Вдъхновение, настроение и магия превземат Bulgaria ON AIR в уикенд изданията

Мария Константинова и Виктор Дремсизов обещават интригуващи, позитивни и любопитни теми в 9:30 часа
Обновена: 28 юни 2024 10:13 | 28 юни 2024 10:09, Красимир Ангелов
0
Вдъхновение, настроение и магия превземат Bulgaria ON AIR в уикенд изданията

Ефира на Bulgaria ON AIR през уикенда ще започне с интригуващи, позитивни и любопитни теми в 9:30 часа с "България сутрин в събота" и с "България сутрин в неделя", с които ще вдигне тонуса на зрителите, докато се наслаждават на сутрешното си кафе. Лъчезарното дуо Мария Константинова и Виктор Дремсизов обещават популярни гости, музика и доза магия.

Обединението на обществото, помощта и важната роля на подкрепата са на фокус в съботната сутрин в рубриката „Вдъхновителите“. Мария отново ще покаже на зрителите, че добрите примери съществуват и те са точно тези, които трябва да следваме, като неин мотивиращ гост на 29 юни ще бъде Лазар Радков – Основателят на кампанията "Капачки за бъдеще".

Малко след вдъхновението, в студиото на "България сутрин в събота" ще стане време и за настроението, за което ще допринесe певецът Дани Левън.

Магии и илюзии ще завладеят Bulgaria ON AIR в неделя, когато Виктор Дремсизов отново е замислил любопитна професия, която да покаже на зрителите в рубриката си „Професионалистите“. Ако не сте гледали „Чиракът на магьосника“, то Виктор е готов да ви пресъздаде филма, като стане ученик на илюзиониста Starboy Ayvon в „България сутрин в неделя“.

Уикенд изданията на "България сутрин" съвсем няма да приключат с това, като Мария Константинова и Виктор Дремсизов са планирали още интересни теми и гости в своето студио. Не пропускайте да научите повече и за здравословното хранене и как да се вталите за лятото – тази събота и неделя точно в 9:30 часа в ефира на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Театър
Ицхак и Самуел Финци заедно на сцената на Народния театър
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари