Според зодията: Как ви върви в кариерата

Овните са доста мотивирани
2
Според зодията: Как ви върви в кариерата
IStockphoto

Все повече хора започват да разчитат на открояващите се черти на своя зодиакален знак, за да управляват кариерата и романтичния си живот. Работното място е минно поле от формални и неформални предизвикателства: независимо дали става дума за справяне с невъзможни крайни срокове и неприятни колеги, оцеляване в дългото пътуване до офиса след години на работа от вкъщи или дори събиране на смелостта да си подадете оставката или да си поискате повишение. Всяка зодия има своите силни страни и способности на работното място, а астрологията може да ви предложи солидни съвети как да ги насочите в правилната посока.

А ето и няколко кариерни съвета, от които се нуждаете според зодията си:
 
Овен
 
Хората от тази зодия са много напористи, мотивирани и фокусирани. Те знаят как да свършат работата, която се очаква от тях. Предизвикателството е, че те могат да бъдат нетърпеливи и импулсивни и трябва да внимават да не изглеждат груби и неуважителни към тези с повече опит от тях, както и към шефовете си.
 



Телец
 
Телците са надеждни. Те са уравновесени, умеят да водят преговори, знаят как да се справят успешно в извънредни ситуации и др. Те също така са много артистични, имат вроден талант към музика, изкуство, красота и мода. Въпреки това, Телците могат да бъдат твърди инати и и да отказват всякаква промяна. Затова трябва да работят върху това да станат малко по-гъвкави, подвижни и широкоскроени.
 
Близнаци 
 
Близнаците са комуникаторите на зодиака. Те са много подходящи за позиции, които им позволяват да обучават, съветват, консултират или работят с различни езици. Те също така са добри търговци. Проблемът им е, че лесно се отегчават, така че трябва постоянно да бъдат предизвиквани. Те трябва да се научат, че невинаги е забавно и/или интересно в службата, но това не трябва да ги разсейва или демотивира.

Рак
 
Раците са склонни да бъдат чувствителни, грижовни и лоялни. Те се отнасят към всички свои колеги като към членове на семейството си, могат да бъдат изключително добри във всяка работа, която изисква от тях работа в екип. Проблемът е, че те също така могат да бъдат мрачни и докачливи, което може да повлияе по негативен начин на комуникацията им с колеги, шефове, съдружници и клиенти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
хм,интересантно!..Аз също съм склонен да гледам на тия работи като на "абсолютни простотии",но съм направо щокиран от факта,че тия анализи понякога са поразително точни..В случая по темата имам наблюдения върху "Овен" и "Рак" и трябва да ви кажа,че поне за тях всичко написано в статията е впечатляващо ВЯРНО..
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютни простотии. Чудя се как ви ги раждат главите.

Спонсорирани публикации