ ИМ ПРЕЧИ....
68
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Смешна партия е БСП! Колко бързо се разделя и обвинява тези,които доскоро са били нейни знаменосци?Първанов,Станишев,Радев,Р.Петков,Паскалев,Зарков,Дончева,Манолова, Йончева,сега Григорова!? Нинова е ***,а тази кохорта около нея - Симов,Свиленски и останалите гладни въшки са най-жалките социалисти от 30 г.насам!
67
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
От цялото крякане напосоки на нескопосниците в парламента Ваня Григорова вече е разбрала, че ГЕРБ е значимата системна партия на БГ, която е в състояние да води страната напред! Да приветстваме настъпилото проясняване на съзнанието на Григорова!
66
5
 
14
 
! Отговори
Маската преди 3 седмици
Е паднала отдавна! За да стане кристално ясно, че в България истински морални стожери....НЯМА! Единствената движеща сила са парите, пак парите, властта, облагите които идват с нея, пък какво сме били говорили преди - майната му! На никого истински не му пука ни за държавата, ни за хората! Партии от МИЖИТУРКИ!
65
3
 
13
 
! Отговори
гост преди 3 седмици
БСП с такъв лидер загуби доста хора, очаквано, не виждам за какво се сърдят и мръщят...
64
6
 
6
 
! Отговори
Лудия Шапкар преди 3 седмици
Пеевски е на врата на Борисов и му крои капата.
63
0
 
18
 
! Отговори
иванова преди 3 седмици
Ами вие къде гледахте когато ги избирахте и подкрепяхте? Не ги пращате на екскурзия-пращате ги да управляват .Как да си мислим,че които предлагате сега са читави???????
62
10
 
10
 
! Отговори
Много проценти за ПП преди 3 седмици
Никой не говори за срамния край на партия ИТН. Социолозите и възражданците говорят само как ПП нямало да прескочи бариерата, а ППДБ си има твърд електорат от поне 600к.
61
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Искам Ваня в Брюксел, да се дърмолят с Елена!
60
2
 
12
 
! Отговори
Много е неприятна преди 3 седмици
За това ще ни я сложат в Парламента, да кряка от трибуната и в няколко комисии, за да се отвращават гражданите и да не гледат какво се случва в НС. Това е цялата работа. А и да могат да си я купуват - гласувай тука с нас, тука гласувай против промяната - таквиз неща.