Нинова обвини Йончева в зависимости, Григорова – в лъжи

Рано или късно зависимостите лъсват, заяви лидерът на БСП
23 апр 2024 10:39, Александър Попов
128
Нинова обвини Йончева в зависимости, Григорова – в лъжи
Снимка: БГНЕС

Коалиция "БСП за България" внесе 10 хиляди подписа за регистрация в Централната избирателна комисия за предстоящите избори за Народно събрание и за Европейски парламент на 9 юни. Това съобщи лидерът на коалицията Корнелия Нинова пред журналисти. Тя коментира, че тръгват с амбицията да печелят доверието на хората, защото са доказаната във времето единствена алтернатива.

И припомни, че през годините не е влизала в коалиции с ГЕРБ и Бойко Борисов.

Още по темата
"Правим и голямо ляво обединение, в него искаме истинската промяна най-накрая да стане”, подчерта още Нинова.

Относно това, че ДПС е номинирала Елена Йончева за евродепутат от тяхната листа Нинова коментира, че "рано или късно зависимостите лъсват". Ние знаехме много по-рано от вчерашния ден, когато вие научихте за тези зависимости, така че това дава обяснения за прекратените ни отношения с Елена Йончева много отдавна", заяви лидерът на БСП, след което обясни, че е само изненадана от помпозното обявление, че Йончева ще бъде част от листата на ДПС, а не от самия факт, че ще се бори за място в ЕП от квотата на Движението.

Нинова бе категорична, че не вижда сериозен конкурент в лицето на Ваня Григорова.

"Ваня Григорова излъга 4 пъти за много кратко време. Първо излъга избирателите си като направи сглобка с ГЕРБ в Общината. Излъга работниците, като първо си повиши своята заплата, а не техните. Излъга левицата на Първанов, Петков, те вече не са ѝ нужни и се отърва от тях. Излъга структурите на София", смята Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от Избори 2024
От днес се подава е-заявлението за гласуване в чужбина
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Еленка от ДПС-то, Корнелийка от БСП-то, всичките един дол дренки. Тя Еленка отдавна има шушу-мушу с талибаните де, още докато беше млада и хващаше око. Така че, не е някаква изненада. Само не мога да се сетя откъде Корнелийка е събрала 10000 подписа. Сигурно половината са менте.
91
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е така е БСП избира работливи пчелички, медът е в многообразието.
90
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Единствените, които не полегнаха на Борисов. Затова и злобата на дегенератите и корумпетата не се побира в рамките на нормалната комуникация.
89
3
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 3 седмици
Единственото хубаво от БСП е русата кака на смимката.
88
2
 
20
 
! Отговори
asd преди 3 седмици
А като плюеше от сутрин до вечер по Борисов нямаше ли зависимости?
87
6
 
22
 
! Отговори
БеСиПе преди 3 седмици
Тая партия е с изтекъл срок на годност и престъпно минало , котило на грабители и келепираджии като другарките Нинова, Йончева, Йотова и т.н. жадни за пари и власт неприятни и трътлести лелки !!!!
86
0
 
17
 
! Отговори
асмо преди 3 седмици
Корнелата разката мамата на бкп то.
85
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Леля Корни има пари всеки ден за прическа
84
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
йончева е лична грешка на нинова, като божанков, като участието ѝ в правителство на ПП-ДБ, както и в техния митинг, където я освиркаха, дадоха ѝ да разбере, че не я искат
83
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
борисов забрави протестите, ще му ги напомним
82
1
 
12
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 седмици
Баба (Корни) взе да изтрезнява след падането на правителството .
81
1
 
9
 
! Отговори
КОРНЕЛИЯ ПОМОГНА преди 3 седмици
НА ДПС ( турци ) ДА ЗАВЛАДЕЯТ ОБЩИНА ДЕВИН
80
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ГЕРБ Е ЕДНА АНТИАМЕРИКАНСКА, АНТИЗАПАДНА ТОТАЛИТАРНА ЕДНОЛИЧНА ФИРМА ЗА ПОЛИТИКА.
79
0
 
23
 
! Отговори
А пък преди 3 седмици
Корнелия е внедрена в БСП от Иван Костов, за да я унищожи. Това, което никое СДС, ГЕРБ или ДСБ не успя, го направи Корнелия. Скоро БСП ще падне под 4 процента. Цяло чудо е как за десет години можеш да съсипеш най-старата все още действаща парламентарна партия в България. Привържениците на левите, не че не могат за гласуват за партията БСП. не искат за Корнелия.
78
10
 
6
 
! Отговори
Никола преди 3 седмици
Мъка, мъка... ГЕРБ няма да правят ала бала с машинките, дано, и предизборно обвиняват всеки, който не е от тяхната секта, че изборите ще се фалшифицират, и виновни са Петков и Василев. Подготвят сектата за загубата на ГЕРБ /няма да има ала бала с президента/. Но, нито дума за покаяние, срам и извинение по повод фактите, изнесени в медиите/ без червените разбира се/ за пуделгейт,инфлацията, липсата на милиарди в хазната, корупцията, контрабандата и шуробадженащината им.
77
4
 
5
 
! Отговори
1111 преди 3 седмици
До Тодор Живков..."Лапате ли ги бананите?"....по нова година ако има кой да ни уреди за 1 кило колкото да ги видим и да ги помиришем :) сиромашка работа Вие другарите сте друг модел , по в ляво така ! Вие имате тая привилегия да лапате сутрин обед и вечер каквото ви сложат в устата било банан , било шпек , че и кокосовите орехи лапате , и ананаси и петолъчки и сладоледа ближете и гълтате без да дъвчете....големи ла пачи сте , 4-то поколение ливади !!!Да ви е сладко !!!
76
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Моята прогноза е, че Борисов ще иска още един мандат и тогава в ГЕРБ ще остане само портиера. ТОЙ верно ли мисли, че никой не забеляза как пристана на Кирил Петков само за едната далавера?
75
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Само, само тъпотии бълват всичките
74
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До СИЧКИТЕ СА МАСКАРИ САМО БОЙКО Е МАСКАРА
73
2
 
3
 
! Отговори
СИЧКИТЕ СА МАСКАРИ преди 3 седмици
МАСКАРИ СА ДО ЕДИН