Кирил Петков: Купеният вот ще е безпрецедентен

Гвоздейков е маркетингов трик, заяви той
12 апр 2024 11:39, Александър Попов
358
Кирил Петков: Купеният вот ще е безпрецедентен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Борисов и Пеевски правят маркетингов трик с името на Гвоздейков в пълната координация с МВР – от министъра до главния секретар. Искат да замажат очите на хората. Според мен купеният вот ще бъде безпрецедентен на тези избори. Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков във връзка с изразената от лидера на ГЕРБ подкрепа към решението на служебния кабинет транспортният министър Георги Гвоздейков да оглави щаба за изборите.

Гвоздейков вече е изключен от "Продължаваме промяната", припомни Петков.

Още по темата
"Нямаме никакво доверие на Калин Стоянов, нямаме никакво доверие на организацията в МВР. Това е правителството на Пеевски и Борисов, това е тяхното МВР и те ще правят изборите, а използват името на човек, изключен от ПП", заяви още Петков.

В четвъртък служебният кабинет на Димитър Главчев реши да възложи на Георги Гвоздейков организационно-техническата подготовка на изборния процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още по темата: кирил петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
1
 
3
 
! Отговори
До 158 преди 5 месеца
Те талибаните на училище не ходят, ти навярно си завършил тяхноточудно ми е как знаеш за Аляска
150
1
 
3
 
! Отговори
Хан Талибан преди 5 месеца
Ние пребихме от бой Американската армия и техните натовски поддлоги използвайки модернизирани сопи и яздейки магарета. Нашите братовчеди Хутите от Йемен пък потопиха техен разрушител с 2 (два) камъка и една прашка. В този ред на мисли, къф го дири тоз Зеленчук ли е къф е в Усссрайна и на ко точно се надява? Аре мани я украинЪ, тя не е фактор, но Аляска е и много скоро ща има референдум и там, стой та гледай сеира :))
149
1
 
11
 
! Отговори
Случаен минувач преди 5 месеца
До 138Наркомански поглед... Нищо чудно да е взел една порция ЛСД преди да го интевюират. Скъп наркотик, но съм чувал, че се продава чист.
148
0
 
20
 
! Отговори
Тати Петко преди 5 месеца
Кажи им го Кирчо,кажи им го,само така ще оправдаеш резултатите от вота, а те ще са далеч под 10%, много умен ход, гордея се с тебе, ти си най умния и най красивия
147
0
 
12
 
! Отговори
Кириле преди 5 месеца
Не будалкай плебея, че си учил в Харвърд и затова си плод и робЪ на запада. Ти си учил, точно до Харвърд в Бостън Камюнити Колидж..... истинските бенефактори и техните *** ги пращат в Университета Йейл, чувал ли си го? Не е далеч от Бостън, но в твоя случай все едно е на Марс..... бухахахахахахахха
146
1
 
11
 
! Отговори
1111 преди 5 месеца
До 146 Анонимен....."Докато Тиквата и Прасето са във власта и държат ДАНС-МВР-СЪД-ПРОКУРАТУРА-МЕДИИ, промяна няма да има.".......Много благодаря , видяхме ви промяната , видяхме ви и продължението и.... !!!! Такава промяна спретнахте , така ни променихте щото комбинацията *** със свинско започна да изглежда не просто приемлива , не просто предпочитана пред пеперуди по шарлатански , а основна и задължителна , което никак не е ОК.
145
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
тоя иска ала бала гласове безплатно...
144
1
 
5
 
! Отговори
селянин преди 5 месеца
Кирчо ко ти пука бре навремето Тошко ви го каза ако имаш паре решаваш кат нема паре гледаш или по моемо имаш паре пиеш у кръчмата немаш гледаш през прозорецо
143
0
 
13
 
! Отговори
Ристо преди 5 месеца
Тебе ще те купя канадски фъфлек и оная твойта мустаката метреса, за не повече от петнайсе кинта, макар, че и толкова не струвате!!!
142
0
 
10
 
! Отговори
купен преди 5 месеца
вот е по добре от ала бала ,Кирчо -очевадно е че отрочетата на бившата БКП номенклатура са много елементарни/прости/ язък за вложените за учение на запад пари в тях ........... очаквам нова порция мамини синчета да се упражняват в политиката на БГ за съжеление ...............
141
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Безпрецедентен, щото май няма да можеш да се вредиш да купуваш или ще ти секнат ала-балата. Как не спря да говори простотии тоя.
140
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Щом цялата корумпирана политическа класа се нахвърлят само на Пп-Дб, значи Пп-Дб им пречат
139
2
 
12
 
! Отговори
ajsnda преди 5 месеца
що бе Кире, много пари ли си приготвил...сигурно тия откраднатите милярдиот бюджета....
138
1
 
10
 
! Отговори
Нямам преди 5 месеца
нужда да ми плащат, за да гласувам така, че да не му виждам мутрата. Освен това не вярвай на "Галъп", скъпи ми, че 18 процента на избори си щял да видиш. В момента ми е толкова противен, че Нинова ми се вижда симпатяга. *** поне едно си знаят, едно си баят. Пък този от какво ли не се извъртя, че и по няколко пъти.
137
0
 
12
 
! Отговори
x преди 5 месеца
Кире, колко върви един глас, че инфлацията много скочи :)
136
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Докато Тиквата и Прасето са във власта и държат ДАНС-МВР-СЪД-ПРОКУРАТУРА-МЕДИИ, промяна няма да има.
135
1
 
20
 
! Отговори
1111 преди 5 месеца
Истерията на този фе калий категорично показва следното: 1.Катастрофален срив в доверието към пеперудите и неизбежна катастрофа на изборите. 2.Този път радефф и ала-бала с машините - ТЦ 3.За да замажат положението , няма да жалят средства и ще драпат да докарат 10-12% подкрепа. 4.Панически страх от непредвидими движения на ренегати( тарикати) като Гвоздейков. 5.МВР и службите не са наши...и след изборите няма да са наши , а това е голям проблем.
134
7
 
3
 
! Отговори
Гяур преди 5 месеца
Татарска бугария, земя през която са минавали хиляди, милиони и всеки е оставял своя генетичен матрял в локалните курррви (вашите жени, майки, баби.... тн) На кой му пука за тази клооака? Тя е кукла на конци от вече 700 години :)))
133
3
 
17
 
! Отговори
Случаен минувач преди 5 месеца
Кириле, отсега почваш да си търсиш оправдание за тежката загуба, която ви се очертава! Толкова много гафове сътвори, откакто влезе в политиката! Ако си беше стоял търговец на хранителни добавки, можеше да си изневеряваш, да си правиш каквото искаш, никой нямаше да те знае! Ама не - жажда за власт! Не ставаш за политик, бе момче! Страхил Ангелов те нарича директно - Киро Kpetена. Защо не го съдиш? Нещо не смееш...
132
1
 
6
 
! Отговори
тъпомер преди 5 месеца
Нар.комани обиждат на нар.коман,чудо,ха ха.