Делян Добрев: Ако имат достойнство, ПП трябва да напуснат политиката завинаги

Той смята, че "Продължаваме промяната" нямат морал за мандат
29 май 2023 21:00, Йоана Цонева
258
Делян Добрев: Ако имат достойнство, ПП трябва да напуснат политиката завинаги
Снимка: БГНЕС

"Ако ПП имат малко достойнство, трябва да напуснат политиката завинаги", това написа депутатът от ГЕРБ Делян Добрев във "Фейсбук" профила си.

Добрев смята, че "Продължаваме промяната" нямат морал за мандат.

В понеделник президентът Румен Радев връчи втория проучвателен мандат на акад. Николай Денков от ПП-ДБ. Президентът призова акад. Денков да преосмисли изцяло целесъобразността от оползотворяването на мандата, защото той вече е дискредитиран.

"Като президент и върховен главнокомандващ съм пряко ангажиран с националната сигурност и призван да браня българската държава. И тук искам да заявя, че точно заради това не е целесъобразно от моя страна да ви връча мандат след изтеклите записи, и да поверя съдбините на България в ръцете на вашите лидери след изтеклите записи и публичните самопризнания", заяви Радев на кандидата за премиер от ПП-ДБ, припомняйки записите, публикувани от депутата Радостин Василев.

"Не мисля, че конституцията предполага друг да дава съвети на Народното събрание дали да избере правителство, или не", коментира акад. Денков на излизане от президентството. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
0
 
! Отговори
DEA преди 11 месеца
Meti poospokoise danete zashlevia SAS desnata raka zad vrata murlio
39
3
 
15
 
! Отговори
Хахаха ;-))) преди 11 месеца
Най-големите крадци и корупционери у нас решели да дават акъл кой да бъдел в политиката и кой да я напуснел. Алоо, Делян Кумгейта не трябваше ли да го съдят за злоупотреба с власт и той всъщност отдавна трябваше да напусне политиката!
38
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Този бойко как го търпи? Защо не му забрани да говори..Озлобен пълен безхаберник. Абсолютни глупости ръси
37
3
 
5
 
! Отговори
Дам преди 11 месеца
A минималната в Полша 754 Евро или 1500 лева. Нищо, ние искаме като в Беларус
36
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Защо наистина, трябва втори път, да ностъпим мотиката с ПП,ДБ?!
35
1
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 11 месеца
всички се измитаите от политиката защото сте отвратителна гледка избори додупка докато ви изчистим вие доброволно няма да се махнете и да пуснете кокала
34
0
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 11 месеца
Пишете - *** Неизвестен Извършител **** - Ще Изчезнат За Вечни Времена .......АМИН ........
33
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Стига позорни отстъпки пред измамниците от ПП,ДБ! Стига, са ни плашили с бюджета, който те ппобиха, с евпозоната...те са виновниците да има проблем с това. ГЕРБ небива да подкрепят втория мандат. Ще извършат престъпление срещу партията си, избирателите си и срещу държавата. Ако подкрепят шарлатаните от ПП,ДБ, няма да е честно към всички, защото те подмениха вота, като купиха ромски кметове и манипулираха машинния вот, алабала... Избори, вместо нови гафове и разруха с некадърниците от ПП,ДБ.
32
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако някой беше записал разговора на карадеир с Ердоган како ще ще да се случи
31
4
 
18
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 11 месеца
Делянчо, как те пусна Вожда са говориш вместо него?
30
2
 
8
 
! Отговори
Алооо преди 11 месеца
До 27. Такава ротационна власт ИМА в Израел, Румъния, Исландия и Северна Македония! Преди да пишеш глупости, решерширай!
29
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
То пък вие герберастите голем морал имате, направо от морал им спретнахте този номер с записа, не знам какво сте го излъгали отцепилия се челяк от ПП, но му съсипахте политическата кариера :)))
28
5
 
5
 
! Отговори
Като нямахте акъл преди 11 месеца
да се споразумеете навремето, друг ще ви вкара акъл през задния вход. ЗАПЪРТЪЦИ !
27
3
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 11 месеца
МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА В РУМЪНИЯ Е 1200 ЛЕВА! С 50% ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО Е В БЪЛГАРИЯ А В ЕС КАНДИДАТСТВАХМЕ ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ И ТЕ ИМАХА САМО 10% ПОВЕЧЕ ТОГАВА! БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ ФИНАНСОВ И 3-ТЕ МУ МАНДАТА!!! ТЪЙ, ЧЕ ГЕРБ ДА ГОВОРИ ЗА МОРАЛ Е ОТВРАТИТЕЛНО ЗАЩОТО ГЕРБ МОРАЛ НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛ, ЗАЩОТО ГЕРБ Е БОРИСОВ А БОРИСОВ МОРАЛ НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛ!
26
7
 
7
 
! Отговори
ъцз преди 11 месеца
Добрев прав си, но и боко имаше подобни записи и това важи и за него. Хайде сега всичката евроатлантическа *** да се изметете от България.
25
5
 
8
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
ДД на едно мнение с Учиндолския, КК и вся осталная ***! Има ли ИЗНЕНАДАНИ?
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Защо не ги махнете всичките тези мутри, клоуни, шоумени, рапъри,чалгари, комициФатмаци и смешници? Такава ротационна власт няма в никоя държава, само в цирка е така ротационно - всеки клоун подред с номера си.
23
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако ще гласувам за ГЕРБ ще е единствено заради този човек.
22
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
A бе зайчар смoтaн, твоя вожд Тиквата каза, че записът е монтаж, а това означава че ще се коалирате с Киро ***. Ти к'во ще правиш тогава? Ще напуснеш ГРОБ ли, Пaлячo?
21
7
 
9
 
! Отговори
Хехе преди 11 месеца
Кариерата на ПП започна преди 2 г.,с един наивник, снимал се до един полусух язовир.Не се знае в сегашното дъждовно време,дали язовира се е напълнил, но Онзи кандидат за слава,барабар с охранения си ортак ,успя да "удави" партията си! Но поне му остава перспективата да стане сладкар при жена си!