Григорова за лайнометите, имотите и стои ли индиректно Путин зад Терзиев

Не приемам резултата за окончателен и няма как да знаем кой е кмет на София
Обновена: 11 апр 2024 17:44 | 7 ное 2023 09:04, Стела Стоянова
628
Григорова за лайнометите, имотите и стои ли индиректно Путин зад Терзиев
Снимка БГНЕС

Когато има фотофиниш, всеки глас е важен. Затова нашите юристи пишат в момента жалбата до съда, като описват в нея многото сигнали за нарушения на изборното законодателство, каза пред bTV загубилата изборите за кмет на столицата Ваня Григорова.

Не приемам резултата за окончателен и няма как да знаем кой е кмет на София, докато съдът не реши, каза Григорова.

Тя обвини ПП-ДБ, че публикували екзитполове часове преди края на изборния ден, които внушавали, че Васил Терзиев води с 12-13%. Водещата обаче я контрира, че това са били екзитполове, поръчани от Би Ти Ви.

Григорова повтори написаното от нея вчера във фейсбук за "либералния лайномет" и каза, че през последните дни нейните опоненти публикували неверни факти и откровено фалшиви новини за нея. "Видях публикации, които се занимават с бельото ми. Когато хвърляш лайна, ти си лайномет", каза Григорова.

Снощи тя написа във фейсбук, че "либералният лайномет продължавал с нова опорка - че съм спечелила в ромските махали. Но аз спечелих в 13 столични района", написа тя.

На Григорова ѝ се наложи да отговаря на въпроси относно закупуването на имот, близо до Равно поле на цена от 5 евро на квадратен метър.

„В кв. „Верила“ е промишлена зона, където няма водоснабдяване и канализация. А в bird.bg е написано, че имотът ми е до голф игрища. Такива има в Равно поле, което на километри от „Верила“. Моят район е заобиколен от промишлени сгради, складове и фирми. А кредитът ми заедно с мъжа ми ще го изплащаме 30 години“

А по повод публикации за бижу - висулка, забелязано от медиите, тя контрира с думите, че очаква следващия въпрос да е за бельото ѝ. Според нея през последните дни на кампанията нейните опоненти са публикували неверни факти и фалшиви новини.

Относно подкрепата на партията на Николай Малинов, обвинен в шпионаж в полза на Русия, Григорова препоръча на водещите да поканят самият Малинов, за да обясни той дали е работил в полза на друга държава.

„Нали няма да ме карате да държа дрегер и на г-н Сидеров“, запита Григорова, визирайки партия „Атака“, която също влиза в коалицията, подкрепила кандидатурата ѝ.

"Аз обикалях калните улици на "Факултета" и квартал "Христо Ботев". И във "Филиповци" бяхме", каза Григорова в отговор на въпроса как така е спечелила точно в ромските махали.

Григорова заяви, че не е водила разговори с дарители за кампанията, следователно не й се е налагало да връща дарители. "Аз сама си определях политиката, която ще защитавам, има си счетоводители, които ще напишат отчета за даренията", каза претендентката.

"Ако Васил Терзиев стане кмет, то това е станало с помощта на изнасилване от Бойко Борисов и пасивната подкрепа на Костадин Костадинов, следователно с помощта на Путин", отвърна Григорова на въпроса кой точно стои зад кандидатите за кмет на София.
   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


628
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
499
1
 
0
 
! Отговори
Баба Гошка преди 5 месеца
До Анонимен: А оня па лакиран GAY, е много убав, оди го цуни под опашката
498
4
 
0
 
! Отговори
БРАВО преди 5 месеца
КАЗА ИМ ГО НАПРАВО ВГНУСНИТЕ ФИЗИОНОМИИ.
497
2
 
7
 
! Отговори
сара преди 5 месеца
Твърде агресивна и простовата зад иначе нахакания говор.
496
2
 
4
 
! Отговори
Марга Рит преди 5 месеца
синдикалист - ,,...не - комунист"...
495
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ванчето е качествена котка, която ще топли пъдпъчешките яйца и в критическата. Заслужава си жертвата.
494
2
 
2
 
! Отговори
Не, че съм фен,но.. преди 5 месеца
И сега парцели до това игрище се продават на 35 хил.евро, а ако е на зор некой наследник може и за по малко да го дава.Не е кой знае кво.Като кажат голф игрище и хората си мислят клуб за богати като по филмите ,а това си е най-обикновен маркетингов трик да се разработи некоя ливада близо до градо.Та може и да си купиш парцел със заплата и да строиш с кредит.Още повече на публични личности по-лесно се отпускат .Е има и хринорари и подараци за синдикатите от работодателите естествено , но скромно.
493
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Доц.Киселова, не Ви прави чест да споделяте публично мнението си за изхода от жалбата на г-жа Григорова за проверка на съмнения за евентуални недобросъвестни действия по време на изборите. Може би щеше да бъде по-добре ако бяхте премълчала. Жалба се пише от юристи - т.е.от ваши колеги, разглежда се от РИК и ЦИК и тяхното мнение е меродавно.
492
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Г-жа В.Григорова се държа мъжки и дори надскочи това,което очакваше. Стигна до балотаж и там със своето мъжко държание спечели не само гласовете на столичната организация на БСП и Левицата,но и доколкото се вижда от броя на гласувалите за нея хора - на СДС на проф.Лилков,ИТН и на част от ГЕРБ. Не й достигнаха 4 хил.гласа и ми се струва,че лидерът К.Костадинов постъпи некоректно,за да не кажа - спъна я от завист. Обяснението му за евентуален проект на Ваня Гр. с руснаците е плашило за гарги.
491
4
 
10
 
! Отговори
Знам ви вас преди 5 месеца
Ako станеш кмет ще си изплатиш имота за седмица .Между другото и аз искам нна това място имот за 5 лв на квадрат няма зачение че е на гадно място както го описваш
490
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Има нещо патладжанско в изказа и физиономията и.
489
5
 
14
 
! Отговори
не преди 5 месеца
До Мишо Да се назобиш с примитивна комунистическа пропаганда не те прави начетен.Типичен пример "римлянката" с екскрементния израз
488
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хахахахаха, няма ванче банче манче, има нови данъци и повишени стари, нещо не ви го казаха това преди изборите простите, хахаха.
487
7
 
19
 
! Отговори
Хахахаха преди 5 месеца
Червеното Ванче затъна до шия в собствените си изпpaжнения.
486
18
 
9
 
! Отговори
Мишо преди 5 месеца
До д-р Хаус - защо пишете небивалици и откровени лъжи! Григорова доказа, че е изключително начетен и ерудиран човек. За вас не знам!
485
7
 
19
 
! Отговори
д-р Хаус преди 5 месеца
Неконтролируема истеричка с особена фекална обсесия комплексирана от оскъдния си интелектуален багаж
484
4
 
13
 
! Отговори
f преди 5 месеца
Не гласувам за комунисти и за наследници на сатрапи от комунистическото ДС.Няма и да глсувам.
483
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пак намесихте Путин! Вече се съмнявам, че в Европа има хора, които разсъждават адекватно или въобще си правят труд да разсъждават. Какъв Путин ще се занимава с такива ***, като житието-битието на някаква София? Всеки квартал в Руски град, даже не в Москва, е по-голям и съвременен от цяла ви София накуп.
482
10
 
18
 
! Отговори
Честито преди 5 месеца
Личи си че избора на тази е направен от русо раби
481
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
тая лъжлива ромбка...
480
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А Румен Радев е старият Тодор Живков, ха-ха!