Според зодията: Кои вярват, че партньорът им не ги изслушва?

Понякога проблемът е само в техните глави
19 юли 2023 19:06, Теодора Драгоева
8
Според зодията: Кои вярват, че партньорът им не ги изслушва?
IStockphoto

Хората от някои зодии по-често попадат в ситуации, в които партньорът им не ги кара да се чувстват изслушвани. В резултат на това те се чувстват игнорирани и недостатъчно обичани, уважавани и ценени. Но понякога проблемът си е в самите тях.

Ясно е, че едно от най-успокояващите неща в живота е, когато човек е в удовлетворяваща връзка и знае, че може да говори с партньора си за всичко. Всеки човек иска да има половинка, която се грижи за емоционалните му нужди, изслушва го внимателно и разсейва или облекчава притесненията му. Но представителите на някои зодии са склонни да живеят с мисълта, че човекът до тях не ги разбира. Хората от тези знаци може би първо трябва да се опитат да подобрят собствените си комуникационни умения, като бъдат по-ясни и конкретни.
 
Представителите на някои знаци са известни с това, че са по-чувствителни от другите като цяло. Именно за това те понякога имат свръхзавишени изисквания към своите партньори, очаквайки те да разгадават желанията и терзанията им едва ли не чрез телепатия.
 
А ето и кои са тези зодии:
 
Риби
 
Хората от водния знак Риби са известни с това, че са много изразителни по отношение на любовта, която изпитват към своя партньор. Това отчасти е причината те също да се нуждаят от доказателства, че половинката им наистина ги изслушва (особено когато споделят чувствата си). Обичат да изливат своите преживявания, тъй като процесът на разговор може да бъде терапевтичен за Рибите. Въпреки това, понякога те могат да излизат с хора, които не са добри слушатели. Тези хора могат да прекъсват често човека Риби, да не обръщат внимание на това, което той е казал или да забравят какво изобщо е казал. Ако се почувстват игнорирани от любимия човек за по-продължителен период от време, Рибите стават уязвими и спират да говорят за собствените си проблеми. Следователно те започват да вярват, че партньорът им не се интересува от тях или от техните изживявания и постижения. Всичко това може да доведе до изгубване на любовта в такова партньорство.
 
Водолей
 
Водолеите са известни с това, че са критични и аналитични не само в професията, но и в личния си живот. В самата си същност, хората от този въздушен знак са страстни и интензивни същества, които жадуват за партньор, който може да съответства на тяхната енергия. Въпреки че могат бързо да посочат недостатъците на другите, те обикновено приемат много добре своите партньори. Ако този въздушен знак не се чувства чут от любимия човек обаче, той може да започне да преосмисля решенията си относно общото бъдеще, както и да разсъждава за собствената си стойност.

Карти таро: Прогноза за седмицата от 17 до 23 юли

4 зодии, които неохотно понасят критиките, но се мотивират от тях

4 зодии, които обичат да бъдат преследвани в любовта

Ако Водолеят реши, че партньорът му наистина не инвестира достатъчно време и внимание във връзката, както и ако започне да се чувства неоценен, той може да започне да търси път навън от отношенията. Понякога Водолеят се хваща за някои наистина безобидни неща, като например това, че половинката му не е запазила места в ресторанта за вечеря, както е обещала. Той приема това за неуважение от своя партньор, тъй като иска всичко в отношенията да е на много високо ниво.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Простотии, според зодията.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кметя на Симитли :)))
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятни сънища!
1
4
 
1
 
! Отговори
Ами преди 1 година
За Водолея е напълно вярно.

Спонсорирани публикации