Любовен триъгълник и шпионски истории в ефира на Bulgaria ON AIR

Гледайте "Мортен" и "Отдел "Фалшива самоличност"
Обновена: 18 юни 2024 09:58 | 18 юни 2024 09:49, Красимир Ангелов
1
Любовен триъгълник и шпионски истории в ефира на Bulgaria ON AIR

Тайни от миналото и действителни истории на бивши шпиони ще се разкрият в ефира на Bulgaria ON AIR с две заплетени истории от Нидерландия и Франция. Тази неделя от 20:30 часа зрителите ще могат да се потопят в политическата обстановка в Нидерландия през призмата на трилър поредицата "Мортен".  По същото време в понеделник, 24 юни, ефирът ще излъчи истории от централната дирекция за външна сигурност на Франция във филма "Отдел "Фалшива самоличност".

Главен герой в сериала "Мортен" е Мортен Матийсен. Той е човек, който изглежда роден за работата си и готов на всичко, за да стане премиер на Нидерландия. Мортен Матийсен е амбициозен политик на четиридесет и няколко години със свежи нови идеи, които не могат лесно да бъдат класифицирани като десни или леви. Той е благословен с харизма, дори сексапил, а амбициите му не спират до това да бъде член на Втора камара. Тайна от миналото му обаче заплашва да навреди на репутацията му, когато се появява младата Кели, изгубила своя баща като дете, а Мортен е замесен в причината за смъртта му.

„Отдел "Фалшива самоличност" е шпионски политически трилър с преплетена история в няколко сезона. Поредицата се снима в Париж, Алжир, Сирия и Иран, а сериалът е вдъхновен от съвременни събития и действителни истории на бивши шпиони от Централната дирекция за външна сигурност на Франция. Популярният български актьор Башар Рахал има роля в продукцията и влиза в ролята на Ахмед Юсуф, който е страховит командир на хутите.

Любовен триъгълник, шантаж, ревност, убийство и отдавна забравен ръкопис – всичко това очаквайте тази неделя в трилър поредицата „Мортен“ от 20:30 часа. Старт на работната седмица в понеделник по същото време ще поставят агенти под прикритие, изпипващи всеки детайл до най-малката подробност във френския сериал "Отдел "Фалшива самоличност" в ефира на Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Bulgaria ON AIR
Още от Театър
Нова постановка пита “Съществува ли идеалният мъж”
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари