Радостин Василев: Не искам да съм министър на спорта, амбициите ми са други

Той е записал срещата на таблета на сина си
29 май 2023 09:15, Нели Христова
323
Радостин Василев: Не искам да съм министър на спорта, амбициите ми са други
Снимка: БГНЕС

 Аз направих записа в моя хол на таблета на сина ми. Започнах да записвам срещата, когато тръгна онлайн от самото начало, каза пред БНТ Радостин Василев. Слушах заседанието около час, след това го оставих да се записва.

Депутатът Радостин Василев разпространи преди дни записи от провело се онлайн заседание на Националния съвет на “Продължаваме промяната", в които Кирил Петков твърди, че Бойко Борисов "ще бъде изпран" и докато той се страхува от Иван Гешев правителство ще има.

Никой не е казал, че записът е таен, за да имам разрешение за него, посочи още той.

"Не мога да подкрепям такъв тип разговори. Някои от адвокатите в моето гражданско движение казаха, че има и състав на престъпление в този запис. Съгласуването на имената в служби с чужди посолства, заплашва националната сигурност. Няма такива договорки нито с ЕС, нито с НАТО."

"Как може чужди посолства да одобряват шефа на националната сигурност?", запита Василев.

"Миналата година, когато разкрих истината за ИТН, също имаше подобна мътилка. Подкрепих ПП заради антикорупционната политика, която водеше в началото и противовеса на ГЕРБ. Тези две причини вече ги няма", обясни Василев.  "Денков ми сподели, че няма да водим антикорупционна политика, но никога не съм водил "остър" разговор с него."

"Имах разговор с Николай Денков, в който той ми посочи негов министър на спорта. Фигурата е близка до ГЕРБ и е замесена в корупционни схеми в спорта. За някои от тях има и подадени сигнали. Аз никога не съм искал да ставам министър на спорта, моите амбиции са съвсем различни. Скоро ще ги разберете", каза още Василев.

Той посочи, че се е замислил дали да не се оттегли от политиката окончателно.

Василев отрече да има близки отношения с президента Румен Радев, не е говорил и с Кирил Петков и Асен Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
5
 
6
 
! Отговори
КОСТЯ КОПЕЙКИН преди 10 месеца
ТРЯБВА ДА ПОЧИТАМЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ! МНОГО СМЕ, СИЛНИ СМЕ!
255
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тази държава тамън започне да се стабилизира и кремъслката мафия си намира някой мазен предадел като тоя горе, който е готов да предаде и майка си за нищо... И какво се разбра от тия запази, че ще махат администрацията, че ще гонят дебилни директори, че ще Кирил говорил с Урсула за Шенге... Боже мили... Трагедия голяма...
254
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Руди гела ще има най сексапилното име в затвора
253
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Руди Гелов - аз съм почтен човек, уча сина си на почтеност ! От началото на прехода от такива особи сме на това дередже, а му приглася и лековерната част на обществото, която не е никък малко !
252
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До ПАМЕТНИК НА ГЕЛА!Замълчи бе ненормалник такъв. Намери някакъв смисъл в живота си
251
3
 
8
 
! Отговори
ПАМЕТНИК НА ГЕЛА! преди 10 месеца
ГЕЛА Е ВЕЛИКАН ПРЕД ЛИЛИПУТА КИРО! БЕЗ ПОСОЛСТВО ЗАД СЕБЕ СИ, БЕЗ ПАРИТЕ НА СОРОС, БЕЗ АКЪЛА НА КРЪСТЕВ И БЕЗ ДОРИ МИТРООФАНОВА ЗАД ГЪРБА СИ ГИ НАПРАВИ ПП-ДБ САМИ ДА СИ ГОВОРЯТ? КИРО СИ СКЪСА ПАНТАЛОНИТЕ В КОЛЕНЕТЕ ДА ЗАЛЯГА ПРЕД ГОСПОДАРИТЕ СИ. ПРЕЗ ДЕН Е В НЯКОЯ ДЪРЖАВА? ИЗТЪРКА НА ХОРАТА КИЛИМИТЕ ДА ПЪЛЗИ ПО ТЯХ! НООО ПЪРВО РАЗБИ ЧАЛГАРИТЕ! ТАКА РАЗЧИСТИ ПЪТЯ НА ДПС, ГЕРБ И КОПЕЙКИН? МИ ТО ДРУГИ НЕМА?
250
1
 
4
 
! Отговори
Сексолог преди 10 месеца
Руди Гела трябва да услужи на Про100 Киро , Кокорчо , Бойкикев , Гнома и БезНадеждна с доста гел . Така им влезе на тия гащници , че сега само се сучат в страстен политически оргазъм!
249
2
 
14
 
! Отговори
Анализатор преди 10 месеца
Честно казано , Руди Гела е национален герой ! Само с един таблет направи 10 пъти повече от няколко избора !! Първо затри ИТН ( чалгарите са си 5 -та категория хорица) , а днес вече е гробокопачът на ***-партийката на Про100 Киро и Кокорчо !! Браво , Гел ! Дай още от записите ! Заспалият българин дали е чул какво му готвят от "Продължаваме Простотията " ?
248
1
 
6
 
! Отговори
ПЛЕВЕН Е РУСКИ преди 10 месеца
СЕГА РУСКИТЕ ТЮЛЕНИ ГО ОХРАНЯВАТ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ТЮЛЕНИ.
247
2
 
6
 
! Отговори
Нета и медиите са преди 10 месеца
Заляти от коментари подкрепящи маф ията директно и индиректно и злепоставят Р Василев, щото разкрива предателите. Ще има правителство на из мамата, щото коалицията на маф ията знаят, че това им е единственият изход, тоест бягство напред, в противен случай и ББ, Киро и Асенчо ще бъдат съдени. Най честно би било нови избори, в които герб-ПП- дб да се явят в Коалиция и да видим. Хората ще гласуват за Радостин Василев, защо не, народа е гласувал за бок луци като чалгара, ПП и Бареков.
246
0
 
10
 
! Отговори
ЦАР НА ЗАПИСИТЕ преди 10 месеца
СУПЕР ПРОФЕСИОНАЛИСТ. ..... ЦЕЛТА МУ Е ГЛАВЕН ПРОКУРОР - ПРАВИ ПО-СКЪПО СТРУВАЩИ ЗАПИСИ ОТ ГЕШЕВ...... АМА МАЙ СА ОТ ЕДИН ОТБОР...
245
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кирчо,кокорчо ,генерал гном и Христе Бойкикев още не могат да се усаферят как без гел и лубриант Руди гела им го наби с 300 и ги приключи в политиката.
244
1
 
8
 
! Отговори
Фотограф преди 10 месеца
Гел до гела , мила моя майно льо !
243
2
 
11
 
! Отговори
ЕВАЛЛА РУДИ! преди 10 месеца
ГЕЛА УНИЩОЖИ ЦЯЛА ЕДНА ПАРТИЯ НА ДРУГАРЯ СОРОС, ВАНКАТА КРЪСТЕВ И ПРОКОПИЕВ?
242
1
 
3
 
! Отговори
Абе против тоРодости преди 10 месеца
Има повече статии и протести отколкото против съдържанието на записа и ПП !!
241
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
РУДИ ГЕЛА Е Е БАСИ И ПИЧА ЩОМ БЕЗ ДА СЕ НАПЪВА САМО КАТО СЛОЖИ ТАБЛЕТА СИ НА ЗАПИС И СЛЕД ТОВА СИ ЛЕГНА НА ДРУГИЯ ДЕН ПРАТИ ЦЯЛАТА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ЛИБЕРАЛНА ЖЪЛТОПАВЕТНА С**Н НА ОТ ППДБ-ЛГБТ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ ЕВАЛАРКА МОМЧЕ.
240
1
 
9
 
! Отговори
ОТ ПРОМЯНАТА преди 10 месеца
ГЕЛ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
239
4
 
7
 
! Отговори
КОЙ МИ С.А В ГАЩИТЕ? преди 10 месеца
РУДИ-ГЕЛА Е НОВИЯ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ, НЮ ПОП КРЪСТЮ.
238
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Браво на Руди! Не че ми е любимец ама умее да разбива коччиини! Първо чалгарската, после мошеническата ппдб!
237
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Единствената опорка на потъналите в собствените си политически фекалии евроатлантически многополови шарлатаниот ПП-промяната на пола е да плюят тук по това момче ,което предпочете съвестта и морала пред удобната и доходоносна депутатска банка.