В последните си дни Лиъм Пейн имал сериозни проблеми с бившата си приятелка Мая Хенри

Музикантът гледал и изпълненията на колегaтa си от One Direction - Найл Хоран
18 окт 2024 10:18, Екип на Tialoto.bg
8
В последните си дни Лиъм Пейн имал сериозни проблеми с бившата си приятелка Мая Хенри
Снимка: Getty Images

В часовете преди смъртта си на 16 октомври Лиъм Пейн сподели в Snapchat най-интересните моменти от ваканцията си в Буенос Айрес. По-малко от час след като публикува последната си снимка, се появиха съобщения, че е починал след падане от балкон. Пейн си отиде едва на 31 години.

Още по темата
Той почина, след като падна от няколко етажа в хотел в Буенос Айрес. Местната полиция разследва причината за смъртта му и ще бъде извършена аутопсия.

Британският музикант беше в Аржентина поне от началото на октомври, когато посети концерта на бившия си колега от групата One Direction Найл Хоран в столицата.

На снимките в Snapchat, споделени на 16 октомври, усмихнатият Пейн, който наскоро бе подписал договор и за нов проект на Netflix, изглеждаше в добро настроение и развълнуван за бъдещето.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Лиъм Пейн
Още от Звезди
Шоуто Victoria's Secret се завърна подобаващо
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 минути
Едно последно надрусване преди здравата работа е бело.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
И тук в България скоро една млада жена се самоуби на 31, защото търсеше помощ за депресията си, а скапаната държава искаше да я "хоспитализира" в психиатрия. И тя предпочете смъртта...
5
1
 
4
 
! Отговори
бахти Супермена преди 1 час
Паднал от няколко етажа? Това е интригуващо? Пробвал от втория, не става, качил се на четвъртия и пак скочил и така до финалната права.
4
3
 
7
 
! Отговори
Русия преди 1 час
Тоя атлантик никой не го знае, но Днес изпълнява квотата на ПОСОЛСТВОТО за тр00лове и атлантическа пропаганда щот ФАЩ сяка гудина даат 100 мильона лева.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Да не бе дрога друсАло, не би от балкона паднАло.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Аре пак тоя наркоман на първа страница. Не е нужно да си внук на Ванга, за да предскажеш, че тоя сайт една седмица ще пуска статии за тоя oтпадък на снимката. Преди 2 часа го предсказах в предната статия за този и то се случва.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Айде стига с тоя дрогер.. Проблеми имал...Хората нямат ли проблеми? Според официалната справка се е надрусал с кокаин, пушил е марихуана и райски газ, отделно е пил и много алкохол. Какво неясно има?