Нинова обвини Йончева в зависимости, Григорова – в лъжи

Рано или късно зависимостите лъсват, заяви лидерът на БСП
23 апр 2024 10:39, Александър Попов
128
Нинова обвини Йончева в зависимости, Григорова – в лъжи
Снимка: БГНЕС

Коалиция "БСП за България" внесе 10 хиляди подписа за регистрация в Централната избирателна комисия за предстоящите избори за Народно събрание и за Европейски парламент на 9 юни. Това съобщи лидерът на коалицията Корнелия Нинова пред журналисти. Тя коментира, че тръгват с амбицията да печелят доверието на хората, защото са доказаната във времето единствена алтернатива.

И припомни, че през годините не е влизала в коалиции с ГЕРБ и Бойко Борисов.

Още по темата
"Правим и голямо ляво обединение, в него искаме истинската промяна най-накрая да стане”, подчерта още Нинова.

Относно това, че ДПС е номинирала Елена Йончева за евродепутат от тяхната листа Нинова коментира, че "рано или късно зависимостите лъсват". Ние знаехме много по-рано от вчерашния ден, когато вие научихте за тези зависимости, така че това дава обяснения за прекратените ни отношения с Елена Йончева много отдавна", заяви лидерът на БСП, след което обясни, че е само изненадана от помпозното обявление, че Йончева ще бъде част от листата на ДПС, а не от самия факт, че ще се бори за място в ЕП от квотата на Движението.

Нинова бе категорична, че не вижда сериозен конкурент в лицето на Ваня Григорова.

"Ваня Григорова излъга 4 пъти за много кратко време. Първо излъга избирателите си като направи сглобка с ГЕРБ в Общината. Излъга работниците, като първо си повиши своята заплата, а не техните. Излъга левицата на Първанов, Петков, те вече не са ѝ нужни и се отърва от тях. Излъга структурите на София", смята Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от Избори 2024
От днес се подава е-заявлението за гласуване в чужбина
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 седмици
Госпожа Лъжа обвинява в лъжи ...
51
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Когато беше другарят Миков шеф той казваше точно и ясно-другари светлият социализъм се строй със светла бира!А сега се пият разни водки и вермути и Борисов ни се смее ,че нито знаем къде сме,нито къде отиваме.Ами така е водката дава 4х4,ама изключва навигацията!Ако се върне пак Миков има надежда да се вземат някакви по трезви решения.Мъдър беше Миков,умерен,премерен,уравновесен и спокоен,не като Нинова!Затова на изборите да ударим по една свтела бира и да гласуваме за Миков,а не за Нинова!
50
2
 
13
 
! Отговори
Петручио преди 3 седмици
Нинова забрави, че лично пазеше и защитаваше Йончева, въпреки доказателствата за пране на пари и облагодетелствуване от служебно поведение/метресата на Станишев/. За да отърве Йончева от наказателно дело, г-жа Лъжа я сложи начело в списъка за евродепутати...и Йончева получи имунитет в ЕП. Същото е с радев /предложен от Решетников, лансиран и подкрепят от Нинова/. Радев, който вдигна юмрук, раздели нацията, сее омраза, натресе ни ПП, хаос и инфлация в държавата, и краде по пътя на копринката.
49
1
 
11
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 3 седмици
Истинското БСП беше при Жан Виденов.
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Имаш избор , не е като да немаш , придържай се към едно от правилата , " " капитанът последен напуска потъващият кораб " , може и като изплаващ труп след като се е удавил и " последният да затвори вратата " . Йончева не ти е виновна , тя си следва кариерата и интереса , това всички го правите , виновна си ти защо ти бегая ората .
47
2
 
4
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 3 седмици
Импексова,на Иван Костов сделките- ето ви БСП!
46
1
 
6
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 3 седмици
Тази,ако яде свинско,ще е канибал.
45
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нека да помислим в какво да обвиним самата Нинова. Може би в узурпиране на властта в БСП и разправа с неудобните. Съвсем по съветски и путински.
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нинова на всички кусури намира, сами своите не вижда. Само не знам що е решила, че някой ще повярва на приказките и? Народът не е ***, всичко вижда.
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Йончева ми е ясна , в Брюксел и е убаво , тесногръдието те пречи да проумееш собствената си вина като " лидер " на партията , прибягваш до селски клюки .
42
3
 
9
 
! Отговори
1111 преди 3 седмици
Браво !!! Много хубаво !!!! Чудесно!!! 5-тото място на изборите им е гарантирано :)))) Ако се постараят достатъчно може и 6-то да хванат :))) Ако зависи от мен , няма да се скъпя , няма да се стискам и щедро бих им отредил 10-то място ( за начало разбира се ) !!!
41
2
 
23
 
! Отговори
губерка преди 3 седмици
Е г-жо Нинова я по полека с тези определения кой е зависим и кой не е. Не разчитай на късата памет на хората. Има и помнещи , паметливи хора. Е как така Иван Костов те беше определил като тъмно синя. Справка Петър Жотев министър на Иван Костов. И как приватизирахте Техноимпортекспорт и бяхте изпълнителен директор на Техноимпекс АД. Или това не е зависимост, Как от Тъмно синя станахте ярко червена. ИНТЕРЕСНО.
40
1
 
10
 
! Отговори
разрушителката преди 3 седмици
Това на снимката ли е вече членската маса на БСП ? Буцито руши чуждите партии , Корнелка - своята , това им е разликата .
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Жените са по-големи цербери от мъжете, но си играят картата, че били по-нежния пол :))) Хващаш уж некакво тихо и скромно момиче, накрая се чудиш какъв звяр е това :))) Иначе Григорова става за ***, но само разсъждавам по-външния вид :)))
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какво обединение, каква левица. Всички са на заплата при мафиотите. Кога най-после ще разберете, че цялата държава се командва от два глигана, които са ни затапили и спират развитието. Лошото е, че са си създали клиентела и няма отлепяне от дъното. Така ще си караме последни по всичко в Европа. Дори и тези, които се домъкнаха зад океана са същите негодници и мафиоти
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
най накрая ще вддигнем опляма свадба Певски с фес булката Йончева с фередже Кумове Бойко и Нинова, шафер Радев а обредния служител ДОГАН и всичко ще си дойде на мяатото------Това звучи много мило от фенове на седящите в скута на Пеевски и Борисов. Пак ли ще се борите за министри в коалицията с ГЕРБ и ДПС? Кики и Ицко ще реформират ли държавата заедно с мафията? Наско ще го огрее ли пак слънцето? Такъв живот е разстлан пред вас!
36
2
 
4
 
! Отговори
ежедневие преди 3 седмици
Пак младеж на 23 се е хвърлил от Аспаруховия мост.От "хуав живот.не очаквам син на политик да го направи.А за оправдание е кажат-несподелена любов.Сякаш народът гги обича?!Те първи трябва да са под моста...
35
6
 
2
 
! Отговори
Не е време за кавги преди 3 седмици
Било, каквото било, обединете се в името на бъдещето на левицата.
34
2
 
4
 
! Отговори
УРА преди 3 седмици
ВЕЧЕ Е ГАРАНТИРАН ЕДИН ГЛАС ЗА БСП!
33
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бсп-то отече и така нито едните нито другите ще минат 4 %, ще ги замести Копейкин и така до като не се срине напълно държавата с Боко и Пеевски, а за всичко ще са виновни ПП-тата