Евелин Банев - Брендо е влязъл у нас през пролетта на 2022 г.?

Това разкри от парламентарната трибуна Калин Стоянов
28 юни 2024 13:32, Александър Попов
127
Евелин Банев - Брендо е влязъл у нас през пролетта на 2022 г.?
Снимка: БГНЕС

Евелин Банев - Брендо е влязъл в България през пролетта на 2022 г., заяви вътрешният министър Калин Стоянов от парламентарната трибуна.

Издирваният се предаде доброволно на властите у нас в началото на тази седмица.

В МВР има информация, според която Брендо е влязъл в България от края на март до началото на юни 2022 г. Това е свързано с обстоятелствата, които са покрай самолета, преминал през няколко европейски държави, кацнал временно н едно летище до Видин, презаредил, после кацнал в района на Търговище, обясни Стоянов. Той допълни, че това е насоката, по която работят, но няма все още категоричност.

"Няма как този човек да ходи на публични изяви и да се заявява, че той е тук, след като го търсят за излежаване на присъди 20 г. в Италия, 10 г. в Румъния и 6 в България. Най-големите италиански наркобосове се укриват по 30 г. в собствените си държави, след 30 г. италианците арестуват боса на Коза Ностра. Най -фрапиращ е случаят за човек на име Бернардо Провенцано, който се укрива 38 г. На всички ни е ясно, че тези хора с тези присъди използват множество документи за самоличност от различни държави. За съжаление и към момента има множество такива, които се издирват", заяви Стоянов.

Вътрешният министър вече съобщи, че последното официално влизане на Банев у нас е точно преди 11 години - на 13 юли 2013 г. Все още няма отговор и на въпроса - как вече в неизвестност, през месец май 2022 година, Банев е заверил адвокатско пълномощно пред кметския наместник на врачанското село Тлачене. А от МВР не са установили, че тогава Брендо наистина е бил в селото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от Общество
Зърнени храни, протеинови барове, газирани напитки... Колко опасни са те?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Брейййй арее стига ве.. Пекайте малко ся ... Дал дал ..ю бил бил ... Аре стига!
104
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 часа
Рашков го е посрешнал в търговище със танцова стъпка и дамаджана с ракия(конфискувана) в ръка!
103
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 часа
Пияндето рашков го е чакал на две водки! Фъфлейки!!!!
102
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
...кой беше тогава мин на МВР- ах да мистър Дамаджан- той повтаряше за един неграмотен ром който изтеглил 60 мил от банка и ги натъпкал в чували- сега разбрахме че са отишли при него - снимки с милиони и пудели..О господи той не разследвал кой е долетял със самальота, а и едни мигранти заваляха към Европа...даже някои казаха че са организирани и имат чадър от най високо и сега Брендо го видяхме пред затвора, малко преди него Черепа се върна- какво се случва- кой да ти каже?!
101
1
 
1
 
! Отговори
Коки преди 1 ден
Калин Стоянов лиже онова на Борисов и Пеевски също така е един голям лъжец
100
1
 
4
 
! Отговори
ИВАН преди 1 ден
По-интересно е как е излязъл от страната преди 6-7 години при две присъди влезли в сила на италиански и румънски съд.Кой и защо го изпусна тогава.
99
0
 
5
 
! Отговори
Лека жена преди 1 ден
Абе хора, голям кикот с този тип :)))
98
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
На тоя ми се струва може да се вярва повече отколкото на който и да е политик.И той наистина не е ощетил България и един лев.Аз бих гласувал за него вместо за Бойко или Пеевски
97
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Бойко Рашков е взел някой лев от това!
96
1
 
5
 
! Отговори
икономист преди 2 дни
Вътрешният министър е човек на ГЕРБ, не случайно Тиквата го защитаваше с всички сили, за да запази поста си. Целта е, да показва кривините на ПП-ДБ, за да изпере в очите на българските избиратели, своя любим господар. Само, че номера няма да мине, защото за всички отдавна е ясно, що за стока е Тиквата...
95
3
 
4
 
! Отговори
БАНЕВ НА ЛЕЧЕНИЕ преди 2 дни
Евелин БАНЕВ не е ощетил България с нито лев.. За разлика от 90% от присъстващите в ПАРЛАМЕНТА ..Подават експерти на заден план..Жертва е на пСи активни нарко спец мероприятия довели до искривяване на съзнанието на жертвата /син на бизнесмен съден за источване на НЕЗАКОНЕН ДДС.. Експерти да докладват колко стотици милиарди лева са ограбени от народа чрез незаконен ДДС> да се прегледат видео от липса на кворум по време на гласуване на ДДС. 1993 - 1994
94
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Точно когато министър на МВР бе покровителят на трафикантите Бойко Рашков. И когато България бе разграден двор.
93
0
 
11
 
! Отговори
Равносметката преди 2 дни
България непрекъснато се напъва за влизане в Шенген за да и бъдат отпуснати много пари от Общноста,и натегачите се кълнат в децата си,че пиле вече не прехвърква през границите ни без да бъде заловено.От тма само им се смеят.И как да не им се смеят на булгараците,когато издирвани от Интерпол в цал свят,ги вкарват вече починали в България,без никой да разбере,а пък други направо кацат със частните си самолети из нивята,и никой ни-чул ни-видял.Даже не се и коментира.България е един съдран чувал.
92
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Докато службите в Търговище се занимават с кoкoшкapи, Брендо каца на летището им.
91
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Прибраха го да го пазят, а че в държавата м мафията няма да лежи, това е сигурно.
90
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Как ще коменмтирате видеото на Миролюба Бенатова и Шекерова където пуснаха интервю от италианската прокуратура като там обясняват, че за първи път в историята на най-голямата италианска мафия, българи ги снабдявали с кока. Което значи, че нашата мафия е намерила начин да продава кока на по-евтина цена от самите Южно Американци. Което само може да означава, че има мощни изцяло български кока плантации на в Южна Америка... За кви пари става въпрос...
89
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Брендо влиза в затвора за да успокои Сретан Йосич и да му даде реален дял от кокаиновия пазар. По този начин, публично се вижда, че Брендо е аут от играта. Бойко си пази своя предан стар кокаинов колега и се извинява на Сретан. Така хем агнето цяло, хем вълка сит. Друг е въпроса, че Йосич обвинява директно Бойко в предателство и този ход с Брендо, може и да не го задоволи напълно. В момента Бойко е пaчаврата на Йосич.
88
6
 
6
 
! Отговори
Берекенди преди 2 дни
ППта: срахте си в гащите вместо да направите ротация и да оставите ГЕРБ да вземе министър-председателския пост и да ви изпере кирливите ризи. Сега ще видите власт на куково лято.
87
6
 
5
 
! Отговори
Берекенди преди 2 дни
Глупости на търкалета. Брендо беше в Украйна. Там при обиск в дома му намериха лаборатория за отглеждане на марихуана. Нищо не му направиха,той стана украински гражданин,а после започна войната. Купи този самолет от един литовец и се прибра в България за да не го пратят на фронта. Даже се показа пред кмета в едно врачанско село,но ПП-ДБ си замълчаха,те бяха на власт. Помпата пари от контрабанда и дрога. Стига сте маскарили Бойко Борисов. Той е виновен,че си стайте в гащите.
86
0
 
14
 
! Отговори
-- преди 2 дни
В разградения двор всеки влиза излиза .Що богати укропитеци със скъпите си коли се намърдаха в България,че не му е било трудно на тоя ,като има пари .